Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2007

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Put the telecontrol down, μπορείς;;;


Όταν το mega κάνει κοιλιά......


δεν τους έφταναν οι παχύσαρκοι τώρα έβαλαν στο μάτι και τις εγκύους· ο λόγος για το mega, το οποίο ετοιμάζει ντοκιμαντέρ, όπως μάθαμε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο οποίο θα παρακολουθούμε, σύμφωνα και πάλι με τον Γρηγόρη, τις ζωές πέντε εγκύων γυναικών και των οικογενειών τους μέχρι το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του παιδιού τους !
→ δε θέλω να χαλάσω την ιδέα των megaλων για το ‘ντοκιμαντέρ’, αλλά ήταν να μην κάνει κοιλιά το mega. Τώρα τρέχει να χάσει κιλά ή να γεννήσει μπας και του ρθει καμιά ιδέα της προκοπής....διότι με μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί κανείς ζώα της άγριας φύσης την ώρα της σύλληψης ή του τοκετού σε ντοκιμαντέρ του National geographic ή του animal planet, παρά τα δικά τους ‘ντοκιμαντέρ’ με τις κοιλιές παχύσαρκων και εγκύων !!


‘κλάψε, κλάψε και εσύ -sigma -, ήρθε η σειρά σου.......’

το ζήσαμε και αυτό· η Ρούλα Βροχοπούλου, αφού ξεδίπλωσε τον πόνο της, με πολλά και καθόλου κροκοδίλια δάκρυα, για το σύζυγό της Φραν, που την άφησε μετά από ένα χρόνο συζυγικού βίου, σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που παλεύουν για την επιβίωσή τους σε αυτούς τους δύσκολους τηλεοπτικούς καιρούς, έκανε και ένα πέρασμα από ‘τη sigma tv’, όπως την είπε, για να μοιραστεί τον πόνο και τον καημό της και με τους Κύπριους αδελφούς που,όπως είπε στον ‘επιλογό’ του το Ρουλάκι, ‘έζησαν την τουρκική εισβολή και ξέρουν πολύ καλά από πόνο........’
→ την τύφλα μας δεν ξέρουμε Ρούλα μου, αλλά μιά φορά εσύ καλά τα κατάφερες εκεί ‘στη sigma tv’· αν και το δίδυμο Δημόπουλος – Δημητρόπουλος, αφού πέρασε τις προηγούμενες χρονιές τις εξετάσεις με θέμα: πώς μεταχειρίζομαι ένα ‘νούμερο’, σε αντιμετώπιζαν πότε με ειρωνεία και χλευασμό μέσα από ατάκες του τύπου ‘κλάψε αγάπη μου γλυκιά’ και πότε με ευθύτητα και ειλικρίνεια: ‘γίνεσαι νούμερο για την τηλεθέαση’, εντούτοις το κανάλι έζησε μεγάλες στιγμές που τις περίμενε εδώ και χρόνια, δηλαδή να δει δικά του πλάνα να παίζουν σε εκπομπές της ελληνικής tv, κάτι που οι Simgaτικοί δεν πέτυχαν ούτε με τα μουσικά βραβεία Κύπρου, που είναι και υπερπαραγωγή.......
→ τελικά οι εξυπνάκιες του ‘που πάμε’ όχι μόνο βρήκαν το δρόμο τους με τα διάφορα νούμερα από την Ελλάδα, αλλά τώρα παίζουν και στην Ελλάδα. Βρε μήπως να εγκατασταθείτε εκεί, όλο το κανάλι, να μην ταλαιπωρείτε και τους ανθρώπους; Ε, δεν θα είναι και λίγο πράγμα να γίνετε το pluS της Ελλάδας.....


+
............διότι μπορεί το sigma, μέσα από την έντυπη φωνή του να χαχανίζει με τα χάλια του plus, αλλά τις εικόνες του sigma από την Ελλάδα τις είδαμε μόνο μέσα από το............ plus !!!!! 'Αντε στο καλό και να μας γράφετε........Quiz 1:
πώς λέγεται το plus όταν παίζει πλάνα από το sigma;;;;;

-> pligma !!! τι πλήγμα δηλαδή, σκέτη καταστροφή.....


Quiz 2:
ποιό τραγούδι πρέπει να αφιερώσει το sigma στην Ρούλα Βροχοπούλου όταν θα γιορτάσουν την επιτυχία του πρώτου στην Ελλάδα;;;;

->‘είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο, ΤΕΛΟΣ !'


οι άνετοι του sigma, Δημητρόπουλος και Δημόπουλος, τρελάθηκαν από......την αγωνία τους, μήπως η Ρούλα δείξει το εξώφυλλο του Down Town, το οποίο φιλοξενούσε συνέντυξή της και έσπευσαν να το διπλώσουν για να μην φανεί το περιοδικό......
→ ε μα και εσύ Ρούλα μου, στο Down Town, βρήκες να δώσεις συνέντευξη;; Δεν έδινες στο exclusive να σε δείξει πρώτο πλάνο ‘η sigma tv’ ;;;;;;

TV persona η Ρούλα μας – μήπως να δώσει και σε εμάς καμία συνέντευξη, αφού κάποιοι άλλοι από τα εγχώρια κανάλια κωλύονται;-!! Της ζήτησε ο Μικρούτσικος την Κυριακή στο κυριολεκτικά ‘Αυτός μας έλειπε’ να έχει δική της στήλη στο πρόγραμμά του, όπου η Ρουλίτσα θα δίνει συμβουλές για τις σχέσεις στους τηλεθεατές !
→ πονηρούτσικος ο Μικρούτσικος · σου λέει έχουμε που έχουμε το προϊόν που λέγεται Ρούλα και το κόλπο με τις τηλεφωνικές γραμμές, όπου τάχα μου ο κάθε πικραμένος λέει τον πόνο του -που το κάνει και το Σοφάκι απέναντι και σχεδόν όλη η ελληνική tv - γιατί να μην το κάνουμε και εμείς;;; Εγώ πάλι λέω δεν την έπαιρνες Ανδρέα μου, στο ‘θα πεις και ένα τραγούδι’ μπας και ξεχάσει τον Φραν και βρούμε και εμείς την ησυχία μας.....σύγχρονος Αριστοφάνης, 3 εκατομμύρια Έλληνες βλέπουν τον Λάκη Λαζόπουλο’ μας είπε η Σταυριανή στους τίτλους του δελτίου ειδήσεων στο πλαίσιο της εκπομπής ‘από μέρα σε μέρα’ την Πέμπτη το μεσημέρι!!!
→ έχουν πολλή πλάκα τελικά οι RIKάδες· ότι θα έπαιζαν είδηση για να την ακούσουν οι ίδιοι πραγματικά δεν το φανταζόμουν !!!!!! ( βέβαια ούτε και την πρόβλεψη με το ηφαίστειο Κρακατόα την περίμενα....... )


Θα ήθελαν να σου μοιάσουν.........:

και μιας και μιλήσαμε για Σταυριανή Κωνσταντίνου παρέλειψα στο προηγούμενο ‘put the telecontrol down’ να αναφέρω την θεϊκή ατάκα της Σταυριανής ‘θα ήθελα να μοιάσω στην Αιμιλία Κενεβέζου’ στο Down Town !!!
→ εκεί που άλλες Κύπριες ‘star’ ούτε το όνομα συναδέλφου τους δεν τολμούν να ξεστομίσουν, και ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες, η Σταυριανή έδειξε τον επαγγελματισμό, το ήθος και τη σεμνότητά της μόνο μέσα από μία ατάκα. Σταυριανή μου, πολλές θα ήθελαν να σου μοιάσουν – βλ. TV persones του sigma-, αλλά ούτε στα όνειρά τους δε θα το καταφέρουν !!!

ακούσαμε τη μοναχή Γιάννα Λευκάτη με εύθυμη διάθεση να λέει στην Χριστίνα Παυλίδου στο ‘μίλα μου’ της Δευτέρας’, εκεί που ετοιμάζονταν για μάθημα αγιογραφίας: ‘ πώς τα κοπελλούθκια χορεύκουν πάνω κάτω όταν ακούν τραούθκια που τους αρέσκουν, έτσι και εμείς –όταν αγιογραφούμε- ανεβαίνουμε με τις ψαλμωδίες’ !!!!
→ προς μοναχή Γιάννα Λευκάτη: Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις !!!


Ιωάννα Αυγερινού: γιατί παντρεύτηκα τον ίδιο άντρα 3 φορές’: θέμα στην εκπομπή του Αρναούτογλου ‘όμορφος κόσμος το πρωϊ’. Καιρό είχα να δω Γρηγόρη, αλλά δεν ήξερα ότι η εκπομπή έχει αρχίσει τις σπασμωδικές κινήσεις......Η αστρολόγος της εκπομπής Ιωάννα Αυγερινού ή Τζόαν, όπως την αποκαλούν εκεί, εξομολογούνταν στον Γρηγόρη πώς κατάφερε να παντρευτεί 3 φορές τον άντρα της, για να λάβουμε την εκπληκτική απάντηση: ‘με θρησκευτικό, πολιτικό και καθολικό γάμο’ !!!
→ σύντομα να περιμένουμε τον Γρηγόρη να βγάζει στη φόρα τις λεπτομέρειες του χωρισμού του με την Ράνια ή θα προτιμήσει να φέρει στο πλατό ξανά την Κλάρα από το ‘πολύ την Κυριακή’ ;;;;βλέπεις κάποιους ηθοποιούς στις ‘γενιές της σιωπής’ ρε παιδί μου, τους βλέπεις τους ίδιους και στις σειρές του sigma και διερωτάσαι γιατί αυτή η διαφορά !!!
→ ε, δεν φταίει πάντα ο ηθοποιός. Όταν δεν έχεις σενάριο καλό, δεν μπορείς και να κάνεις και θαύματα. Δεν είναι όλοι Πέτρος Φιλιππίδης.......που αν δεν έπαιζε στο 'αν υπήρχες, θα σε χώριζα’, θα καταριόταν το συγγραφικό δίδυμο Κυρίτσης–Ακρίτα την ώρα και τη στιγμή που δεν πήρε την ‘Βέρα’ και για τέταρτη σεζόν......

ωραίο το τρέιλερ του mega για το ‘με μία ματιά’ με την Γωγώ Αλεξανδρινού
→ επιτέλους άρχισαν να ενδιαφέρονται και για το mega Κύπρου οι megaλοι !!! πάντως τη φωνή του Χρήστου Σιμιρδάνη – έτσι νομίζω λέγεται- πρώτη φορά την άκουσα σε τρέιλερ της Κύπρου. Να τους ευχηθούμε Καλή Επιτυχία......

οι πρώτες λεξούλες της σούπες σταρ Μέλανης :

Καλημέρα, πάμε βολτίτσα, πάμε να δούμε χορηγό ενθέτου, Τασούλη, συνεχίζουμε να ανοίγουμε σελίδες τηλεπεριοδικού, εννοείται ότι θα πάμε......
χαρωπά τα δύο μου πόδια τα κτυπώ, μιας και είμαι εγώ παιδί...............

-> και μετά ήρθε......ο Τσιάκκας - το πρώτο της σχολείο-: νούρατσος, χαλόου, άτε ρε........ κ.λ.π

η πρόταση του telecontrol:

Πατάτες Αντιναχτές, Παρασκευή, 9.20, Ρικ1
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α