Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2007

Το Δελτίο του Σαββάτου.

Σήμερα είπα μια φορά να γράψω το δελτίο του Σαββάτου πριν το μεσημέρι αλλά η αγαπημένη μας CytaNet είχε άλλη άποψη, με έβαλε από το πρωί να τρέχω να μάθω γιατί η DSL μου δεν λειτουργεί. Μετά από 3 ώρες (με την 1ώρα να είμαι στην αναμονή του 132) μου είπαν ότι μου αλλάζουν το DSLAM. Γιατί δεν με ειδοποίησαν ότι μου αλλάζουν DSLAM;; Τι στο καλό είναι το DSLAM;;;
Θα βάλω PrimeTel, ΤΕΛΟΣ!
------
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!

-Τηλεφωνήστε όλοι στη Αγία Ελίτα, τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!! Χμ, λέω να πάρω και εγώ....κάτι έχω σκεφτεί.....
-Έσκισε το ψεσινό επεισόδιο των Πατατων Ατίναχτων. Λίγο το «Με Αράπη» λίγο ο Χριστόφιας και ο Γιαννάκης πέθανα από τα γέλια. Κάθε Παρασκευή και καλύτεροι. Μπράβο Πατάτες!!!!!
-Από την Δευτέρα ξεκινούν οι κυπριακές παραγωγές του MEGA. Το μεσημέρι κάνει την αρχή η Γωγώ.
-Διάσημη γίνετε η Sigma TV στην Ελλάδα, ήδη οι φανατικοί του ΑΛΤΕΡ και του ΣΤΑΡ ψάχνουν να βρουν το ΣΙΓΜΑ στους δορυφόρους (αλήθεια!).
-Στο Plus έχουν πάρει τουλάχιστον το lower;

Για 11η φορά πέτυχα στο zapping την εκπομπή του Plus, Σκουλουκούι και πάλι το Best Of το έγραψαν Best OFF. Και να πεις ήταν live η εκπομπή και δεν το πήραν χαπάρι να το πάρει το ποτάμι αλλά τόσους μήνες την παίζουν, δεν είδανότι είναι λάθος;;
ΕΚΤΟΣ, αν με το Best OFF εννοούν Καλύτερα Σβηστή (η Τηλεόραση).
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α