Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

TO "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ" ΑΝΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην Κύπρο θα είναι στραμμένα τα φώτα της εκπομπής του ALPHA  "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ"  αυτή την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου, καθώς η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη θα επιχειρήσει να εξιχνιάσει την μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης της 39χρονης μητέρας από τη Λεμεσό, Μαρίας Κακογιάννη, η οποία απουσιάζει από το σπίτι της από τις 11 Απριλίου του 2012. 


Πολλοί ίσως θυμάστε την υπόθεση από την εκπομπή ΓΙΑ ΣΕΝΑ του MEGA, η οποία μαζί με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μάμα έδωσε μία περαιτέρω δημοσιότητα στο θέμα χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, ακόμη και από μία συντονισμένη έρευνα που έγινε από κοινού από την αστυνομία και κάποιους εθελοντές. 

Ένα σχεδόν χρόνο από την εξαφάνιση της Κύπριας Μαρίας Κακογιάννη, η καταξιωμένη δημοσιογράφος του ALPHA, Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με την υπόθεση έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει να κάνει επιτυχημένα εδώ και χρόνια ενώνοντας τα κομμάτια της ιστορίας και δίνοντας την απάντηση που περιμένουν οι συγγενείς, ευχάριστη ή δυσάρεστη. Σε αυτό το σημείο όμως η εκπομπή χρειάζεται τη βοήθεια εμάς των τηλεθεατών (οι οποίοι με τις πληροφορίες που δίνουν ανώνυμα στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής αποτελούν και το ισχυρότερο όπλο της δημοσιογράφου) και δεδομένου ότι η εκπομπή δεν μεταδίδεται από κάποιο κανάλι της κυπριακής τηλεόρασης, η έρευνα της εκπομπής καθίσταται ακόμη πιο δύσκολη. 

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα "Καθημερινή", η εκπομπή απέστειλε δελτία τύπου προς τα Μ.Μ.Ε. της Κύπρου, ώστε να δημοσιοποιήσουν το "τηλεοπτικό γεγονός". Μάλιστα για πρώτη φορά το live streaming του ALPHA στο διαδίκτυο θα είναι ανοικτό και για το κυπριακό τηλεοπτικό κοινό (Όπως μας ενημερώνει το κανάλι: Ο ALPHA θα ανοίξει Live Streaming για την Κύπρο την Παρασκευή στις 23:00, την ώρα που ξεκινά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και οι Κύπριοι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκπομπή στην διεύθυνση http://www.alphatv.gr/Live.aspxκαθώς και από την ιστοσελίδα του σταθμού ALPHA http://www.alphatv.gr και στο facebook από το http://www.facebook.com/pages/Εξαφάνιση-Μαρίας-Κακογιάννη-ΛΕΜΕΣΟΣ/408195259214072?ref=stream)

Δυστυχώς χωρίς την όποια τηλεοπτική κάλυψη και με τους λίγους Κύπριους φανατικούς που παρακολουθούμε την εκπομπή ζωντανά κάθε Παρασκευή μέσω διαδικτύου, η εκπομπή δεν μπορεί να αναμένει μεγάλη ανταπόκριση. Γι' αυτό καλούμε το SIGMΑ, τον συνεργάτη του ALPHA στην Κύπρο όπως δείξει την ανάλογη ευαισθησία και προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις για να μεταδoθεί η εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ζωντανά από την κυπριακή τηλεόραση ενισχύοντας τις ελπίδες της οικογένειας να δει κάποιο φως στο τούνελ και στη δική της υπόθεση.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α