Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

Σταματούν οι σειρές στην Αμερική

Σταματά σιγά-σιγά αυτές τις μέρες, η παραγωγή των αμερικανικών σειρών λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.
Σειρές όπως το "Desperate Housewives", το "Heroes", το "24", το "Grey's Anatomy" και τουλάχιστον έξι κωμικές σειρές που γυρίστηκαν ενώπιον ζωντανού κοινού, σταματούν και περιμένουν την λήξη της απεργίας.
Οι παραγωγοί των σειρών "Desperate Housewives" και "Heroes", σε ανακοινώσεις τους είπαν ότι τα γυρίσματα σταματούν αυτή την εβδομάδα, ενώ έχουν ετοιμαστεί επεισόδια, για τις Νοικοκυρές μέχρι τα Χριστούγεννα και για τους Ήρωες μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.
Ανάμεσα στις κωμικές σειρές που επηρεάστηκαν είναι το "Back to You" με τον Kelsey Grammer και την Patricia Heaton, το "The New Adventures of Old Christine" με την Julia Louis-Dreyfus, το "Til Death", το "Rules of Engagement", το "Two and a Half Men" και το "The Big Bang Theory".
Στο πλευρό των απεργών βρέθηκαν και αρκετοί από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στις σειρές που σταμάτησαν όπως η Eva Longoria, η Julia Louis-Dreyfus και οι πρωταγωνιστές του "ER" John Stamos, Maura Tierney και Mekhi Pfeiffer.

Πηγή: http://dailymedianews.blogspot.com/
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α