Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Ελίτα
Αλλαντ-ζ-ίν-α !!

και εκεί που νόμιζα πως μόνο η οθόνη του plus έχει μαγγώσει στην τηλεοπτική δεκαετία του 90, το αγαπητό μας sigma, που κατά τα άλλα επιθυμεί να γίνει το plus της Ελλάδος και το alter της Κύπρου, θυμήθηκε την παλιά τηλεοπτική συνταγή του ‘πες το και θα γίνει’ που παρουσίαζε μία δεκαετία πριν στο megaλο κανάλι η Τζοβάνα Φραγγούλη – αν θυμάμαι καλά - και σκέφτηκε –τρόπος του λέγειν- ότι η Οσία Ελίτα είναι το κατάλληλο άτομο για το ρόλο του Άγιου Βασίλη ή του Αλλαντίν από τις ‘Χίλιες και μία νύχτες’· η Ελίτα μας λοιπόν θα τρίψει καλά το λυχνάρι και θα κάνει τα αλλαντιν-κά της, ώστε να βγεί από μέσα το Τζίνι και όλες σας οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα.
→ αφού το Ελιτάκι πραγματοποιεί τις επιθυμίες μας, για να της πω και τη δική μου, μπας και την ακούσει και ανοίξει η τύχη μου -λέμε τώρα-: ως τηλεορασόπληκτη και μανιακή με το ‘LOST’ μία μόνο επιθυμία έχω· ένα ταξιδάκι μέχρι τη Χαβάη, να ζήσω από κοντά τα γυρίσματα της αγαπημένης μου σειράς ‘Lost’, μπορώ να το έχω Αγία Ελίτα –Αλλαντ-ζ-ίνα μου;;;;; αν μου κάνεις αυτό το όνειρο πραγματικότητα, να σε παραδεκτώ !!!!

αλλά μόνο πέντε θα είναι οι τυχεροί, οι οποίοι απ’ ότι καταλαβαίνω πρέπει να πληρούν τα κριτήρια της εκπομπής: ‘πατρίδα – θρσκεία – πορνεία.....’
→ άστε, δεν έχω πιθανότητες.....

θέμα της Ελίτας στην εκπομπή της Δευτέρας:

‘τηλεθεάτρια έστειλε βίντεο, στο οποίο φαίνεται μία μορφή σε τοίχο· μορφή Αγίου, φάντασμα ή κάτι άλλο;;;’, διερωτάται η εκπομπή.
→ καλά θέλει και ερώτημα;;; θα είναι σίγουρα το Τζίνι Ελίτα Αλλαντ-ζ-ίνα, το οποίο βγήκε από το λυχνάρι για να πραγματοποίησει τις επιθυμίες μας !!!!

επίσης θέμα στην εκπομπή της Δευτέρας:

‘τί είπαν οι Άγγελοι με τηλεπαθητική επικοινωνία στην ερευνήτρια Μάρω........ Πόσες σπαζοκεφαλιές να αντέξει το εγκεφαλικό μας σύστημα σε μία εκπομπή;;; άκουσα καλά;; τι είπαν οι Άγγελοι;;;
→ μιας και το ‘δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω’ αποκλείεται να της το είπαν, μάλλον θα της απάντησαν στην πιο πάνω απορία της εκπομπής, για την παράξενη μορφή του τοίχου:
‘She was T-ζίνα, όχι ακριβώς η ‘Xena, the warrior princess’, αλλά η Ελίτα ΑλλαντΤ-ζίνα, the warrior journalist!!!’


μιλώντας για τα εγκαίνια του μαγαζιού του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην Αθήνα, η Μέλανη Στέλιου, μας πληροφόρησε ότι εκεί βρέθηκε και ο Μάνος Μαγιάτης που, όπως είπε η star του sigma, είναι στο πρωϊνό με την Ελένη Μενεγάκη, για να λάβει την απάντηση βεβαίως του Νικόλα ότι ‘έφυγε ο Μάνος απο την Ελένη και ότι η εκπομπή της Μενεγάκη φέτος σκίζει’.
Και η απάντηση της Μέλανης;;;
‘το ξέρω!! Να πούμε και για την άλλη που αρρώστησε και ανέβηκαν τα νούμερα’ είπε με νόημα η Μελανίνη...
Η απάντηση του telecontrol:
κρίμα πάντως που δε σε ξέρει ο Κυριακού να σε έπαιρνε για αντικαταστάτρια της Μελέτη, να ξεπεράσεις και τα νούμερα της Ελένης!!! Πού ξέρεις, όταν πάει να γεννήσει το Ελενάκι, όταν φύγει η Μελέτη από τον ΑΝΤ1 και πάει εκεί η Χρουσαλά, ίσως σε χρειαστούν εκεί στο alter να παίξετε τα πρωϊνά !!! Μιας και για σένα η τηλεόραση είναι σαν παιχνίδι, όπως είπες πρόσφατα, και μιας και το alter είναι σαν αδελφάκι σας τώρα πια, το η Μέλανη παίζει’ θα σου ταιριάζει γάντι........

..................μεταξύ μας όμως, σε προτιμώ πίσω από τις κάμερες ως κάμερα-γούμαν, όπως σε είδαμε την Πέμπτη για λίγο–δε λέω ποιά άλλη, που έχει καιρό να τη δεις, το συνηθίζει αυτό-, την ώρα που η cook-maker της εκπομπής σας βρισκόταν σε δράση.
ε πώς, μόνο εσείς ξέρετε να λέτε κακίες;;;

σημερινή δήλωση της Μελανίνης:

κους κους δεν ξέρει ο Νικόλας, και να ξέρει δεν το λέει, γι’ αυτό τον αγαπάω
→ διότι το αφήνει να το πει όλο εκείνη, γι’ αυτό......

ρε μανία όμως και με το ‘τσίρκο mundial’ η Μέλανη, το οποίο πήγε και είδε, όπως μας είπε σήμερα......
→ γι’ αυτό μας βγήκε 'λογο-δαμάστρια', επειδή της αρέσει το τσίρκο....

όσο για τα σεξουαλικά σας υπονοούμενα δεν τα σχολιάζω
→ αυτά ειναι για να γελάτε μόνοι σας.....


και επειδή το λατρέψατε, σας χαρίζω ακόμη ένα

TV-channel quiz:

Μετά την εγκατάσταση του soupes –fm στο Κολωνάκι, πώς θα λέγεται το sigma, αν καμιά φορά από λάθος εκπέμψει στην Ελλάδα;;;

->το όνομα που θα ήθελε να έχει το plus στην Κύπρο και δεν μπορεί για ευνόητους λόγους........

-> .........ΑΚΕΛ TV !! (Ανορθωτικό Κανάλι Ελίτας )

με εναλλακτικές επιλογές τα:
[Alter ego TV (το κανάλι – αδελφάκι του alter Ελλάδος) και Plasma TV (το κανάλι – αδελφάκι του pligma TV Κύπρου)]


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ........ ‘ΜΟΝΤΕΚΡΙΣΤΟ’ ΤΟΥ..........:

‘Σαρίτα, είσαι η ζωή μου’ ή ‘sos mi vida’ (όπως είναι ο αυθεντικός τίτλος), είναι η νέα λατινοαμερικάνικη σειρά, δυστυχώς μεταγλωττισμένη, που εξασφάλισε ο αντ1, κατευθείαν από το star channel και θα βλέπουμε στις οθόνες μας από τις 3 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το τρέιλερ του αντ1.
Κωνσταντίνε Οδυσσέως, θα σε μαλλώσω· ωραία η Ναταλία Ορέιρο, εκπληκτικός ο Γκουστάβο Μπερμούντεζ – ο οποίος θα παίξει σε μερικά επεισόδια ως γκέστ σταρ και θα ζήσουμε να τον ακούσουμε και ως καρτούν -, αλλά με τη Σαρίτα θα τα βάλετε απέναντι στο μεγαθήριο μεξικάνικο ‘Μοντεκρίστο’ που εξασφάλισε το sigma;;;;
→ δεν βλέπεις πώς σας τη βγήκε το sigma με την Βαλεντίνα, το αντίστοιχο της Λέτης;;; όλα κι όλα, αλλά μιας και με την Αργεντινή τα πας καλά (Floricienta, rebelde way ), άσε τη Σαρίτα και εξασφάλισε το Μοντεκρίστο της Αργεντινής όσο είναι καιρός να δεις τη γλύκα της κορυφής ..........

ο Γιώργος Τσιάκκας μπέρδεψε το σενάριο του ‘μίλα μου’ με το σκέφτομαι και γράφω και το έκφραση –έκθεση · οι μισοί ηθοποιοί προβάλλουν επιχειρήματα κατά της έκτρωσης και οι άλλοι μισοί υπέρ.
→ δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ανυπομονώ για τον επίλογο......

η μάχη των στούντιο:

Πυρετό-όχι αφθώδη – προκάλεσαν οι προεδρικές εκλογές στα κανάλια, τα οποία είδαμε να δημιουργούν νέα σκηνικά για τις προεκλογικές εκπομπές τους, αλλά πάντα κάτι είναι στραβό. Ωραίο για παράδειγμα το σκηνικό του sigma για την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τον Τσουρούλη, αλλά πολύ βαρετό το Χρυσάνθεμο. Από την άλλη φουριόζος ο Μιχάλης Παυλίδης στο mega, αλλά το στούντιο λίγο 1997 μου κάνει....
→ μήπως να κάνουν καμιά ανταλλαγή;;;;

Γωγώ, το μεγαλείο σου !!!

Άλλες επιδιώκουν έστω και δύο λεπτά προβολής στην ελληνική τηλεόραση, άλλη το κατάφερε τελικά· η Γωγώ Αλεξανδρινού και το τρέιλερ της εκπομπής της ‘με μία ματιά’ διαφημίστηκαν στο πλαίσιο της προώθησης των προγραμμάτων του mega, μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη ‘ όμορφος κόσμος το πρωί'!!!
Συμπεράσματα που βγάλαμε ‘με μία ματιά’:
1ο.
Η κυπριακή τηλεόραση απέκτησε τη δική της Μαρία Χούκλη· λίγο το κάτσε, σήκω, λίγο το στιλάκι, μία Χούκλη μου την έφερνε στο νου.
2ο. Αντιληφθήκαμε για άλλη μία φορά το μόνιμο πρόβλημα του καναλιού: έλλειψη χώρου και επομένως και στούντιο, με συνέπεια η Γωγώ να βγαίνει από το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
3ο. Δε χρειάζεται να έχεις και ύφος που σκοτώνει για να κάνεις ενημερωτική εκπομπή.
4o: γρήγορη και άμεση ενημέρωση, δοσμένη με εντελώς καινούργιο ύφος για την κυπριακή τηλεόραση που μου θύμισε το ‘συμβαίνει τώρα’ της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης.
5ο. Με τη διαφήμιση που έπεσε για τη Γωγώ, η εκπομπή πιο καλά θα ήταν να λεγόταν ‘μια και έξω’..........Και με την αποδοχή της πρόσκλησης από τον Γρηγόρη για συνέντευξη, μία χαρά σε βρίσκω Γωγώ!!
-> Καλή συνέχεια να τους ευχηθούμε !!

Δείτε απόψε το βράδυ στον alpha τις ‘Αληθινές Ιστορίες’ μας είπε το Ελενάκι χθες.
-κι εννοούσε βέβαια τη νέα σειρά του καναλιού ‘Αληθινοί Έρωτες’-.
Αχ ρε Ελένη, γι’ αυτό σε λατρεύω !!!

Όχι πως μας νοιάζει και πολύ, αλλά.......

Το βράδυ της Πέμπτης βλέπαμε ‘για την καρδιά ενός αγγέλου’ μέσα από την συχνότητα του alpha. Βλέπετε το RIK ξεχάστηκε να βγάλει στην οθόνη το σήμα του και εμείς για αρκετή ώρα βλέπαμε........alpha!!!
→ έτσι είναι το ΡΙΚ· άλλο το πρωί και άλλο το βράδυ !!

τα Σαββατοκυρίακα έχουμε μόνιμα μίνι καλοκαιράκι !!! Γιατί;;;
→ τα απογεύματα τα κανάλια την βγάζουν με επαναλήψεις και οι τηλεθεατές ακόμη λίγο και θα αρχίσουν να ψάχνουν.......παραλία !!

το sigma πάλι απόγευμα Κυριακής έδειχνε για ακόμη μία φορά Μπάρμπι και συγκεκριμένα το ‘ Η Μπάρμπι και οι δώδεκα βασιλοπούλες’
→ καιρός να προβάλουν και το ‘Xena, the warrior princess’, εννοείται μετά από κάθε εκπομπή της Ελίτας της Αλλαντ-ζ-ίνας !!!

ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρείς ακόμη μάγειρες κουβάλησε στο νέο σκηνικό του ο Χρήστος του ‘κάτι μαγειρεύεται’ για να μας μάθει για την ισπανική κουζίνα, αλλά και πως φτιάχνεται η ισπανική παέλλα !!!
→ Ωραίος ο Χρήστος !!! και ας την cook – maker Έλενα Στασινού απέναντι να φτιάχνει κούπες και όλων των λογιών τις πίττες – συγκεκριμένα την ώρα εκείνη έφτιαχνε κρεατόπιττα – ......

αρρωστούλα η Μέλανη σήμερα στο ‘Καλημέρα’, αλλά την εκπομπή την έβγαλε !!
→ είδες Μέλανή μου, τι παθαίνει κανείς όταν λέει κακίες ;;; αναγκάζεται να πηγαίνει άρρωστος στη δουλειά για να ανεβάζει νούμερα.....ε, σιγά δεν είναι και καμία βαριά δουλειά, παιχνιδάκι είναι !!!

λέμε πολλές φορές για την υπερπροβολή του Χριστόφια από το plus.
→ και στο sigma δεν πάνε πίσω· από το ‘Καλημέρα’ βλέπουμε μονίμως τους συντάκτες της ‘Σημερινής’, λες και δεν υπάρχει άλλη εφημερίδα....

η Τατιάνα στην Κύπρο πήρε μπρος και έτσι πλέον βρισκόμαστε πίσω μόνο μία εκπομπή, από αυτές που προβάλλονται από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος. τώρα βολεύεται καλύτερα και η Ελίτα μας· έτσι πρόσφατα είδαμε στην Τατιάνα ‘τί να προσέχουμε όταν ψωνίζουμε’ και σήμερα το είδαμε και στην Ελίτα.
→ προσεχώς στην Ελίτα το χθεσινό θέμα της Τατιάνας:
‘κρύψτε τια ατέλειές σας και δείξτε νεώτεροι’

σε μουσική εκπομπή του τοπικού καναλιού της Λευκωσίας fred TV –που είναι πολύ καλή για να είναι τοπική - εντοπίσαμε την 'Κυριακού' των ‘γενιών της σιωπής’ και μας εξέπληξε ευχάριστα !!!
→ είδατε που δε χρειάζεται να έχεις και πολλή δύναμη για να κάνεις κάτι καλό....

η πρόταση του telecontrol:
LOST ……Τρίτη, 10.45, ΡΙΚ2
Αλ Τσαντίρι Νιουζ........Τετάρτη, 9.20, ΡΙΚ1
‘Την πάτησα’............Τετάρτη και Πέμπτη, 7.30, ΑΝΤ1
‘Πατάτες Αντιναχτές’................Παρασκευή, 9.20, ΡΙΚ1
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α