Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΜΙΚΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ




Μετά το αφιέρωμα στις ομορφιές του νησιού μας, η εκπομπή της ΕΡΤ ‘ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ’ επιμένει κυπριακά και απόψε θα φιλοξενήσει συνέντευξη του συμπατριώτη μας Μιχάλη Χατζηγιάννη. Δείτε το!





Μπορεί να μετρά πολλά χρόνια στον αέρα η μουσική εκπομπή του MEGA STAR, αλλά φέτος η ιδέα των γυρισμάτων σε εξωτερικούς χώρους έδωσε μια πολύ φρέσκια όψη στο προϊόν και σε συνδυασό με την πολύ καλή παρουσίαση της Κατερίνας Στικούδη η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης ανανεώθηκε τόσο που μπορεί να συνεχίσει ακάθεκτη και του χρόνου, αφού συνεχίζει να κερδίζει τη συμπάθειά μας!



Μα να μας πουλά η Καραβάτου στο ‘ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ’ το θέμα με τον γνωστό ηθοποιό πετυχημένης σειράς που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μια ώρα και βάλε και μεις να έχουμε ήδη ενημερωθεί από το troktiko και το lostingreece.blogspot δύο μέρες πριν πως πρόκειται για τον Ντέσμοντ –σα δε ντρέπεται! – του LOST;
Αυτό δεν είναι ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ το μεσημέρι –αποκαλύπτικό-, αυτό είναι:
Α-ΚΟΥΣ-ΟΝ Α-ΚΟΥΣ-ΟΝ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ την ώρα που εμείς κοιμόμαστε....



Είδαμε την Καλομοίρα να παρουσιάζει το BIG IN JAPAN βραχνιασμένη και αλλάξαμε κανάλι. Και άρρωστη να μην ήταν βέβαια δε θα βλέπαμε την εκπομπή, αλλά λέμε τώρα....




Εντοπίσαμε την πολύ καλή, δραματική σειρά του MEGA – του Κώστα Βαζάκα ‘ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ’ – ‘ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ’ με τους Μάριο Αθανασίου, Μαρία Σολωμού και Κώστα Σόμμερ στο πρόγραμμα του MEGA κάπου εκεί κοντά στο ξημέρωμα και σας έχουμε πρόταση: μπορούνε να δούμε τη σειρά σε μια πιο συμπαθητική ζώνη;ε;




Τηλεθεάτρια της εκπομπής ‘ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ’ του MEGA καταγγέλει πως υπάρχουν βίντεο από μαθητικές εκδρομές που δείχνουν καθηγητές να χορεύουν πάνω στα τραπέζια και η Γωγώ προκαλεί τους μαθητές να στείλουν τέτοια βίντεο, αν έχουν, στο e-mail της εκπομπής, διότι σε αντίθεση με τον καλεσμένο της, η ίδια πιστεύει ότι συμβαίνουν αυτά. Είναι αυτό που λέμε μυρίζεται την είδηση από μακριά η Γωγώ. Τώρα μάλιστα που είναι και έγκυος; Από χιλιόμετρα...

Πώς απαντά η Ελίτα στο ‘ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ’; Μα φυσικά με το ΕΧΕΙΣ ΑΓΙΟ κατά το ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ που λέμε... Με ευλάβεια, προσευχή και κατάνοιξη η Ελίτα προσπαθεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που δημιουργήθηκε ξαφνικά στη ζώνη της.



Η Μενεγάκη κάνει πρόταση στη σειρά του MEGA ‘ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ’ να παίξει τον ευατό της σε ρόλο πεθεράς! Όλοι οι άλλοι και άλλες πάλι στη ζώνη της προσπαθούν να υποδυθούν την ίδια. Ε ρε τρέλα που υπάρχει στους ανθρώπους...


Ποιό πρωϊνάδικο είπαμε ότι παρακολουθούμε;






















Α ρε Ελένη......


Η Μέλανη Στέλιου επαναφέρει το πάνελ στην αρχική του θέση διότι θέλει να κάνει αλλαγές. Βλέπετε στον καναπέ δεν είχε καλό φεγκ σούι!


Η καλύτερη ενημέρωση που μπορεί να λάβει κανείς για τη γιουροβίζιον είναι σίγουρα από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ του SIGMA. Η Κατερίνα Α. Χριστοφίδου, που ανήκει στο πάνελ πιο πάνω, αναλαμβάνει να μας πει τα νεότερα για τη γιουροβίζιον και συγκεκριμένα για τις επόμενες εμφανίσεις της Χριστίνας Μεταξά στο εξωτερικό μόνο που δεν προσέχει ότι αυτές ήδη έχουν λάβει χώρα....πολύ πριν μας τις ανακοινώσει!
Η Έλενα Αποστόλου επιστρέφει στην παρουσίαση δελτίου –μετά από ούτε και γω ξέρω πόσο καιρό- πιο υπερπαραγωγή από ποτέ στο βάψιμο...ένα σόου για την Έλενα παρακαλώ πολύ!
















Ούτε ευχή στο ‘πες το κι έγινε' να κάναμε· η Βέφα Αλεξιάδου και η κόρη στο στούντιο της Μέλανης μαγειρεύουν με τη Ρούλα. Ένα μεγάλο βήμα για την τελευταία, μια μικρή πτώση για τις δύο πρώτες που από τα σαλόνια-στούντιο της Ελλάδας βρέθηκαν να κάνουν περιοδεία στην Κύπρο....

Τα μεσημεριανά κουράζονται πολύ κάθε μέρα στο κυνήγι της είδησης:







































Ο Γρηγόρης παίζει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλο και το ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη. Γιατί, όταν τα νούμερα πέφτουν, κάποιος άλλος πρέπει να βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα. Ποιός; Μα αυτοί που κρατούν μεγαλύτερο καλάθι!

Η Μενεγάκη πάλι συνεχίζει με τα δικά της.... ακάθεκτη και χωρίς να καταλαβαίνει Χριστό συνεχίζει την 'εκπαιδευτική' τηλεόραση!



















Κατά ένα περιέργο τρόπο με αυτές τις καρτέλες από κάτω του GOGO συμφωνούμε πάρα πολύ, πιο πολύ δηλαδή δε γίνεται:
































Και η Βίκυ σέρνει το χορό!!!
τι χορεύει στη φωτο;


Τα ριάλια ριάλια τζαι πούντα....
έτσι, έτσι, έτσι!!!







Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α