Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κατερίνα Χριστοφίδου: Μοιάζει η αγάπη της σαν μία ζωγραφιά

Η αναγνώστριά μας Καλλιόπη ξαναχτυπά.
Στο "στόχαστρό" της αυτή τη φορά βάζει την Κατερίνα Χριστοφίδου, η οποία έκανε πρόσφατα την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση  και στην εκπομπή 'ΓΙΑ ΣΕΝΑ' του MEGA Κύπρου.
 
Θα ήθελα να αναφερθώ στην συνέντευξη της  αγαπητής Κατερίνας Χριστοφίδου  στην Χριστιάνα  Αριστοτέλους στο Για σένα την περασμένη εβδομάδα.

Πολύ ωραία όλα αυτά που μας έλεγε για το πώς να αντιμετωπίζουμε την κρίση. Είπε π.χ ότι άμα δεν μπορείς να αγοράσεις στο παιδί σου 10 δώρα όπως πριν να του πάρεις ΕΝΑ αλλά να του το παρουσιάσεις σαν το ΤΕΛΕΙΟ δώρο, γιατί δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε  και να κλαιγόμαστε…….και την ρώτησε η Χριστιάνα και άμα δεν μπορείς να του αγοράσεις ούτε ένα; Και απαντά: Τότε να του το ζωγραφίσεις!!!!!!!!!!

 Γουαου…..πως δεν το σκέφτηκαν αυτοί όλοι που δεν έχουν να αγοράσουν τα απαραίτητα και καμιά φορά ούτε για ένα γάλα ή ψωμί…..να τα ζωγραφίζουν, να τα βλέπουν και να χορταίνουν. ….
Κατερίνα μου, καλή η προσπάθεια σου να αποδείξεις ότι στάθηκες στα πόδια σου ξανά μετά τις κατραπακιές που έφαγες τον τελευταίο χρόνο (όπως εσύ η ίδια έλεγες) και με αυτό τον τρόπο  να δώσεις το καλό παράδειγμα και σε άλλους που έχασαν ξαφνικά την δουλειά τους,  αλλά οι περισσότεροι άνεργοι εδώ στη Κύπρο δεν μπορούν, άμα δεν βρίσκουν δουλειά, να κάνουν κάτι δικό τους, όπως έκανες κι εσύ……, γιατί απλούστατα δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Πολλοί δε από αυτούς δεν έχουν λεφτά για να πληρώσουν το ηλεκτρικό ή το ενοίκιο τους, πόσο μάλλον για να κάνουν κάτι δικό τους!!!!!!
 Καλό θα ήταν όλοι αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν να μιλήσουν για την οικονομική κρίση να προσέχουν τι λένε γιατί ο κόσμος που πραγματικά είναι μέσα στην κρίση εκνευρίζεται μόνο και μόνο να τους ακούει. Απόν απ' έξω του χορού πολλά τραούθκια ξέρει…..

 Καλλιόπη

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α