Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο 'ΑΕΡΑΣ' ΜΙΑΣ ΑΙΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΟΥΞΙΑΣ!!!

Από τη σημερινή city press (έπεσε σήμερα στα χέρια μου και δεν επρόκειτο αυτό να το αφήσω έτσι....)

Media zapping
ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ
γράφει ο Παναγιώτης Όθωνος

Για πόσο θα μπορούσε κάποιος να επαναπαυθεί πάνω σε μια αίγια;
Σίγουρα όχι για πολύ και σίγουρα όχι για μια ολόκληρη σεζόν, στο κάτω-κάτω, τηλεοπτικά, και η αίγια «αέρας» είναι. (ναι, όπως λέμε είμαστε στον αέρα σ’ ένα άλλο ταξίδι...)
Ok...η σειρά του ΑΝΤ1 «Αίγια Φούξια» είναι αυτή η οποία κατάφερε να ξελασπώσει το κανάλι. Τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης της ώρας μετάδοσης, έδωσαν ώθηση στο δελτίο ειδήσεων, αφού κάποιοι συντονίζονται από πριν. (ναι, συντονίζονται από πριν για να δουν τη ‘Λόλα’ και την ώθηση την δίνει η «αίγια» που αρχίζει μετά τα νέα. α, τώρα κατάλαβα γιατί η «αίγια» είναι «αέρας». Πες καλέ μου όμως ότι απλώς δε ξέρεις πώς να εξηγήσεις τα νούμερα του καθημερινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1!) Από την άλλη έσπρωξαν και την επόμενη παραγωγή γιατί κάποια τηλεκοντρόλ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κάνουν συχνά zapping. (ναι, η «αίγια» έδωσε ένα κλώτσο και στο «για την αγάπη σου» που παίζει στις 10.30 επανάληψη! Απλώς ο άνθρωπος δε χωνεύει τα νούμερα της «Επιστροφής») Με λίγα λόγια, με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια!
(στην αριθμιτική βλέπω σκίζουμε!)

Μια αίγια λοιπόν ήταν αρκετή για τον ΑΝΤ1 έτσι ώστε να του δώσει την ώθηση που χρειαζόταν τις νυχτερινές ώρες, (διότι έχει πολύ ‘αέρα’ η αίγια) την ώρα που οι περισσότεροι τηλεθεατές παρακολουθούν τηλεόραση, (βλέπε σποτάκια του sigma) δηλαδή σ’ αυτό που λέμε εμείς Prime Time. Κι όμως, εκεί που το κανάλι μετά την αποτυχία της σειράς « Η ζωή είναι ωραία», (θέλεις να σου θυμίσω τους «καραόλους»; Άτε γιατί εκούρτισές με τωρά) άρχισε πλάνα για μια νέα παραγωγή ,τελικά το θέμα φαίνεται να σκαλώνει...(εσένα ποιό εν το πρόβλημά σου εν εκαταλάβα) κι αυτό για λογαριασμό της , που μάλλον επιβεβαιώνει τη Σαλώμη « Η Αίγια εγέννησε αβγό», το οποίο μάλλον για τον ΑΝΤ1 αποδείχθηκε χρυσό. Αφού ξέφυγε που ξέφυγε το κανάλι, (δεν εννοείς στην τηλεθέαση, εν ναι;)τελικά μέσα σε δύο εβδομάδες (μετράς τες; Είπαμε είσαι καλός στην αριθμιτική) αποφάσισε να επαναπαυθεί...με τα μελλοντικά πλάνα που μπαίνουν στο ψυγείο.
(πε, άνοιξες τζαι το ψυγείο τους; Μα πόσο αέρα θέλεις να πιάσεις καλέ μου;)

Εδώ ακριβώς είναι το σημείο που το κανάλι αντί να πηγαίνει μπροστά ,τελικά πάει πίσω.. (τούτο εν πράμα που φαίνεται) αντί να ενισχύσει τη δυναμική του προγράμματός του, έστω κι αν αυτό θα σήμαινε επιπλέον έξοδα, (έσσιει τζαι οικονομική κρίση χρυσέ μου) έχει παγώσει μια παραγωγή η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει τη δυναμική του μέχρι το τέλος της σεζόν. (μάγος είσαι ή διαθέτεις μηχανάκι της agb;) Από την άλλη, θα μπορούσε να θεωρηθεί και μια καλή βάση για την επανεκκίνηση το Σεπτέμβριο. (λαλείς τζαι το φεντζάνι; Ίντα καλά!! ) Δυστυχώς όλα αυτά πάνε στράφι με την Αίγια να παραμένει ο βασικός πυλώνας του ΑΝΤ1, (εσένα ποιό εν το πρόβλημά σου εν εκαταλάβα οξά θέλεις να σου θυμίσω τους 4 κύκλους του «βουράτε γειτόνοι» τζαι τους 2 του «μίλα μου»;) έστω κι αν αυτό θα σημάνει τέλος εποχής μέχρι τον Ιούνιο. (ππε, είδε την και Λίτσα Πατέρα τωρά).Την ίδια ώρα, με έντεχνο (ε, έχουν και ένα X-FACTOR οι άνθρωποι) αλλά και διπλωματικό τρόπο, (είπες να πείς τζαι είπες) το κανάλι δίνει φρούδες (φρούδος =μάταιος, ούτε εγώ δε χρησιμοποιώ τέτοιο λεξιλόγιο τρομάρα μου) ελπίδες στους ηθοποιούς, τους οποίους σταμάτησε το συμβόλαιο (ΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ!) με το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας που μάλλον δε θα γίνει, τουλάχιστον σ’ αυτή τη σεζόν.
(εδώ μίλησε η και η Άση Μπήλιου)

Ok... (πόση διαφήμιση του περιοδικού;) o ANT1 έχει κερδίσει έδαφος, (εχώνεψές το;) ωστόσο ο τηλεθεατής χρειάζεται περισσότερες επιλογές. Η «Αίγια Φούξια» βρίσκεται σε κορύφωση και αναγκαστικά θ’αρχίσει να υποχωρεί με αποτέλεσμα το κανάλι να πάρει τον κατήφορο της τηλεθέασης. (Ωχ, ωχ, εφκήκε που μέσα του και ο Ματσάγγος) Σ’ αυτή τη φάση ο ΑΝΤ1 έχει υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του κι απ’ τη στιγμή που έχει γίνει αντιληπτό, (αντιληπτό από ποιόν;) σίγουρα δε θα του βγει σε καλό.
(τέλος των αστρολογικών προβλέψεων. Η συνέχεια στον ‘τηλεθεατή’ της Κυριακής;)

Ο κόσμος πάλι μίλησε:

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΩΜΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 'ΑΙΓΙΑ FUXIA';

ναι 113

όχι 24


απομένει τώρα να μιλήσει και ο ΑΝΤ1 και οι αγαπημένοι μας σεναριογράφοι Λώρης και Χριστιάνα για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πάντως όσο καιρό η "ΑΙΓΙΑ" κατεβάζει ιδέες όπως αυτή που είδαμε με τον Δημητρό να γίνεται Λόλα -Ορθοδοξία και η Ορθοδοξία Λάλος - Δημητρός, αυτή η σειρά αξίζει να υπάρχει, αξίζει την πρωτιά και αξίζει να πάρει και για του χρόνου το πράσινο φως.... ώσπου να τους κόψει τέλεια τον αέρα.........

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α