Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 09/03/2009 - 15/03/2009

ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ... ΑΙΓΙΑΣ ΦΟΥΞΙΑ!

Γειά σε όλους! "Γενιές της σιωπής" και "Αίγια Φούξια" ήταν οι νικητές της εβδομάδας που μας πέρασε. Οι "Γενιές" μπήκαν στον πίνακα με 2 επεισόδια, πάνω απο 30%, για πρώτη φορά, και η "Αίγια" συνεχίζει να γράφει πολύ ψηλά νούμερα. Η "Χαρά" ...βρέθηκε, στην 24η θέση, ενώ συνεχίζει να ανεβαίνει η σειρά "Για την Αγάπη σου". Ξανά στον πίνακα η "Στιγμή της αλήθειας", την ίδια ώρα που οι "Πατάτες Αντιναχτές" συνεχίζουν να είναι στις 25 πρώτες εκπομπές. Η μόνη σωτηρία για το ΣΙΓΜΑ φαίνεται πως είναι το "Σε Φόντο Κόκκινο" - άφαντο το Allan Dallon - που ήταν η ψηλότερη εκπομπή της εβδομάδας για το ΣΙΓΜΑ. Όσο πλησιάζει το τέλος του Champions League, ανεβαίνουν και τα νούμερα των αγώνων που μεταδίδονται σε ανοικτή προβολή απο το ΣΙΓΜΑ. Εχτός 25αδας δυστηχώς η "Εργαζόμενη Γυναίκα".















ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ
Δευτέρα: 46.0%

Τρίτη: 55.6%
Ανόδος στο 2ο επεισόδιο της ε
βδομάδας, κατα 9.6%, παρά το γεγονός ότι την Τρίτη υπήρχαν αγώνες Champions League, κάτι που δείχνει οτι οι σεναριογράφοι ξέρουν πως να τραβούν τον τηλεθεατή και να κάνουν την σειρά πρώτη σε προτιμήσεις. Τέλεια και τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Το γενικό ποσοστό των 2 επεισοδίων της περασμένης εβδομάδας είναι 50.8% και έχει 2.7% άνοδο απο το γενικό ποσοστό πριν 2 εβδομάδες.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ
Δεν μπορώ να μην ασχοληθώ ούτε αυτή την εβδομάδα με την σειρά αφου τα νούμερα που γράφει όλο και αυξάνοντ
αι μετα την αλλαγή της ώρας. Ψηλότερο ποσοστό την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 38.3% με τα υπόλοιπα επεισόδια να είναι κοντά. Πιο συγκεκριμένα:
Δευτέρα: 38.3%
Τρίτη: 32.4%

Τετάρτη: 33.8%

Πέμπτη: 30.2%

Το γενικό ποσοστό των 4 επεισοδίων είναι 33.7%.



ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Μπορεί να μην κάνει τα μηχανάκια της AGB να χτυπούν "Κόκκινο" παρόλα αυτά είναι η σειρά με τα πιο ψηλά ποσοστά
για το ΣΙΓΜΑ, με τα 4 επεισόδια της εβδομάδας να βρίσκονται στις πρώτες 12 εκπομπές με παρόμοια νούμερα. Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, οι τηλεθεατές της σειράς είναι σταθεροί, ουτε αυξάνονται ούτε μοιώνονται. Συγκεκριμένα:
Δευτέρα: 27.0%
Τρίτη: 28.2%

Τετάρτη: 28.1%

Πέμπτη: 28.7%

Το γενικό ποσοστό
των 4 επεισοδίων είναι 28.0%, 2.5% πιο ψηλό απο αυτό των 4 επεισοδίων πριν 2 εβδομάδες.


ΡΙΚ

Πολύ ψηλά νούμερα γράφουν 3 εκπομπές του ΡΙΚ - νούμερα που το ΣΙΓΜΑ δεν τα βλέπει ούτε στα όνειρα του πλέον.
ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ:
Σάββατο: 31.5%
Κυριακή: 33.5%
Πολύ ανεβασμένα τα νούμερα και των 2 επεισοδίων της εβδομάδας και αυτό είναι πολύ θετικό κα
ι ελπίζουμε σε περετέρω πρόοδο.
ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ - 30.6%
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ - 35.9%


Αυτά λοιπόν και για αυτή την εβδομάδα. Σας αφήνω με τον πίνακα με τα ποσοστά των καναλιών όπου για άλλη μια εβδομάδα πρώτο το ΑΝΤ1, δεύτερο αυτή τη φορά το ΣΙΓΜΑ, με τρίτο το ΡΙΚ1, και μετά τα δορυφορικά. Σταθεροποιούνται και τα νούμερα του MEGA.



tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α