Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΗΛΕ-γράψε μου

ΤΗΛΕ-γραφήματα της τηλεοπτικής εβδομάδας που μόλις τελείωσε.

Ο στυλοβάτης του πολιτισμού Χριστιάνα Αριστοτέλους
 έγινε Τούρκος με την απόφαση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου να μην επιτρέψει στην ηθοποιό του Ελένη Σιδερά τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό show του MEGA «DANSING FOR YOU 2» και την ένστασή της εξέφρασε και στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Οργανισμού με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, στην οποία η μαινόμενη Χρισταλένη, άδραξε την ευκαιρία για να ειρωνευτεί τον Οργανισμό, ο οποίος «παράγει πολιτισμό, ενώ δεν επιτρέπει σε ένα άτομο να προσφέρει για ένα φιλανθρωπικό σκοπό». Έπρεπε αυτός ο φιλανθρωπικός σκοπός να μην ήταν τηλεοπτικός, να μην ήταν του MEGA, να μην τους άφηναν στα κρύα του λουτρού οι του ΘΟΚ, να μην είχε απέναντι ανταγωνισμό,  και θα σου έλεγα εγώ αν η Χρισταλένη ήταν τόσο φιλάνθρωπος κι αν εκόπτετο για το αν ο ΘΟΚ παράγει ή όχι πολιτισμό.  

 

Η Αγαπητού εάλω

Ο αντικασταστάτης της ηθοποιού δεν άργησε να βρεθεί και μάλιστα μέσα από το κανάλι -τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...- και δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Αμαχητού. Ναι, Αμαχητού λέω και δεν το παίρνω πίσω, διότι, ως το πιο αγαπητό μέλος της μεγάλης οικογένειας, η Κατερίνα παραδόθηκε αμαχητί στις αγκάλες του φιλανθρωπικού show του mega. Νέα..βάσανα!




 
Γαβριέλα να ένα μήλο, i μήλο!

 
Η Γαβριέλα έβγαλε τη στολή της αεροσυνοδού –με την οποία την είδαμε στο trailer της εκπομπής της -  και έβαλε αυτήν της Αγγελικής Νικολούλη -βλ. κόκκινο σακάκι σε αυστηρή, ίσια γραμμή και άσπρο πουκάμισο από μέσα -. Κατόπιν απογειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα με την ταμπλέτα ανά χείρας που μάλλον την μπέρδεψε με την σκαλέτα -εξού και την λανσάρει με το ίδιο στυλ-, και προσγειώθηκε... πίσω από τον πάγκο των Σκορδαλιάγκων! Ένα i μήλο, μία Νικολούλη και ένα γραφειάκι «Σκορδαλιάγκες». Πόσα μας κάνουν; Τρία; Χάσατε. Κάνουν το νέο infotainment πρωϊνάδικο του ΡΙΚ που κι αυτό με τη σειρά του κάνει την ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του Σταύρου Κυπριανού να έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη!

 



 
 
«Φαρμακευτική αγωγή και στυτική δυσλειτουργία»

Την ώρα που ο Σταύρος ανεβαίνει, παρέα με το σταυρό του, το Γολγοθά της agb του, η Γαβριέλα βρίσκει τρόπους να «ανεβάζει» τον κόσμο.

 

Κλείνοντας την εκπομπή της η Γαβριέλα στέλνει φιλάκια, κουνιέται στους ρυθμούς της μουσικής, κάνει νάζια... Κάποιος να την ενημερώσει ότι οι Βουγιουκλομενεγάκες άλλαξαν ζώνη.
 
Την ώρα που η Χρισταλένη συνεχίζει ακάθεκτη να σχηματίζει τα πορτρέτα των διάσημων καλεσμένων της και να τους φέρνει «εκπλήξεις» από την άσπρη πόρτα, στο MAGAZINO του sigma  τα κορίτσια του Δημητρόπουλου δεν ξέρουν πού είναι η πόρτα για να φύγουν και τα καημένα φαίνεται ξημεροβραδιάζονται για τη δημιουργία ρεπορτάζ επί παντός επιστητού. Το αποτέλεσμα;
1ον Πέφτουν σε αντιφάσεις που προδίδουν την απουσία μίας κάποιας φιλοσοφίας, καθώς τη μία στιγμή μιλούν για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση στις μονογονεϊκές οικογένειες και την αμέσως επόμενη καυχιούνται για το κατόρθωμά τους να φιλοξενούν για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση τη διάσημη κοσμικιά του νησιού, Βαλεντίνα Τσίγκη, η οποία καθισμένη σε μία κούνια στην πισίνα της πολυτελούς της οικίας, δεν είχε τίποτα να πει παρά μόνο να δείξει τα αμέτρητα ζευγάρια παπουτσιών που κρύβονται στις ντουλάπες της -λες και περιμέναμε να δούμε κάτι άλλο -. Η κρίση διαρκεί δηλαδή όση ώρα μιλάς γι’ αυτήν; Ε ρε κούνια που τους κούναγε...
2ον Επιτρέπουν τα μεγάλα διαλείμματα από την εκπομπή τους και το ζάπινγκ διότι δεν είναι όλα τα θέματά τους πάντα αρκετά ενδιαφέροντα, ώστε να παρακολουθήσει κανείς από την αρχή ως το τέλος, και αυτό μπορεί να φέρει το.. τέλος στα μεγάλα νούμερα της agb.
 
 
Βρήκα νέο τρόπο θέασης των εναπομείναντων πρωϊνάδικων της κυπριακής tv. Τα βάζεις στο mute και ακούεις το πρωϊνάδικο του love radio με Τάσο Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου. Μεγάλα κέφια!
 
Στην απογευματινή ζώνη, οι εκπομπές ΓΙΑ ΣΕΝΑ και MAGAZINO ανταγωνίζονται στην εξεύρεση του πιο ξεχασμένου από το χρόνο καλεσμένου «τρώγοντάς» τους από τον Άγγελο Ιακωβίδη (πλάνα από την εκπομπή του οποίου έπαιξαν και στο «RIK-MAGAZINO» -είμαστε για Ρικ και πάνω...-) . Το πρώτο θυμήθηκε τη Δημητριάνα Δημητρίου (Ποια είναι αυτή; Κάτι θυμάμαι αλλά, χωρίς τη ξανθιά βαφή, πώς να σε γνωρίσουμε κούκλα μου;), το δεύτερο τον Παύλο Παύλου. Και τους δυο μαζί, Δημητριάνα και Παύλο, είδαμε σε ρεπορτάζ του "Magazino" να εκφωνούν το δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1 κι έτσι τους θυμηθήκαμε -χωρίς μάλιστα να το ζητήσουμε- όλους και όλοι μαζί,  και ο ΑΝΤ1 μην σας πω!


 Βρείτε τις διαφορές:





Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α