Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πολύχρωμα "ΜΠΑΛΟΝΙΑ", αλλά και νύχια και μαλλιά

Λοιπόν κάνω πολλή πλάκα με τις κυπριακές σειρές που παρακολουθώ. Αν μου επιτρέπετε, να αρχίσω με τα Άσπρα μπαλόνια (άρα θα "χτυπήσεις" και με δεύτερο άρθρο να υποθέσουμε Καλλιόπη μου; Θα αναμένουμε!), στα οποία τα λαθάκια είναι παρά πολλά κατά την γνώμη μου.
Σκηνή όπου ο Φίλιππος είναι σε έξαλλη κατάσταση και παρολίγο να πνίξει την αδερφή του…..της οποίας τα νύχια είναι άσπρα….στη επόμενη σκηνή, όπου είναι πλέον ήρεμος και προσπαθεί να του μιλήσει, τα νύχια της είναι κίτρινα (η με την αντίθετη σειρά…..θα σας γελάσω)……ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! Στο διάστημα όπου όλοι προσπαθούσαν να καλμάρουν τον εκτός έλεγχου Φίλιππο, η αγαπημένη Έλια είπε έχω λίγο χρόνο για  ένα μανικιούρ στα γρήγορα…..
Σκηνή όπου η Έλενα είναι με τον Αντρέα και συζητούν για τον μικρό Μιχαήλ, που ομολογουμένως είναι μια σκέτη γλυκά….και την παίρνει τηλέφωνο ο Λούκας να της πει ότι σκότωσαν την Λίζα μέσα στα χέρια του κλπ.  Η ρίζα στα μαλλιά  της Έλενας είναι τόσο μαύρη που οκ την δικαιολογείς, γιατί λόγω εγκυμοσύνης δεν επιτρέπεται να τα βάφει στους πρώτους μήνες … Στην επόμενη σκηνή όμως πριν πάνε να συναντήσουν τον Λούκα, πέρασε φαίνεται και από το κομμωτήριο, γιατί η ριζά δεν φαίνεται πια και τα μαλλιά της είναι πάλι όμορφα βαμμένα και καλοκτενισμενα…..Καταπληκτικό!!!!!!!
Επίσης ο καλός μας Αντρέας Γεωργίου όντας Κύπριος, θα έπρεπε να ξέρει ότι στην Κύπρο εμείς όταν έχουμε πένθος και μάλιστα του πατέρα μας -!!!!- φοραμε μαύρα, δεν βαφόμαστε τόσο έντονα ούτε τα νύχια μας τα έχουμε βαμμένα σε τόσο έντονα  χρώματα όπως γαλάζια, κίτρινα, άσπρα κλπ… και κρατάμε τουλάχιστον τα προσχήματα την ημέρα της κηδείας …..(βλέπε και πάλι Έλια Ιωαννιδου)
Επίσης οι συνεχείς μεταλλάξεις στους χαρακτήρες των ηρώων είναι κάτι που καταντά κοροϊδία…
Με πρώτη και καλύτερη αυτή της Έλενας και του Αντρέα. Πέρσι είχαμε κυριολεκτικά μπουχτίσει να τους βλέπουμε να φιλιούνται σε κάθε σκηνή και φέτος τίποτα όλα έγιναν delete….Χάθηκε και ο έρωτας και η αγάπη και η εκτίμηση όλα….

Από την άλλη η μητέρα του Αντρέα τόσο κάθετη και εναντίον σ αυτή την σχέση του γιου της και σε σημείο που πάει και βρίσκει και την υποτιθέμενη συμπεθέρα της και της ψέλνει τα εξ αμάξης και δεν παρευρίσκεται ούτε στη βάφτιση της εγγονής της…και ξαφνικά ως δια μαγείας γίνονται και φίλες και καταλαβαίνει η μια την άλλη;;; (και την Έλενα και την μάνα της)
Αν πεις η άλλη η Αντριάνα, πόσο μεταλλαγμένο ον κι αυτή;;; Αλλά θα μου πεις έκανε όλο το καλοκαίρι ψυχανάλυση ….ναι ναι αυτό είναι!!!!!!
Η άλλη η φραουλίτσα….τι λλιόστροφη κι αυτή….τόσος έρωτας γι’ αυτόν τον Ορέστη και δεν έμεινε αρσενικό μέσα στο σήριαλ που να της κολλήσει και να μην ανταποκριθεί….Έλεος δηλαδή!!!!!!! Έτσι είναι οι φρεσκοπαντρεμένοι;;; Μα τι λέω αφού την ημέρα του γάμου της έτρεχε στα όρη με τον γκόμενο, τα μετά θα την εμπόδιζαν;;; Και κατά τα αλλά είναι τόσο γλυκιά !!!!!!
Για να μην πω για τον ίδιο τον Ορέστη…..που μόλις είδε τα γατίσια μάτια της Νεφέλης έπαθε !!!!!!!! Και δεν υπολόγισε ούτε έρωτες ούτε γάμους ούτε φραουλίτσες!!!!!! Ενέδωσε από την πρώτη μέρα…..
Καλλιόπη

υ.γ. Ευχαριστούμε την αναγνώστρια για την αποστολή του άρθρου της. Αν και εσείς έχετε κάτι να σχολιάσετε για την κυπριακή,και όχι μόνο, tv, στείλτε μας τα σχόλιά σας στο email: cncminustv@hotmail.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α