Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Οι "πατάτες" των "Πατατών" (Αναδημοσίευση από το skonte.blogspot.com)

Ναι, οι Πατάτες αντέγραψαν. Ναι, πάλι (δεν καταλαβαίνουν Χριστό -ούτε Χριστούγεννα!-). Όχι, δεν έχουν ασυλία οι "ΠΑΤΑΤΕΣ" Skonte μου. Τουλάχιστον εμείς όταν εντοπίσουμε "πατάτες" στις "Πατάτες" τις δημοσιεύουμε, χωρίς να κάνουμε διακρίσεις εις βάρος άλλων προγραμμάτων, επειδή ας πούμε οι "Πατάτες" είναι αγαπημένες και βραβευμένες. Δες, για παράδειγμα κάποιες πρόσφατες αναρτήσεις μας, εδώ και εδώ. 

Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το blog του SKONTE (www.skonte.blogspot.com) την αποκάλυψή του για τη νέα αντιγραφή της σατιρικής εκπομπής του ΡΙΚ "Πατάτες αντιναχτές". 

Μπορείτε να πάτε και στο αυθεντικό άρθρο, ώστε να οδηγηθείτε και στις αναρτήσεις και τα videos μέσω των links που υπάρχουν, αλλά και για να δείτε τα ενδιαφέροντα σχόλια -που προδίδουν κι άλλες αντιγραφές- κάτω από την ανάρτηση
http://skonte.blogspot.com/2013/01/patates-sh.html (πατήστε εδώ)


Πριν λιγο καιρό βγηκε αυτή η ειδησούλα στο φως. Μάλλον πρώτα από το περιοδικό Καπουτσίνο και μετά τη βρήκα στο CNC Minus Tv. Εντυπωσιάστηκα που μπόρεσαν και εντόπισαν μιαν αντιγραφή κειμένου από μια θεατρική παράσταση στην Ελλάδα. Ειδικά το site πήρε και δήλωση της Χριστιάνας Αρτεμίου για το θέμα. Πολύ σοβαρό θέμα εξελισσεται όπως το βλέπω, είπα τότε. Η Χριστιάνα θα το φυσά και δε θα κρυώνει.

Μετά είδα και τις Πατάτες της 21/12.
   





Σαν κάποιος που ξοδεψε ατελειωτες ωρες της μυστικοπαθούς και απεντομωμένης ζωής του, να παρακολουθεί βιντεο στο ιντερνετ, δεν ειχε ακόμα τελειώσει η σκηνή του Λώρη και ήξερα πως θα κατέληγε, με εναν τύπο πιασμένο απ' το σβέρκο εκεί δίπλα. Κατ' ακρίβεια το έβλεπα με καποιους και εφώναξα μην χάσω το βραβείο "εννά πιαστεί η κκελλέ του!" Υπόψη κανείς άλλος δεν το ήξερε. 

Για μένα είναι σαν την προπαίδεια του διαδικτίου, δε μπορεί όσοι είχατε ιντερνετ 56Κ, elementary  γνώσεις από mouse με την πιλιούα και ενεργό εμαιλ yahoo, θα το είδατε παλιά αυτό πρέπει να είναι και 7-8 χρονών. 






Δεν πρόσεξα πουθενά να λένε κάτι γι αυτήν την αντιγραφή. Ίσως ορισμένοι να έχουν ασυλία. Και μπήκα σε σκέψεις, καλά εγώ πάλιηνα τόσο που μόνο εγώ βρίσκω τέτοιες παλιές αναφορές, ή αυτοί των πατατών μας πήραν όλους για χάνους; 


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α