Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Το wallpaper, η πόρτα και η σκαλέτα

 
 
Η Χρισταλένη πήρε χρώμα. Όχι, όχι από τον ήλιο. Άσπρη, κάτασπρη εμφανίστηκε και στη φετινή της πρεμιέρα, αλλά με ένα πρόσθετο χρωματάκι όχι πάνω της, αλλά στους "τοίχους". Εκτός από το ροζ που κατευνάζει και τα νεύρα, όπως την ακούσαμε να λέει και η ίδια χθες, προστέθηκε και το κίτρινο, που ξεπατίκωσε από ένα παλιό ντεκόρ που είχε στο στούντιο της η Μενεγάκη το 2010 και, από τα πατώματα που ήταν, το έβγαλε και το έκανε η εγχώρια Μενεγάκη μας wallpaper. Δεύτερη βασική αλλαγή της εκπομπής: η πόρτα. Οι καλεσμένοι, και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει για αυτούς η παρουσιάστρια, μπαίνουν πλέον  στο στούντιο από μία άσπρη πόρτα: Φαεινή ιδέα, μέγκα εύρημα. Αυτό που δεν βλέπαμε τις άλλες χρονιές, ήρθε τώρα στο φως. Το μόνο που λείπει στην Χρισταλένη είναι το κράνος και η σκαπάνη. Α ναι και ένα παράθυρο ως έξοδος κινδύνου -για μας δηλαδή -. Αυτή είναι η βασική παράλειψις της εκπομπής μαζί με την σκαλέτα της πρεμιέρας που είναι σαν τον Παναγή. Μην την είδατε μετά.
 
 


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α