Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Οι ξανθιές δεν ήξεραν ποιό είναι το νησί της Αφροδίτης!

δεν κατέρριψαν το 'μύθο' της 'χαζής ξανθιάς', οι 50 ξανθιές που είδαμε στην πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του mega-λου καναλιού 'Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ'. Εφτά κοπέλες ερωτήθηκαν για το 'σε ποιό νησί γεννήθηκε η θεά της ομορφιάς, Αφροδίτη' και μόνο δύο από αυτές γνώριζαν ότι είναι η Κύπρος. Δηλαδή πόσο πιο εύκολες πρέπει να είναι οι ερωτήσεις για να δείξουν οι ξανθιές την εξυπνάδα τους και να πάρουν την εκδίκησή τους; Πάντως στην πρεμιέρα ο παίκτης τους σέρβιρε μια πολύ όμορφη εκδίκηση κερδίζοντας ένα καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, την ώρα που οι τηλεθεατές απλώς χάζευαν τις κοπέλες και τα τραγουδάκια που έβαζε η παραγωγή.

όσο για το πώς λέγεται η μετατροπή ενός στερού σώματος σε υγρό μόνο μια ξανθιά που έφτασε στην τελική φάση γνώριζε την απάντηση, την οποία έδωσε μάλιστα λίγο ανορθόγραφα, έγραψε δηλαδή 'τίξη' αντί 'τήξη'. Κρίμα πάντως, γιατί νομίζαμε πως η παραγωγή θα έκανε πιο καλή επιλογή ξανθών ώστε να δικαιωθούν οι κοπέλες που διαθέτουν κώμη τέτοιου χρώματος, αλλά με αυτά που είδαμε μάλλον οι κοπέλες αυτές προσβάλλουν και τις πραγματικά έξυπνες ξανθιές, για να μη σας πω ότι προσβάλλουν γενικά τις γυναίκες -αφού οι περισσότερες ξανθιές δεν είναι φυσικές, έτσι; Ντροπή βρε κορίτσια, ντροπή!!

και ντροπή και στην ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια του SKAI 100,3. Ακούστε με τί κάνουν χιούμορ οι άνθρωποι της εκπομπής! το βιντεάκι είναι από το youtube και κάνει πάταγο.


Το μόνο αστείο στην όλη υπόθεση -αν υπάρχει κάτι γελοίο και χιουμοριστικό -είναι το ότι ρεζίλι δε γίνεται μόνο αυτός που κάνει τον Κύπριο -διότι εμάς δε μας ακούγεται για Κύπριος-, αλλά και αυτός που συνομιλεί δήθεν μαζί του, που είναι ακόμη πιο αστείος με τα λανθασμένα 'ν' που προσθέτει στο λόγο του. Κατά τα άλλα, ακούγονται πολλά που μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις -και δικαιολογημένα-!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α