Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΩΜΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ. 'ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ', 'Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ' ΚΑΙ 'ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ' ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ!

1. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ 98 (66%)
Αν και αυτή η σειρά για ένα ανεξήγητο λόγο δεν εμφανίζεται πουθενά κάθε βδομάδα στις 25 πρώτες εκπομπές της agb στην Κύπρο –παρά και τις καλοπροαίρετες προσπάθειες του κ. Χουλιάρα - ,εντούτοις πρόκειται για τη δημοφιλέστερη και πιο αγαπημένη ελληνική κωμική σειρά ανάμεσα στους δικούς μας επισκέπτες. Ανεξάρτητα όμως από τους όποιους λανθασμένους προγραμματισμούς του megaλου καναλιού στις ώρες και μέρες προβολής της σειράς, οι οποίοι ήταν αποτρεπτικοί για μια επιτυχημένη πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης στην Κύπρο, η σειρά ανέκτησε το χαμένο της έδαφο και βρήκε τους οπαδούς της ( είτε από τις περσινές επαναλήψεις του α’ κύκλου είτε απο το διαδίκτυο), οι οποίοι εδώ της χάρισαν 98 ψήφους και την πρώτη θέση από όλες τις ελληνικές κωμικές σειρές που παίζουν αυτή τη στιγμή στη tv. Και όχι άδικα βέβαια διότι η σειρά διαθέτει αρκετά από τα στοιχεία που συνθέτουν την επιτυχία: με πρώτο και καλύτερο τη σκηνοθεσία –κάτι που και ο ίδιος ο Γιάννης Μπέζος παραδέχθηκε πρόσφατα -, τις καλές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές Γιάννη Μπέζο και Κατερίνα Λέχου που έχουν δέσει ως ζευγάρι, φυσικά το ζευγάρι Μάρκος – Εύα που ζουν ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό έρωτα και τραβούν σχεδόν αποκλειστικά όλο το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν τη σειρά, το ότι το πλάνο γεμίζει από τα πολλά παιδιά των Μαυροτσούκαλων που αναπαριστούν αρκετές από τις οικογενειακές στιγμές μιας τυπικής ελληνικής πολύτεκνης ή μη ελληνικής οικογένειες και τέλος το ίδιο βεβαίως το σενάριο που εξακολουθεί και φέτος να είναι συμπαθητικό με τις πολλές και ανατρεπτικές κωμικές καταστάσεις που ζει η οικογένεια και οι φίλοι της, αλλά που πάντα είναι τέτοιες ώστε οι ήρωες να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Για τους πολύ φανατικούς προτείνουμε να δείτε και το blog της σειράς που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του το MEGA.

2. Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 77 (52%)
Τον όροφο κάτω από το ρετιρέ με 77 ψήφους έχετε χαρίσει στη κωμική σειρά του MEGA ‘Πολυκατοικία’ και έτσι όχι μόνο απαντάτε στο ερώτημα του Χατζηγιάννη για το πού μένει η αγάπη αλλά και ακυρώνετε όλους
όσοι ισχυρίζονται ότι η σειρά δεν έχει τηλεθέαση επειδή οι Κύπριοι τηλεθεατές δεν έχουν ζήσει μέσα σε πολυκατοικίες – τα τελευταία βέβαια χρόνια με τόσα πολυώροφα που φυτρώνουν μέρα με τη μέρα γύρω από τα σπίτια μας στις επαναλήψεις της, η σειρά μετά από χρόνια δεν αποκλείεται να γράφει μεγαλύτερα νούμερα από τα σημερινά -. Η αλήθεια όμως είναι ότι η δεύτερη και πανοραμική θέση που χαρίσατε στη σειρά με έχει κάπως ξαφνιάσει διότι, εκτός από το ότι και στην περίπτωση αυτή τα νούμερα δεν είναι ενδεικτικά της προτίμησης που έχετε δείξει με τις ψήφους σας εδώ, είναι και οι κάποιες ενστάσεις που έχω για αυτή: το ίδιο της το θέμα, οι διάφορες δηλαδή κωμικές καταστάσεις που προκύπτουν ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας, το έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση ήδη από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας μέσα από τη σειρά ΡΕΤΙΡΕ και επομένως μου κάνει κάπως ‘παλιακό’. Συγκεκριμένα κάποια από τα θέματα που διαπραγματεύεται η σειρά τα είχαμε δει και τότε με τη διαφορά ότι τώρα το σενάριο έχει μεγαλύτερη συνοχή, η σκηνοθεσία είναι αρκετά πιο προσεγμένη και μοντέρνα –όπως πλέον στις περισσότερες ελληνικές σειρές και κυρίως αυτές του MEGA- ενώ και τα σκηνικά είναι σχεδόν υπερπαραγωγή από τη στιγμή που ένα μεγάλο σκηνικό φιλοξενεί όλα τα διαμερίσματα και κάποια πρόσθετα δωμάτια που αποτελούν το σκηνικό της πολυκατοικίας. Βέβαια αυτό έχει και τα μειονεκτήματά του, αφού πολύ σπάνιες είναι οι εξωτερικές σκηνές της σειράς, οι οποίες είναι, θα λέγαμε, οι εντελώς απαραίτητες. Από την άλλη, όμως κερδίζει στα σημεία όσον αφορά στους ηθοποιούς που αποτελούν την ομάδα και χωρίς να ξέρω τις δικές σας προτιμήσεις οι δικοί μου αγαπημένοι ρόλοι από αυτή τη σειρά είναι αυτοί των δύο γκέι (φοβεροί οι Χάρης Ασημακόπουλος – Μάρκος -, και ο Νίκος Πουρσανίδης –Χρήστος-, που μπορεί και να λέτε κάποιον μου θυμίζει αυτός, κάποιον μου θυμίζει και δεν είναι άλλο από τον αδελφό του, τον ηθοποίο Δημήτρη Αλεξανδρή), όπως πολύ καλές είναι και οι δύο κοπέλες που μένουν δίπλα, με πιο δυναμική βέβαια τη Βασιλική Ανδρίτσου που τα σπάει. Για το τέλος έχω αφήσει το καλύτερο: το γεγονός ότι σε αυτή συμμετέχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αυτό το αεικίνητο αγόρι που συμμετέχει στην ‘πολυκατοικία’, στο ‘σε φόντο κόκκινο’, θα παίξει στο ‘έχω ένα μυστικό’, κάνει ραδιόφωνο, παίζει σχεδόν σε κάθε ταινία που βγαίνει στον ελληνικό κινηματογράφο και μας έχει τρελάνει τον έρωτα με το ‘κάνε μια στροφή στη....’, μη κάνουμε και διαφήμιση. Σαν το φλουρί μέσα στις βασιλόπιτες έχει καταντήσει ο Γιαννάκης μας. Κρίμα ρε παλλικάρι μου, κρίμα!!

3. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 73 (49%)
δεν χρειάστηκε να χτυπήσει πολλές φορές την κάρτα της για να κερδίσει την προ
σοχή και τη συμπάθεια και του κυπριακού τηλεοπτικού κοινού που στα 3 μόλις επεισόδια που προβλήθηκαν πρόλαβαν να τη ξεχωρίσουν, να την αγαπήσουν και να τις δώσουν 73 ψήφους. Εδώ βέβαια έχουμε να κάνουμε καθαρά με το ταλέντο που λέγεται Ελένη Ράντου, της οποίας η κωμωδία ρέει στο αίμα. Και όμως 5 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από εκείνη την τελευταία εμφάνισή της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη ‘οι Σαββατογεννημένες’ και 10 ολόκληρα από τότε που την λατρέψαμε ως Ελένη Βλαχάκη στο ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’, τη σειρά δηλαδή που με τις τόσες πια επαναλήψεις έχουμε μάθει απ’ έξω και με την οποία μεγαλώνουν όλα τα παιδάκια της δεκαετίας που διανύουμε. Παρόλα αυτά η Ελένη μας έχει λείψει όχι σαν ηθοποιός, αλλά σε ρόλους καινούργιους. Όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό για αυτή τη σειρά που ακούγαμε συνεχώς ότι θα βλέπαμε την Ελένη Ράντου να υποδύεται διαφορετικές εργαζόμενες γυναίκες σε κάθε επεισόδιο και πραγματικά έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά που δικαιώνει την όποια αναμονή μας. Αν και αυτό που είδα δεν ήταν και αυτό που ακριβώς περίμενα, δηλαδή είχα την εντύπωση ότι θα ήταν μια σειρά που όλο το βάρος θα ήταν πάνω στην Ελένη –όσο αφορά βέβαια στις πολύ κωμικές σκηνές, το γέλιο οφείλεται θεωρώ αποκλειστικά στο ταλέντο της και έπειτα στις ατάκες, όπως και στον επιτυχημένο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την κάθε ηρωίδα -, εντούτοις διαπιστώνω ότι η πλοκή της σειράς είναι τέτοια που από μόνη της είναι αρκετά ικανή να κρατήσει τον τηλεθεατή, οι ηθοποιοί που πλαισιώνουν τη Ράντου σε κάθε επεισόδιο είναι ένας και ένας (π.χ Ζουγανέλης, Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Σήφης Πολυζωΐδης κ.α) η σκηνοθεσία που είναι και αυτή αρκετά προσεγμένη είναι ένα πρόσθετο στοιχείο της επιτυχίας, η οποία στην τελική έχει να κάνει και με το πρωτότυπο σενάριό της που ανθεί σε μια εποχή που η ελληνική τηλεόραση έχει το σύνθημα ‘δεν υπάρχει παρθενογέννεση στην τηλεόραση’ σχεδόν ως θρησκεία. Σίγουρα η ‘εργαζόμενη γυναίκα’ είναι το megaλο χαρτί του ANT1!

Και για να βγάλω και τη χολή μου, πολύ μεγάλο λάθος κάνει το κυπριακό κανάλι που περιμένει μια ολόκληρη βδομάδα από τη στιγμή που προβάλλεται στην Ελλάδα, να παίξει το επεισόδιο στην Κύπρο. Πολύ κακή η νέα αλλαγή στην μέρα προβολής!

4. ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 39 (26%)
Αρκετά καλή η κατάταξη της μαύρης κωμωδίας του MEGA που όταν εμφανίστηκε πέρσι, αυτή την εποχή περίπου, μας ξελάσπωσε από την τηλεοπτική μιζέρια που ζούσαμε τότε. Σίγουρα πέρσι θα είχε μεγαλύτερη συγκομιδή όσον αφορά στις ψήφους, όμως και φέτος δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη. Ο Α’ κύκλος άρχισε πολύ δυναμικά όταν η οικογένεια του Θράσου κληρονόμησε την περιουσία και το νυχτερινό κέντρο του αδελφού του Θράσου, Αποστόλη και βλέπαμε τις περιπέτειες του καημένου του Θράσου με τους νονούς της νύχτας και τα κυκλώματά της, φέτος όμως τα πράγματα περιπλέχθηκαν ακόμη περισσότερο με την αποκάλυψη του ότι ο Αποστόλης ζει και το γέλιο συνεχίζει σε αυτή την πολύ καλή κωμωδία του megaλου καναλιού, στην οποία χαρίσατε την 4η θέση με 39 ψήφους!

5. LITSA.COM
ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ 33 (22%)

ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ Με τον ‘Λάκη τον γλυκούλη’ έχω πέσει πολύ έξω. Δεν μπορώ με τίποτα να εξηγήσω και να δικαιολογήσω την επιτυχία που σημειώνει η σειρά αυτή στην Ελλάδα: είναι τα μεγάλα γυαλιά που φοράει ο Φιλιππίδης και τον κάνουν αρκετά χαριτωμένο στα μάτια των μικρών παιδιών, είναι η ίδια η ερμηνεία του Πέτρου Φιλιππίδη που κρατάει όλη τη σειρά ή η αθωότητα που κουβαλά ο χαρακτήρας; Το σενάριο προσωπικά δε μου λέει τίποτα –όταν δε γελάς από το πρώτο επεισόδιο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δεις το δεύτερο και το τρίτο-, εκτός του ότι ένας πατέρας κάθεται στα ίδια σχολικά έδρανα με τα παιδιά του και αν αυτό για τους Ισπανούς είναι αρκετά ενδιαφέρον και πιασάρικο ως θέμα, γιατί όχι και για τους Έλληνες που όχι μόνο ‘έπιασαν’ το νόημα, αλλά δεν πιάνονται ούτε και στην τηλεθέαση, αφού μιλούμε για τη μόνη σειρά που κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον Λαζόπουλο στην αρχή του χρόνου. Όπως και να χει, όσοι το παρακολουθείτε, κάτι θα του βρήκατε, όλο και με κάτι έχετε βρει να ταυτιστεί και οι 33 ψήφοι είναι πολύ καλοί για το MEGA και θα ήταν και ακόμη πιο πολλοί αν το κανάλι δεν έκανε τη σειρά μπαλάκι του πινκ πογκ όσον αφορά τις αλλαγές στις ώρες και τις μέρες μετάδοσής της.

LITSA.COM Αυτό το κορίτσι είναι αξιολάτρευτο. Το Λιτσάκι, μια κομμώτρια από το Μπουρνάζι που τα βγάζει πέρα
με 700 ευρώ το μήνα, ταλαιπωρείται με τα λεωφορεία, έχει ένα φίλο από το Περιστέρι που τον λένε Μπάμπη, είναι μηχανικός αυτοκινήτων και ακούει φανατικά Νατάσσα Θεοδωρίδου όταν εργάζεται, έχει μια μαμμά που ονειρεύεται τη μεγάλη ζωή που θα της προσφέρει το ‘ταλέντο’ της στο τραγούδι, μια γιαγιά που βγαίνει κρυφά ραντεβουδάκια, τον αδελφό της το Φώτη που είναι ‘σπασικλάκι’ – ο δεύτερος γλυκούλης της τηλεόρασης για φέτος- και ο οποίος προσπαθεί να κατακτήσει τη Γωγώ, τις φίλες της που δουλεύουν μαζί της στο κομμωτήριο και έχουν η καθεμία τις δικές τους περιπέτειες στη σειρά και βεβαίως τον Ηλία, τον φίλο της ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου στο οποιο εργάζεται, της Τζένης, τον οποίο ερωτεύεται παρόλα τα διαχωριστικά στοιχεία, τα οποία η κοινωνία έχει δημιουργήσει και θεωρητικά τους θέλει να μην είναι ο ένας για τα μάτια του άλλου. Πώς το Λιτσάκι επιβιώνει μέσα σε όλη αυτή την τρέλα και την παράνοια που ζει καθημερινά; Γράφοντας την καθημερινότητά της στο blog της, εξηγώντας κατά κάποιο τρόπο και τη δυναμική που έχουν αποκτήσει και τα blogs στο διαδίκτυο. Όχι γιατί το κορίτσι είναι δικό μας και πρέπει να το στηρίξουμε, όχι γιατί στη θέση της Λίτσας θα μπορούσε να είναι η Δρακούνα, το tsartelloui και άλλες φίλτατες bloggers της κυπριακής blogόσφαιρας, αλλά η πιο ρεαλιστική κωμωδία της φετινής σεζόν είναι εδώ και αξίζει την προσοχή σας. Στα συν της σειράς και οι γρήγοροι ρυθμοί, η πολύ καλή σκηνοθεσία, η μουσική επιμέλεια και το καστ που έχει δέσει πάρα πολύ μεταξύ του. Σίγουρα της αξίζει κάτι παραπάνω από μια ισοψηφία με τον ‘Λάκη τον γλυκούλη’ και αυτό της το έχει δώσει ο ίδιος ο ΑΝΤ1 που θα αυξήσει τα επεισόδια της σειράς. YES!!

Για τους φανατικούς, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε και το blog της σειράς στο site του ANT1 Ελλάδος. Ε, μα φυσικά, το Λιτσάκι δε θα είχε blog;
--------------------------------------------------------------------------------------
6. ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ 26 (17%)
Άραγε μπορεί κανείς να λατρεύει τους γείτονές του; η απάντηση είναι φυσικά και όχι και αυτό το επιβεβαιώνουν οι πιο λατρεμένοι γείτονες της ελληνικής τηλεόρασης. Ο β’ κύκλος έχει χάσει πια τη δυναμική που είχε αποκτήσει την πρώτη σεζόν, αφού η μια οικογένεια έχει φύγει και έχει έρθει ολοκαίνουρια από τη Σουηδία με Χρήστο Σιμιρδάνη και Ράνια Σχίζα, κάποιοι ακόμη ηθοποιοί έχουν αποχωρήσει, ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Βλάχος που ο ρόλος του έχει αντικατασταθεί από άλλον και η Έφη Παπαθεοδώρου που το κενό της έχει παραμείνει κενό για τη σειρά και θεωρώ ότι έχει κοστίσει και στην επιτυχία της. Παρόλα αυτά το σενάριο είναι πάντα ευχάριστο και η Άβα Γαλανοπούλου μαζί με τον Κώστα Κόκλα οι κύριοι λόγοι για να δει κανείς τη σειρά. Το μόνο που μένει είναι να έχετε γερό στομάχι και μνήμη ελέφαντα για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που θέτει το κανάλι στην προβολή της, τουτέστι, να μη ξέρεις πότε θα παίξει η σειρά την επόμενη βδομάδα. Μπορεί τους γείτονές σας να μην τους βλέπετε και με καλό μάτι, αλλά μια φορά οι 26 ψήφοι σας δείχνουν ότι τους τηλεοπτικούς τους υπερλατρεύετε!

7.
ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 25 (16%)
ΑΛΛΟ (L.A.P.D, ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ)

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Στην αρχή της σεζόν σας είχα τρελάνει με το ‘ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ’ και το πόσο μου αρέσει. Συνεχίζει λοιπόν να είναι από τις αγαπημένες μου φετινές κωμικές σειρές, αν και στα τελευταία επεισόδια μου τα χαλά ο Γιάννης Αϊβάζης στο ρόλο του νεκροθάφτη, με τον οποίο η σειρά αρχίζει να κάνει κοιλιά. Όμως έχουμε τη Μαρία Λεκάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει επιστρέψει στα παλιά της λημέρια –έχει αρχίσει από παρουσιάστρια – και βρίσκεται επομένως στο στοιχείο της, μια Κατιάνα Μπαλανίκα που μετά τις ‘Σαββατογεννημένες’ δίνει και εδώ τα ρέστα της, ενώ έχουμε και τα γνωστά: καλή σκηνοθεσία, καλές ερμηνείες – όπως αυτή της Βίκυ Βολιώτη στο ρόλο της ‘Χριστίνας’, καλο καστ και γρήγορους ρυθμούς όπως αυτό επιβάλλει ο χώρος της τηλεόρασης στον οποίο κινούνται οι ήρωες σύμφωνα με το σενάριο και όπως αυτό υποβάλλει και ο τίτλος: ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

ΑΛΛΟ (L.A.P.D, Επτά θανάσιμες πεθερές) την επιλογή ‘άλλο’ την είχα βάλει σε περίπτωση που ξεχνούσα κά
ποιες σειρές. Επειδή θεωρώ λίγο απίθανο να εννοούσατε με την επιλογή αυτή το ‘Γιαννάκης το ομορφόπαιδο’ και κάποιες παλιές ελληνικές κωμικές σειρές που προβάλλονται τώρα σε επανάληψη ή τις απολαμβάνετε από το διαδίκτυο, θεωρώ ότι ίσως κάποιοι να ψηφίσατε την αστυνομική κωμωδία του MEGA, L.A.P.D . Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παρέα τον Κρατερό Κατσούλη και τον Δημοσθένη Φίλιππα σε αστυνομικές κωμικές περιπέτειες που πρέπει να είναι καλές, όπως αυτή που είδα στο πρώτο επεισόδιο, αλλά δεν βρήκα χρόνο για τις υπόλοιπες. Ίσως σε μια επανάληψη το πετύχουμε και πούμε πιο πολλά. Αν και με τα τόσο τραγελαφικά που συμβαίνουν στην αστυνομία της Κύπρου και της Ελλάδος, δεν έχουμε και πολλή ανάγκη από μια τέτοια σειρά, εντούτοις το ‘αστυνομικό’ πάντα πουλά και αυτό το ξέρει καλύτερα από μας το MEGA που ενέταξε στο πρόγραμμά του αυτή τη σειρά με τον έξυπνο τίτλο. Δεν αποκλείεται όμως κάποιοι να ψηφίσατε και τις Επτά θανάσιμες πεθερές, αν και μιλούμε ίσως για τη μακροβιότερη κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης και παρόλο που αυτή τη στιγμή προσωπικά δεν ξέρω και πότε και εάν προβάλλεται από το mega Κύπρου. Αν πάλι έχετε ψηφίσει κάτι άλλο, απλώς πείτε μας το.

8. 40 ΚΥΜΑΤΑ 24 (16%)
μετά τις ΓΟΡΓΟΝΕΣ η Λίνα Σακκά συνεχίζει με παραμύθι, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν την ακολούθησαν και οι τηλεθεατές. Μαζί της το ‘μικρό μου πόνι’ και η Κάρμεν Ρουγγέρη. Μια σειρά που δεν μπόρεσα καθόλου να δω και το φταίξιμο το ρίχνω στον ΑΝΤ1 Κύπρου που αρχικά έχοντας δώσει όλο του το βάρος στις κυπριακές σειρές ‘για την αγάπη σου’ και ‘η ζωή είναι ωραία’, είχε καταχωνιάσει όλες τις κωμικές ελληνικές σειρές το Σαββατοκυρίακο και μάλιστα το μεσημέρι. Το αποτέλεσμα; Δεν ξέρω τίποτα να σας πω τώρα γι’ αυτήν εδώ τη σειρά!

9. ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ 23 (15%)
ο Δημήτρης Αποστόλου επέστρεψε αυτή τη φορά χωρίς τον Αλέξανδρο Ρήγα και έχει φτιάξει μια κωμωδία καταστάσεων, την οποία χαρακτηρίζει μάλλον η μετριότητα. Το σενάριο, εκτός του ότι είναι μια κακή κόπια πάνω κάτω του ‘είσαι το ταίρι μου’ όσον αφορά στην αρχική σύλληψη, μπάζει από παντού και οι πολύ καλοί πρωταγωνιστές της δεν είναι ικανοί να το πάρουν όλο επάνω τους και να κλείσουν τις τρύπες. Όσοι το βλέπετε, δεν περνάτε και άσχημα, οι υπόλοιποι δε χάνετε τίποτα.

10. ΦΙΛΑ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ 22 (14%)
Μια καμαριέρα ερωτεύεται έναν πολιτικό, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, εκτός από μια Σμαράγδα και έναν Θοδωρή που ποτέ δε μου άρεσαν μαζί. Τα πήγε καλούτσικα πέρσι που, όπως είπαμε και προηγουμένως, ήταν μια άσχημη τηλεοπτική χρονιά και κυρίως για τον ΑΝΤ1 –θυμάστε το κόψιμο που είχε κάνει σχεδόν σε όλες τις σειρές του – και ήταν το μόνο που μπορούσαν να πάρουν και για την επόμενη χρονιά και δεν ξέρω αν έκαναν καλά, γιατί αυτό το ξέρουν μόνο οι 22 που το ψήφισαν και όσοι τέλος πάντων το βλέπουν και θα μπορούσαν να μας πουν κάτι για αυτή εδώ τη σειρά, της οποίας έχω δει κάτι σκηνές και δεν περνάς και άσχημα.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α