Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΤΗΛΕ-γράψε μου

Τηλε-γραφήματα της τηλεοπτικής εβδομάδας που μόλις τελείωσε
 
 
(Sh)ame Story
Πολύ στα σοβαρά δεν πήραν οι «σελεμπριτάδες» του νησιού το φιλανθρωπικό show του MEGA; Ε όχι και να βγάζεις ολόκληρο λόγο εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ εναντίον ολόκληρης της κοινωνίας-, που τον έχεις γράψει προηγουμένως στο χαρτί- Ντόρις μου και να βάζεις τα κλάματα σαν μικρό παιδί επειδή αποχώρησες από ένα show; Λίγο υπερβολικό το βρίσκουμε, αλλά είναι φαίνεται αυτοί οι αστάθμητοι -αλλά τόσο ευπρόσδεκτοι για το κανάλι- παράγοντες που δεν προέβλεψε η παραγωγή, όταν αποφάσιζε να μπάσει μέσα τον παιδικό θίασο του Νικολάκη, ο οποίος στην πορεία μετατράπηκε σε παιδικό τσίρκο.
 Η παραγωγή του show μένει πάντως εκτεθειμένη αν πράγματι τα νέα ζευγάρια δεν ήταν όλα ενημερωμένα με τον ίδιο τρόπο για το καθεστώς της συμμετοχής τους στο φιλανθρωπικό show, διότι η κατηγορία της ηθοποιού, ότι για το πρώτο live πίστευαν ότι είχαν ασυλία, φαίνεται να στέκει, διότι διαφορετικά και η Εύη Δρούτσα πώς επέμενε να δώσει την άλλη εβδομάδα βαθμολογία στον Σχοινιού;
 Για να μην πούμε και για τα τραγούδια που επέλεξε ο τελευταίος και οι κριτές έστησαν πόδι να μην τον βαθμολογήσουν. Αν υπήρχε θέμα με τα τραγούδια, η παραγωγή δεν είναι αυτή που έπρεπε να το λύσει από προηγουμένως; Και αφού δεν υπήρξε προφανώς θέμα, τι θες Εύη Δρούτσα και ωρύεσαι για τα τραγούδια που επιλέχθηκαν και τα οποία πρέπει να είναι εκτός ρεπερτορίου ενός τέτοιου show γιατί δήθεν «Εδώ στην Ελλάδα και δεν τα ξεχνάμε και τα ξεχνάτε εσείς;». Καλά, όσο για το τελευταίο... «ανέκδοτο», μείνε κ. Δρούτσα μου ακόμη λίγο στο νησί μας και θα μάθεις πού πήγε και το «δεν ξεχνώ».
 
Και να 'χεις και την Χρισταλένη να φωνάζει να σταματήσουν γιατί μιλούν όλοι μαζί και δεν ακούγονται. (Sh)ame story δεν ήθελες χρυσή μου με Μουρατίδη και Δρούτσα στην κριτική επιτροπή; Τι θες να μου το γυρίσεις σε DANCING τελευταία στιγμή; Η Ζέτα σ' έβαλε;
 Η Ντόρις Κυριακίδου κλαίει που δεν έφτασε να μπει καλά καλά και βγήκε χωρίς να προσφέρει και ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης που.... δεν πρόλαβε καν να μπει  ώστε να δείξει στο show όσα έμαθε περί ορθής τοποθέτησης της φωνής στις πρόβες. Κλάψινγκ for you... επί δύο!
 
(* ο πραγματικός λόγος που έκλαψε, για δεύτερη φορά από τηλεοράσεως, ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης ήταν η αναφορά στο θάνατο του πατέρα του)
 
 Το τσίρκο του τεντωμένου Σχοινι-ού στο  DANSING2,
ξυλοπόδαρα στο DANCING3.
Ό,τι κι αν επιλέξετε
για την κυριακάτικη ψυχαγωγία σας, είστε μέσα!
 
 
 
(Παν)ακριβή μου... Χρισταλένη
Τι σχέση έχει η Χρισταλένη με τη Βουλγαρία; Διαφημίζει χοτ ντογκ και δεν το ξέρει. Όχι, καλέ την μπερδέψατε με την Μενεγάκη. Η απάντηση είναι:  Όπως η «φτωχότερη χώρα στην Ευρώπη», έτσι και η Χρισταλένη μας, κάνει πράξη το γνωστό ρητό που λέει «η φτώχεια θέλει καλοπέραση». Συγκεκριμένα δίνει δώρο στους τηλεθεατές της ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας (κάθεστε καλά;) 4.500 ευρώ, ενώ, σε μία άλλη εξέλιξη στην εκπομπή της, μάς ενημερώνει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να στέλλουμε τρόφιμα στο σταθμό που θα πάνε για ενίσχυση φτωχών οικογενειών. Η φτώχεια θέλει όχι μόνο καλοπέραση, αλλά και διαμαντένια λάμψη για να μπορείς να τη διαλαλείς παντού. Γιατί, κι αν το καλοσκεφτούμε, η φτώχεια είναι περαστική, αλλά τα διαμάντια; Παντοτινά! Έχει κανείς αντίρρηση;
 
ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ
 



 

 Εμείς πάλι νιώθουμε πολλή οργή! Είναι να μας αδικείτε εκεί στο MEGA;


 Τα κανάλια προβάλλουν ακόμη καλά νέα;
Αυτό κι αν είναι είδηση!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τι σχέση έχει το anonymous με το μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων βάσει του αριθμού κυκλοφορίας τους (το γνωστό «μονά-ζυγά») στην Ελλάδα;
Πρέπει να βγαίνει κι αυτό μαζί με τα ζυγά, αν κρίνουμε από το 2ο και 4ο επεισόδιο. Αν κρίνουμε από το 1ο και το 3ο, το Anonymous πρέπει να μένει σπίτι του μαζί με τα μονά: απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κακόγουστου χιούμορ!
 
Η αρχή ραδιοτηλεόρασης Κύπρου έκανε σύσταση προς τα κανάλια για το θέμα της τοποθέτησης του (Ε) στο πάνω μέρος της οθόνης για τα προγράμματα που προβάλλονται σε επανάληψη. Με όλο το σέβας στην Αρχή, αλλά όταν τα περισσότερα από τα μισά προγράμματα είναι σε επανάληψη και μάλιστα και σε prime time (βλέπε π.χ. «Ευτυχισμένοι μαζί»), αυτό που ψάχνει ο τηλεθεατής δεν είναι το (Ε), αλλά τα δύο ΠΠ που θα πούν: Πρώτη Προβολή. Με άλλα λόγια κι η Αρχή πρέπει να προσέχει τι θα λέει στα κανάλια να προσέξουν! Για προσέξτε το!
 

Νικόλαος Κουβέλας (επίκουρος καθηγητής παιδοδοντιατρικής): «Να το, να το το καλό παιδί...» τραγουδάει στα παιδάκια για να τους καθαρίσει τα δοντάκια. Πού; Στο «πρωινό mou». Απίστευτος ο παιδοδοντίατρος. Αν είχε να κάνει με ενήλικες ασθενείς, το ρεπερτόριο θα μπορούσε να περιλαμβάνει μέχρι και Ρουβά: Άντεξαααααα.....
 

Μα πού πήγαν τα λουλούδια στα μαλλιά της Χρισταλένης;
Τα έστειλε πακέτο στην Ελένη. Χάσατε! Είναι όλα πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το στούντιο της εκπομπής από αυτή την εβδομάδα. Πώς το σχολιάζουμε; Έβλεπε ήλιο και φως το κορίτσι όταν το στόλιζε και νόμισε πως μπήκε η άνοιξη. Μα είναι να την αδικείς; Εδώ μπερδεύονται μόνες τους οι εποχές, δεν δικαιούται να μπερδευτεί-ξεχαστεί η Χρισταλένη που το έχει και ευκολάκι;

 

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α