Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΜΙΚΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Η Στέφανη δίνει το παράδειγμα....
Η Στέφανη Φλωρίδου του ‘PANEL’ απορεί γιατί πάνε κάποιοι διάσημοι σε εξωτικούς προορισμούς για να γιορτάσουν το Πάσχα.
Η ίδια ας πούμε που πήγε στη Μύκονο και επιστρέφοντας άρχισε τις αποκαλύψεις στην εκπομπή της, γιόρτασε πολύ καλύτερα τις Άγιες αυτές μέρες.

η Στέφανη διορθώνει....τις παρουσιάστριες της Ελλάδας
‘είναι Μαλδίβες και όχι Μαλβίδες, όπως έλεγε η Σκορδά, η οποία πήγε εκεί και δεν ήξερε να προφέρει το όνομα του τόπου’
εδώ η συγκεκριμένη αποκαλεί το Αιγαίο Πέλαγος ‘Αίγιο’, στις Μαλδίβες θα κολλήσει;


ο υπερενθουσιώδης δημοσιογράφος
ο δημοσιογράφος του PANEL τελειώνει το ρεπορτάζ του με τα καυτά κουτσομπολιά της ημέρας και δίνει πάσα στην παρουσιάστρια με τα εξής καταληκτικά λόγια: ‘επιστρέφουμε στη μια και μοναδική και ανανεωμένη –λόγω Μυκόνου – Στέφανη Φλωρίδου και στους λαμπερούς πανελίστες μας’
Και μεις να επιστρέψουμε στα μικρά, ταπεινά και ‘ασ’ τα να πάνε’ παγκύπρια μας κανάλια


Απόψε θεού θέλοντος και κρατικού καναλιού της Ελλάδος επιτρέποντος, θα δούμε το αφιέρωμα που έκανε η εκπομπή ‘ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ’ για την Κύπρο μας.
Αν το δείξει, που όρκο δεν παίρνω, δείτε το!


Πόσο καιρό ‘θα κάνει ανάσταση’ το GO...GO;
Αλλά θα μου πείτε πώς αλλιώς θα αναστηθεί η ίδια η εκπομπή αν δεν κάνει πρώτα ανάσταση;

Διότι μια ‘κρίση’ την περνά αυτό το διάστημα η εκπομπή αφού από κουτσομπολίστικη που ήταν για 2 εβδομάδες, τώρα τη μια μέρα είναι μουσικοχορευτική, την άλλη μας δίνει συμβουλές διατροφής και την παράλλη μας ενημερώνει για τις τάσεις της μόδας. Από κει το φερε από δω το φερε, στα μέτρα της την έφερε η Γωγώ την εκπομπή. Να δείτε που αν αυτή η δυσκολία στην εύρεση θεμάτων συνεχίσει για ακόμη λίγο, μέχρι και αθλητικό ένθετο θα εντάξει στην εκπομπή, μη σας πω και στήλη τύπου ‘το παιδί μου και εγώ’. Και σας το είπαμε μεις να βλέπετε PANEL να παίρνετε παράδειγμα, αλλά δεν ακούτε εσείς....

‘ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ’ – έτσι λέγεται το νέο παιχνίδι του CAPITAL TV που θα αρχίσει αυτή τη βδομάδα με έπαθλο 50.000 ευρώ.
Και μετά σου λέει ο ΑΝΤ1 πως κάνει SUPER GAME!

Για μια και πλέον ώρα βλέπαμε μόνο την Καγιά σήμερα στην Κύπρο, αφού τα υπόλοιπά μας κανάλια, που διαθέτουν πρωϊνάδικα, μας άφησαν στα κρύα του λουτρού για να καλύψουν την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο νησί μας. Καλά έκαναν, δε λέμε, αλλά μας έκανε εντύπωση που το PLUS το έπαιξε πως δε συμβαίνει τίποτα και έπαιζε κανονικά σε επανάληψη το χθεσινό ‘σιγά μην κάτσω να σκάσω’.

Όσο για τη Βίκυ; Αφού μείναμε ‘με δκυο σσιείλη καμένα’, που λέμε και στα κυπριακά, την είδαμε και αυτήν πολλή ώρα σήμερα. Καλά, ο σκηνοθέτης έχει κάτι μαζί της και δεν την πιάνει όταν καλημερίζει τους τηλεθεατές; Μια χαρά είναι η κοπέλα –αν και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές βιάστηκαν να την ‘πυροβολήσουν’ πριν καλά καλά ξεκινήσει-, σίγουρα είναι η πιο όμορφη παρουσιάστρια που πέρασε από τον ‘πρωϊνό καφέ’ και προσπαθεί όσο μπορεί μαζί βέβαια και με τη νέα θεματολογία της εκπομπής, που κάπως ξενίζει για την ώρα, να αναστήσει τον ‘πρωϊνό καφέ’, που ξαναβρήκε επιτέλους τη ‘ζωντάνια’ του. Εν τω μεταξύ πολύ έξυπνη είναι και η κίνηση από πλευράς του ΑΝΤ1 να μην παίζουν οι διαφημίσεις την ίδια ώρα με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που βοηθά στο να εγκληματιστούν οι τηλεθεατές και καλά κάνουν γιατί πιάνει.

Δεν ξέρουμε αν έτσι θα είναι και του χρόνου ο ‘πρωϊνός καφές’, αν δηλαδή θα συνεχίσει να τον σερβίρει η Βίκυ και η ομάδα της, αλλά ένα είναι σίγουρο: ο ΑΝΤ1 βρήκε τι του έφταιγε για τα κακά χάλια της εκπομπής φέτος και δεν είναι άλλο από το ....σκηνικό! Γι’ αυτό το ξήλωσαν όλο, ακόμη και το ρολόι και στη θέση του έβαλαν τον αστρολογικό χάρτη της Λίτσας και τα παχύφυτα που ήθελε η Καγιά, με ένα τεράστιο ‘λουλουδίστικο παράθυρο’. Και έτσι με τη θετική ενέργεια που θα τους δώσει το φεγκ σούι και με την εύνοια των πλανητών, η εκπομπή ξανά προς τη δόξα τραβά. Έτσι είναι. Όπως νιώθει κανείς. Σκόρδα ο Γρηγόρης; κάκτους η Καγιά! Και να δείτε που θα πιάσει -αν δεν την τρυπήσουν πρώτα φυσικά-!!!

τέλος: μου άρεσε που το ΡΙΚ έπαιζε στο ένα κανάλι τη βουλή και στο άλλο μίκυ μάους. Σα να μας έλεγαν: ΕΛΕΝΗ ΓΙΟΚ! όχι που θα μας ξαπολούσαν....


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α