Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

"Εκείνο το καλοκαίρι" οι λεπτομέρειες ήταν περιττές!


Αναγνώστης μας σχολιάζει λεπτομέρειες που αγνοήθηκαν και "έκαψαν" -πάλι- τον Γιώργο Τσιάκκα στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Δημοσιεύουμε την επιστολή του όπως την λάβαμε στο email μας και τον ευχαριστούμε που επέλεξε το blog μας για να εκφράσει την άποψή του. 
 
 
Ας πει κάποιος στον κοΤσιάκκα ότι:
α. Το να οδηγεί κάποιος με ολική κώφωση και μάλιστα μοτόρα είναι το ίδιο εγκληματικό με το να οδηγεί ένας αλκοολικός. Ποιός ήταν ο ανώμαλος που τον πέρασε στις εξετάσεις και του έδωσε το δίπλωμα για να οδηγεί εκείνη τη θηριώδη μοτόρα; Εκτός κι αν πλήρωσε κάποιον υπάλληλο και του έφερε το δίπλωμα στο σπίτι ή δεν έχει δίπλωμα κι ο θείος του ο Αστυνομικός τον καλύπτει.
β. Οι Κυπραίοι υπάλληλοι του γραφείου Ευημερίας όσο αδιάφοροι κι αν είναι, αν καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι του γείτονα θα στέλνουν έστω τον θείο τους τον Αστυνομικό (που μένει και στην ίδια πολυκατοικία) να δει τι συμβαίνει.
γ. Οι Κυπραίοι έχουν έμφυτη την ευγένεια ακόμα και στις δύσκολες στιγμές τους και δεν αδιαφορούν επιδεικτικά όταν κάποιος τους απευθύνει τον λόγο (σκηνή Νοσοκομείου ανάμεσα στον Αντώνη και τη γυναίκα του Βασίλη).
δ. Πουθενά στον κόσμο, ένας εξηντάρης και μετά από 38 χρόνια γάμου όσο και αν αγαπάει τη γυναικά του, δεν ανησυχεί σε τέτοιο βαθμό μην του την πάρει ένας άλλος εξηντάρης. Εκτός και αν η Μαντάμ έχει ξανακάνει τη «λαδιά».

Όσο κι αν ο σεναριογράφος θέλει να μεγεθύνει τα προβλήματα μιας κοινωνίας ή των υπηρεσιών του κράτους, με σκοπό να τα αναδείξει, το συγκεκριμένο καταντάει εκτός από γελοίο και προσβλητικό.
Όπως και στο παρελθόν, ο Τσάκκας ξεκινάει με μια πολύ καλή αρχική ιδέα και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών αλλά έχει πρόβλημα στο να εξελίξει την ιδέα του, γίνεται κουραστικός και αδιαφορεί έως παρεξηγήσεως για τις λεπτομέρειες που τελικά κρίνουν το αποτέλεσμα. Αν όλο αυτό είναι θέμα κούρασης τότε θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να γράφει εβδομαδιαίες σειρές και όχι καθημερινές, δεν είναι κακό. Το κακό είναι από μια ηλικία και μετά να μην ξέρουμε τα όριά μας !!!

Φιλικά Σέργης - Νοήμων Τηλεθεατής

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α