Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Put the telecontrol down, μπορείς ;;;

να που φθάσαμε στο ‘put the telecontrol down’ 8 !!!!
και μιας και το 8, αν το γυρίσει κανείς πλάγια, δηλώνει το άπειρο, εκτός από το ότι είναι και ο αγαπημένος μου αριθμός, από εδώ και στο εξής δε θα απαριθμώ τα υπόλοιπα ‘telecontrol’, τα οποία εύχομαι να γίνουν τόσα πολλά, ώστε να χάσουμε τον λογαριασμό. σας ευχαριστώ για όλα τα σχόλιά σας και καλή σας ανάγνωση......


συζήτηση με θέμα τον πολιτισμό είχαμε την περασμένη Τρίτη στο στούντιο του ΡΙΚ· πρόσφατη έρευνα της ευρωπαϊκής ένωσης κατέδειξε την αδιαφορία των Ελλήνων και Κυπρίων όσον αφορά τα πολιτιστικά δρώμενα και το ίδρυμα ως φύλακας της ιστορίας, της γλώσσας και των παραδόσεών μας – που λέει ο λόγος – ‘θίχτηκε’ και είπε να σχολιάσει το θέμα στην εκπομπή ‘από μέρα σε μέρα’ το μεσημέρι της Τρίτης. Και πάνω εκεί που είχα αρχίσει να μας λυπάμαι για την κατάντια μας και που ήμουν έτοιμη να πω ‘μπράβο’ στο ρικ που καταπιάστηκε με το θέμα, η κουβέντα του Γιάννη Νικολάου στο τέλος της συζήτησης με επανέφερε στην πραγματικότητα: ‘για αυτό το συγκεκριμένο ημίωρο της εκπομπής θα κοιτάξω να δω την τηλεθέαση’ !!!
→ τελικά, δεν είχε και άδικο η έρευνα της ευρωπαϊκής ένωσης !!!
αγαπητέ Γιάννη, πολιτισμός και τηλεθέαση δεν πάνε πακέτο, αλλά, από τον καιρό που το πρόγραμμά σας πάει πακέτο με εκείνο του Κοντομηνά, από τότε που αποφασίσατε να γίνετε ανταγωνιστικοί, ξεχάσατε τον ρόλο σας εκεί κάτω και πάει καιρός που οι Θερμοπύλες έχουν μείνει αφύλακτες! δεν κοιτάτε καλύτερα τα χάλια σας, λέω εγώ, που θέλετε να κοιτάξετε και την τηλεθέαση;;; -γιατί, αν στηρίζατε πραγματικά τον πολιτισμό, θα διαθέτατε ένα άλφα κονδύλι για την προβολή περισσότερων προγραμμάτων που έχουν σχέση με τα έθιμα και τις παραδόσεις μας και θα αποδεχόσασταν νέες ιδέες, δεν είναι κ. Εύη Παπαμιχαήλ;;; Άλλο άλφα όμως είναι το κονδύλι σας, Alpha, Alpha !!!

δεν ξέρω αν οφείλεται στην πιο πάνω έρευνα ή όχι, αλλά οι εκπομπές του ΡΙΚ, μετά από αυτήν, ξαφνικά μεταμορφώθηκαν. Πώς;;;
→ το ‘Επτά- Δέκα’ και η απογευματινή του, πιο ‘σκληρή’ έκδοση ‘Καλύτερα μαζί’ σε ένα διάλειμμά τους από τις μαγειρικές, τους λάτιν χορούς και τις γυμναστικές, το έριξαν στην παρουσίαση βιβλίων και βάλθηκαν να μας κάνουν και βιβλιοφάγους, ενώ η βραζιλιάνικη σειρά του καναλιού ‘Μπελ, για την αγάπη και το χρήμα’ από εκεί που ξεκίνησε ως μεταγλωττισμένη συνεχίζει την προβολή της με υποτίτλους...

TV tig-rik: ‘παίρνει τον πολιτισμό μπροστά’!!!...............

και την τηλεόραση ακόμη πιο πίσω, με την προβολή ολοένα και περισσότερων προγραμμάτων του alpha !
→ τι, επειδή δηλαδή προσθέτετε και ένα πρόγραμμα του alpha κάθε βδομάδα, για να μην μας έρθει ταμπλάς από την πολλή alpha-θέαση, νομίζατε ότι θα μας πιάσετε στον ύπνο;;;
μπα, δεν ‘πήρα κόκκινα γυαλιά’ ακόμη !




αλλά βρε παιδιά, πώς πάτε πακέτο με τον alpha χωρίς τη Βίκυ;;;
→ εξορία την στείλατε, προβάλλοντας το ‘παμε πακέτο’ κάθε Σάββατο το απόγευμα στις 5 ;;;; πάντως αυτή η εκπομπή είναι για σας ό,τι πρέπει· αν κάποια στιγμή χάσετε τον alpha, ξέρετε που θα τον βρείτε, έτσι;;;;



και αφού είμαστε στο ΡΑ tv- συντομογραφία του ΡΙΚ και του alpha – θα σταθώ σε μία ατάκα από ‘Υπέροχα Πλάσματα’ -επεισόδιο 2-.
Λέει, στον γκέι Mπίλη, ο ποδηλάτης από Θεσσαλονίκη, τον οποίο γνωρίζει σε ένα πάρκο στην Αθήνα: ‘ωραία η Αθήνα, αλλά τίγκα στις αδελφές. Λες και κάθεται ένας μάγος πάνω στον Λυκαβηττό και ρίχνει πουστόσκονη αβέρτα’.

είδαμε και το πρώτο live του ‘tv stars, παρουσιάστε’ !! όλα μέτρια μου φάνηκαν· μέτρια σκηνικά, μέτρια σκηνοθεσία, μέτριοι παίχτες - Γιώργο, ακόμη να θεμελιώσεις εκπομπή στης Κάτζας το γιοφύρι;;; -, καλή η Μπέτυ, βαρετοί οι κριτές, με τον Ψινάκη να βγάζει αστεία απ΄την κατάψυξη. Δε μας έφταναν αυτά, στους κριτές εντάχθηκε και η Ντέπυ Γκολεμά.
→ όλα τα είχε η Μαριωρή, η Γκολεμά της έλειπε !! και να πεις ότι δεν ήξερε και πού πήγαινε;;;; μάλλον θα μπέρδεψε τα πλατό του talent show με αυτά του ‘10’ !!
(ε, όχι και 5 στο ‘αγγούρι’, που λέει και ο επισκέπτης μας voustrwnios, επειδή το θέμα της κοπέλας είχε να κάνει με την γιουροβίζιον !! )

‘έχουν ενδιαφέρον οι εικόνες’, που θα έλεγε και ο Ονούφριος Σωκράτους, του alpha, αλλά ας μιλήσουμε και για κανένα άλλο κανάλι, για το sigma ας πούμε - που λέει και ο Γιάγκος-,το οποίο λέτε ότι το έχουμε βάλει στόχο και το πυροβολούμε! Εμείς;;;

μα δεν φταίω εγώ αν η Μέλανη κάνει το διδακτορικό της στο κουτσομπολιό παρακολουθώντας τη Λαμπίρη ! είδε που λέτε τις Λαμπίρες και όλες τις σχετικές εκπομπές και μετά την πλύση εγκεφάλου που δέχθηκε, συμφώνησε ότι το βίντεο στα βραβεία αρίων για την Μαρινέλλα ήταν φτωχό, τόσο φτωχό που ο Νικόλας Νικολάου από το στούντιο στην Αθήνα, που δεν ήταν ενήμερος για το ‘μεγάλο θέμα’, έμεινε, μετά από αυτή την καταγγελία-σοκ, με το στόμα ανοιχτό !!
→ ευτυχώς που το πρόβλημα το είχε ο δορυφόρος και όχι ο Νικόλας !! Έτσι, εμείς μπορεί να μείναμε να γελάμε με την εικόνα που κόλλησε και έμεινε ο Νικόλας με το στόμα ανοιχτό, αλλά πώς θα έκλεινε διαφορετικά το δικό σου στόμα Μέλανη;;; φαίνεται το ‘πτου, πτου, πτου’ της πιστής σας τηλεθεάτριας, κ. Ελένης, δεν έπιασε και πολύ !!!

και εμείς βρήκαμε το βίντεο για την Μαρινέλλα φτωχό, αλλά δεν χρειαστήκαμε και τα μεσημεριανά να μας το πουν και ούτε το κάναμε μέγα θέμα!!
→ Αλλά μετά από αυτά που είδαν στα βραβεία αρίων εκεί στο sigma, μπορεί να άνοιξαν μέχρι και σαμπάνιες! Βλέπετε τα δικά τους είναι κλάσεις ανώτερα.....

άρεσε στους τηλεθεατές η εμφάνιση της ομάδας Έλενα -Μέλανη- Χρύσανθος (η σειρά είναι με βάση το τηλεοπτικό ‘εκτόπισμά’ τους ) στο ‘με αγάπη’ της Ελίτας και είπαν να τους δώσουν τα συγχαρητήριά τους. ‘Σας είδα στο τολμώ’ είπε μία τηλεθεάτρια που πήρε τηλέφωνο, για να την διορθώσει η Μέλανη ‘στο με αγάπη εννοείτε’.
→ Όχι, μια χαρά το είπε η τηλεθεάτρια, διότι όταν το ‘με αγάπη’ παίζει θέματα με καθυστέρηση ημερών και βδομάδων από τα άλλα κανάλια και από την επικαιρότητα, μπορεί άνετα να το πει κανείς ‘τολμώ’, όταν δε προβάλλει θέματα που θα γίνουν επίκαιρα, αλλά ακόμη δεν είναι η ώρα τους, όπως πρόσφατα με το άγιο φως, μπορούμε να το λέμε ‘με αγάπη, κύριε ελέησον’ !!
→Το θέμα όμως είναι πώς θα το λέμε το πρόγραμμα όταν βρίσκεται στον κόσμο του !! Τι λέτε για ‘Ιστορίες από την απέναντι όχθη’ ή καλύτερα ‘desperate housewives’ ;;;

ε όχι να μας λέει η σούπες-σταρ Μέλανη πως η Χριστίνα Παυλίδου έχει καιρό να δώσει συνέντευξη στην τηλεόραση και πως είναι τιμή της !
→ εγώ γιατί την είδα πρόσφατα στην Ελίτα και πριν δύο βδομάδες στη δική σου εκπομπή να μιλά για την σειρά ‘Μίλα μου’;;;
είπαμε, δεν πήρα κόκκινα γυαλιά ακόμη. Αλλά άλλο να κατατροπώνουμε τους ‘εχθρούς’ live και άλλο να μιλάμε για τη δουλειά μας σε βίντεο. Έχει πράγματι διαφορά!!

αν η σούπες –σταρ Μέλανη θέλει να πάρει τον Τσιάκκα τηλέφωνο και να του φωνάξει γιατί την ‘κόβει’ πάνω στο καλύτερο – αλήθεια, νιώσατε ποτέ εσείς σε σειρά του Τσιάκκα τέτοια αγωνία, ώστε να αισθάνεστε ότι το ‘έκοψε’ πάνω στο καλύτερο;;; απαντήστε γιατί κάνω γκάλοπ - σκέψου τι θα θέλαμε να κάνουμε εμείς !!!
→θα θέλαμε τουλάχιστον να του φακκούμε που πάνω με το ακουστικό. Αυτά είναι νεύρα!!

Δήλωση σοκ του Χρυσάνθεμου:
με αυτές τις ατάκες (της Ναστάζιας) μεγάλωσαν ολόκληρα παιδιά και τα έχουν ακόμη στο λεξιλόγίο τους !!!!!!!!!
→πω,πω περηφάνια!!! Τι είπες ρε μεγάλε;;;; απορώ πώς ακόμη η είδηση δεν έπαιξε στα φέττες φέττες, λούρες λούρες γεγονότα του sigma !!! –νέα εκδοχή του ‘τομές στα γεγονότα’ –

αστεία, αστεία, αλλά τώρα θα μιλήσω σοβαρά: άκουσα προχθές μωρό 3 χρονών να λέει στη μητέρα της : ‘κόψε μου το φρούτο λούρες λούρες’
→ δεν ξέρω αν το Χρυσάνθεμο και το sigma είναι περήφανοι για αυτό !!

πάντως σούπες-σταρ Μέλανη, είσαι ό,τι πιο ψεύτικο υπάρχει στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή.
→ Ούτε ο Μικρούτσικος δεν έχει πια τέτοιο υποκριτικό ταλέντο !!!

ενοχλήθηκε λοιπόν η Χριστίνα Παυλίδου από την κριτική του Μαρίνου Νομικού για τις τηλεοπτικές σειρές του συζύγου της· έτσι όση ώρα κουβέντιαζε με τα μελανά χρυσάνθεμα, έριχνε και τα βέλη της στον Νομικό του tv mania, όχι μόνο για την πρόσφατη κριτική του για το ‘μίλα μου’ αλλά και για παλιά σχόλιά του για τις τηλεοπτικές δουλειές του συζύγου της. Δε δίστασε μάλιστα να τον κατατάξει στους ‘εχθρούς’!!
πρόσεχε Μαρίνο, μην πάει και το Χριστινάκι σε καμία μέντιουμ, όπως σε αυτήν που πήγε και η Σωσώ στα Εγκλήματα, σου φτιάξει μία κουκλίτσα και μόλις αγγίζεις ένα σημείο της, να παθαίνεις εσύ διάφορα........

είδα το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και μου άρεσε και η συναυλία του Πλιάτσικα στο τέλος όνειρο, φοβερή !!! και βγήκε και το τραγούδι που μου άρεσε πρώτο!!!

Αχ, Αιμιλία μου, τι τραβάς και εσύ με τους τρελούς !!!!!
→ έχουν και οι πολιτικοί μας σαλέψει. Θέλουν καρέκλα και γρήγορα. Αυτοί και αν βλέπουν ‘οκτρούς παντού’. Έτσι σε θέλω όμως Αιμιλία μου, να είσαι Μπουμπουλίνα, για τον αδελφό σου να είσαι βράχος. Μου άρεσε η συγκεκριμένη στάση, μπράβο σου !!!

προς πολιτικούς: φτάνει πια με το σχέδιο Αναν !!!! ο κόσμος έχει πιο σημαντικά προβλήματα από το κυπριακό. Ο αφθώδης πυρετός και η ακρίβεια σας λένε τίποτα;;;; έχετε πια καταντήσει όλοι για τα καρναβάλια, σας έχω αηδιάσει !

και αυτά:

γενιές της σιωπής: Τζερκέζενα: ε φελα κίτσσι (η Αναστασού) !!!

η Κλειώωωωω !!!! και ......


.....η μεξικάνικη εκδοχή της !!!

σας το χρωστούσα........


η πρόταση του telecontrol:
Αλ Τσαντίρι Νιούζ...............9.15. ΡΙΚ1

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α