Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Ένας Κύπριος στην 25άδα του "MASTER CHEF 2" !

Έναν πρόσθετο λόγο έχουν οι Κύπριοι τηλεθεατές για να παρακολουθούν το ελληνικό MASTER CHEF 2. Μπορεί ο δεύτερος κύκλος του MASTER CHEF να  χρειάστηκε πρώτα να βγει από την κατάψυξη (τα επεισόδια έχουν γυριστεί εδώ και ένα χρόνο) για να "σερβιριστεί" στο τηλεοπτικό κοινό, και να παρέλειψε το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του show μαγειρικής, δηλαδή τη φάση των οντισιόνς, ξεκινώντας από αυτή του boot camp (50 καλύτεροι), όμως εμείς οι Κύπριοι απολαμβάνουμε την εκπροσώπησή μας στο show από τον νεαρό Ανδρέα Καβάζη, ο οποίος μέχρι στιγμής τα πάει και περίφημα, καθώς έχει προκριθεί στην πιο καθοριστική φάση του διαγωνισμού που είναι αυτή των 25 καλύτερων επίδοξων chefs! 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ανδρέα και τη συμμετοχή του στο show μαγειρικής του MEGA, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του σταθμού (πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε).

Το show μαγειρικής "MASTER CHEF 2"  προβάλλεται καθημερινά από το MEGA Κύπρου στις 18.20. Στην παρουσίαση είναι η Μαίρη Συνατσάκη (που ελπίζουμε να μην καταρρεύσει και αυτή στο τέλος του show!)

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α