Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 16/03/2009 - 22/03/2009

ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΦΟΥΞΙΑ!

Γεια σε όλους! Απολογούμαι που δεν ανέβασα τα στοιχεία την Τρίτη, όπως συνηθίζω... Ήμουν εκτός πόλης και επέστρεψα αργά ψες Και σας ανεβάζω τα στοιχεία της AGB για την προηγούμενη εβδομάδα! Τίποτα το ιδιαίτερο, πάρα μόνο η μικρή άνοδος στα ποσοστά της σειράς "Σε Φόντο Κόκκινο" που μαζί με την "Αίγια Φούξια" κυριάρχησαν στον πίνακα με τις πρώτες 25 εκπομπές. Κατα τα άλλα, εξακολουθούν να γράφουν καλά νούμερα οι "Γενιές της Σιωπής", το "Πάμε Πακέτο" και οι "Πατάτες Αντιναχτές" όπως και το "Για την Αγάπη σου".



Συνεχίζει την πάρα πολύ καλή της πορεία η σειρά "Αίγια Φούξια" με τα 2 επεισόδια της εβδομάδας που πέρασε να καταγράφουν γενικό ποσοστό 50.8%. Στην αντίπερα όχθη, η σειρά "Επιστροφή" προσπαθεί αλλά δεν γράφει ιδιαίτερα ψηλά νούμερα, νούμερα όμως που τις δίνουν 2 θέσεις στον πίνακα. Το γενικό ποσοστό της Δευτέρας + Τρίτης ήταν 25.8%.


Ανεβασμένα τα νούμερα για τη σειρά "Σε Φόντο Κόκκινο" αφού και τα 4 επεισόδια της εβδομάδας έγραψαν πάνω από 30%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το γενικό ποσοστό των 4 επεισοδίων να είναι 31%, δηλαδή 3% πιο ψηλό από πριν 2 εβδομάδες. Η αντίπαλη "Λόλα" δεν μπορεί να γράψει νούμερα απέναντι στο "Φόντο Κόκκινο" και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το μόνο ψηλό ποσοστό ήταν την Παρασκευή, 32%, όταν δεν έπαιζε απέναν
τι το "Σε Φόντο Κόκκινο". Τις υπόλοιπες μέρες τα νούμερα κυμαίνονταν σε ποσοστά περίπου 23% (23.5% το πιο ψηλό).


Στα του ΡΙΚ, άνοδος για τις "Πατάτες Αντιναχτές", ενώ μικρή πτώση για το "Πάμε Πακέτο'' και τις "Γενιές της Σιωπής". Παρόλα αυτά πολύ θετικό το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα βλέπουμε ψηλά στον πίνακα σειρές που αξίζουν, όπως οι "Γενιές" και η "Αίγια".
Μαζί με την "Στιγμή της Αλήθειας" που έγινε σταθερή αξία στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές, οι "Πατάτες Αντιναχτές" είναι οι 2 μόνες εκπομπές, ψυχαγωγικές, που δεν είναι σειρές. Ούτε το Allan Dallon είναι στον πίνακα, ούτε το Big In Japan, ούτε κανένα άλλο τηλεπαιχνίδι από τ
α τόσα που έκαναν φέτος. Επίσης καμία άλλη Ελληνική σειρά, εκτός από την "Λόλα, ούτε καν η "Χαρά Αγνοείται" (που απότι άκουσα δεν αγνοείται πια!)...

Τέλοσπαντων, τα πράγματα είναι και θα είναι πάνω κάτω τα ίδια... Εμείς όμως θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα και ελπίζουμε να δούμε καμιά ευχάριστη έκπληξη!!!
Τα λέμε!



tv_maniac

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α