Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Και έλεγα να μην ασχοληθώ

Οι κομπλεξικοί του TV Star ξαναχτύπησαν. Πέρυσι μια χαρά τους άρεσε και να τα "ΤΟ ΣΙΓΜΑ ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ" και τα "ΤΟ ΣΙΓΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ" και άλλα χαριτωμένα. Δεν ανέφεραν καν ποιο περιοδικό διοργανώνει τα βραβεία. Φέτος τα κομπλεξικά του ΔΙΑ μη μπορώντας να βγάλουν φανφάρες για τις νίκες τους αμέσως να κατηγορήσουν τον Θεσμό.

Και εγώ έχω παράπονα από το Τηλεφιλ -είναι δυνατόν να μην έχει την Χριστιάνα;;;- αλλά δεν έχω στοιχεία για να κατηγορήσω το TV MANIA ούτε κανέναν άλλο που είχε σχε΄ση με τα Τηλεφιλ.

Σελίδα 14 "Μήπως αν το ΣΙΓΜΑ αποφάσιζε να έρθει στα βραβεία υπήρχε πιθανότητα να τα πάρει όλα;;"

Σας απαντώ εγώ: "Στον ύπνο σας, για να πάρετε βραβείο πρέπει να αξίζετε"
Και σας απευθύνω μια άλλη ερώτηση: "Αν ο ΔΙΑΣ άφηνε και τα άλλα περιοδικά να μπουν στις εκδηλώσεις του και δεν ήταν τόσο κομπλεξικός ,θα σας συμπαθούσε και κανένας;;;"

Ναι 'σεις αμέσως Ο ΖΕΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, λες και το ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ναι, το ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ πήρε βραβείο και μπράβο στον Ντίνο που αν και σκοπός του είναι ο ΑΝΤ1 να παραμείνει πρώτος σε τηλεθέαση, φέτος αποφάσισε να κρατήσει την σειρά του σε κάποιο επίπεδο και όχι να την κάνει φεττες φεττες λουρε λουρες.

Στην 16 βλέπω κάτι μου με κάνει να πεθάνω από τα γέλια!!!

Το ΣΙΓΜΑ κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης με 20,3%

Θέλετε να σας πω πόσες μονάδες πίσω είναι ο ΑΝΤ1;;;

Συνεχίζω το θάψιμο, που είναι και η αγαπημένη ασχολία του ΔΙΑ.

Πιο κάτω στην 16 σε πορτοκαλί πλαίσιο, μπας και δεν το δούμε, τα παιδάκια του TV STAR συγκρίνουν τα βραβεία που πήρε ο ΑΝΤ1 και το Δείξε Μου με την τηλεθέαση των σειρών.

Κυρ Γιώργο Μιχαήλ, δεν έδιναν βραβεία τηλεθέασης τα "trendy αγοράκια", οι αναγνώστες που ψήφιζαν τα έδιναν.

Και συγκρίνετε τα 981 άτομα με μετρητή με όσους κύπριους διαβάζουν το "TV MAFIA". Για κάντε μερικές πράξεις, μπορείτε!

Και φτάνουμε στην σελίδα 50....
..Επίθεση κατά του ΣΙΓΜΑ..
..Ερωτηματολόγιο που καθοδηγούσε τους αναγνώστες..
..Πως είναι δυνατόν να γίνετε λόγος για το ότι το ΣΙΓΜΑ χάνει την πρωτιά της τηλεθέασης χωρίς να αναφέρει επίσημες πηγές..
Α! Αυτό θα το απαντήσω. Για ρίξτε μια ματιά στα νούμερα πέρυσι. Ποίο κανάλι ήταν πρώτο για πάνω από 12 μήνες;;;;

Αυτά από 'μενα. Τώρα περιμένω να δω πως θα τους απαντήσει ο "Μπάρμπας" και ο "Trendy" του περιοδικού "TV MAFIA" το άλλο Σάββατο.


ΥΓ: Κομπλεξικοί
(κάντε το copy-paste όπου μπορείτε)

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α