Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 20/04/2009 - 26/04/2009

ΑΝΤ1 ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!

Γειά σε όλους! Τα καταφέρνει φέτος ο ΑΝΤ1 και μια η μια σειρά, μια η άλλη εκπομπή τα καταφέρνει να κρατιέται στην κορυφή! Για άλλη μια βδομάδα, μεγάλη σημασία γι'αυτό έπαιξε η "Αίγια Φούξια", ενώ το πρώτο μόλις επεισόδιο του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" κατέγραψε αρκετά καλά νούμερα, εξασφαλίζοντας την 7η θέση. Τέλος για τις "Γενιές της σιωπής" με πολύ καλά νούμερα όπως αρμόζουν στην σειρά! Λίγο πολύ τα ίδια στις υπόλοιπες θέσεις με "Πατάτες Αντιναχτές" και "Πάμε Πακέτο" να καταγράφουν τα ψηλότερα νούμερα. "Σε Φόντο Κόκκινο", "Λόλα", "Επιστροφή" και "Για την αγάπη σου" ακολουθούν.


Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη μέρα της εβδομάδας. Τη Δευτέρα, πρώτη σειρά της ημέρας ήταν - φυσικά - η "Αίγια Φόυξια". Ο Βαντζελής και η παρέα του κατέγραψαν ΤΜΛ 14.8% (Γενικό ποσοστό = 43.6%), που τους έδωσε επίσης την 2η θέση στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές. Δεύτερη σειρά την Δευτέρα, η επανάληψη του "Σε Φόντο Κόκκινο" με ΤΜΛ 7.1%. Χαμηλότερη ΤΜΛ, από τις 25 πρώτες εκπομπές, την Δευτέρα, κατέγραψε η επανάληψη της "Αίγιας Φούξια" (6.8%). Τέσσερις εκπομπές από τις 25 πρώτες, ήταν εκπομπές που προβλήθηκαν τη Δευτέρα.


Σαφώς πιο "παραγωγική" η Τρίτη, καθώς 7 από τις 25
πρώτες εκπομπές προβλήθηκαν την Τρίτη. Πρώτη, τόσο την Τρίτη, όσο και όλη την εβδομάδα, η "Αίγια Φούξια" με ΤΜΛ 17.9% αφήνοντας 10 θέσεις πιο κάτω την απέναντι "Επιστροφή" με ΤΜΛ 8.3%. Χαμηλότερη ΤΜΛ την Τρίτη κατέγραψε η σειρά "Για την Αγάπη σου" (6.8%) - αναφερόμενος πάντα στις πρώτες 25 εκπομπές.

Την Τετάρτη, ψηλότερη ΤΜΛ κατέγραψε η σειρά "Σε Φόντο Κόκκινο, με ποσοστό 10.1%. Δεύτερη η "Επιστροφή", με ποσοστό 9.5%, με την "Στιγμή της Αλήθειας" να καταγράφει 6.3%, ποσοστό που της έδωσε την 24η θέση. Τέσσερις εκπομπές από την Τετάρτη, στις πρώτες 25.


Μόλις 2 εκπομπές της Πέ
μπτης κατάφεραν να γράψουν αρκετά ψηλή ΤΜΛ έτσι ώστε να μπουν στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές. Ο λόγος για το "Σε Φόντο Κόκκινο" και... την επανάληψη του (!), που κατέγραψαν 8.2% και 7.3%, κατακτώντας τις θέσεις 12 και 18 αντίστοιχα.

Όπως φαίνεται, τις τελευταίες μέρες της βδομάδας πιο λίγοι Κύπριοι παρακολουθούν τηλεόραση. Αυτό φάνηκε και πριν 2 εβδομάδες αλλά και την προηγούμενη, καθώς μόνο οι "Πατάτες Αντιναχτές" από όλες τις εκπομπές της Παρασκευής, κατάφεραν να βρεθούν στις 25 πρώτες εκπομπές. Οι "Πατάτες" κατέγραψαν ΤΜΛ 10.1% και κατέλαβαν την 4η θέση.

Πρεμιέρα για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και ΤΜΛ 9.5%, που βγάζει νικήτρια την εκπομπή την ημέρα του Σαββάτου. Τρεις ήταν οι Σαββατιάτικες εκπομπές που μπήκαν στον πίνακα, με πιο χαμηλή την σειρά "Γενιές της σιωπής" που κατέγραψε 6.4%.


Με το τελευταίο τους επεισόδιο, οι "Γενιές της Σιωπής" κατάφεραν την Κυριακή να γράψουν ΤΜΛ 10.7% και να πάρουν έτσι, άξια, την 3η θέση στον πίνακα. Με 3 ε
κπομπές στον πίνακα η Κυριακή, με πιο χαμηλή την επανάληψη της "Επιστροφής" που έγραψε 6.2% ΤΜΛ.


Πρώτο κανάλι (αν εξαιρέσουμε τα δορυφορικά) για την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και πάλι ο ΑΝΤ1, με το ΡΙΚ1 να αναπνέει κυριολεκτικά στο σβέρκο του! 17.3% για τον ΑΝΤ1, 17.2% για το ΡΙΚ1.
Επίσης 0.1% διαφορά είχαν για άλλη μια φορά ΕΡΤ και PLUS TV, με την ΕΡΤ να είναι και πάλι νικήτρια. Αυτά και για σήμερα...
Τα λέμε!



tv_maniac
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α