Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

"ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ": Η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΡΙΚ!

Είναι γεγονός ότι φέτος το ΡΙΚ έχει επενδύσει αρκετά στο κυπριακό πρόγραμμα και κυρίως στις κυπριακές σειρές. Στο "οπλοστάσιό" του, το κρατικό κανάλι διαθέτει φέτος τρείς σειρές κωμικές (ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ, ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΣ), δύο εποχής (ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ) και μια μυστηρίου (ΛΙΜΝΗ). Για το χρονικό διάστημα 01/11-23/11/2010 η σειρά εποχής "ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ" είχε κατά μέσο όρο τηλεμερίδιο 22.6% και αποτελεί την πρώτη σε τηλεθέαση σειρά του ημικρατικού ιδρύματος. Εντύπωση προκαλούν τα ποσοστά τηλεθέασης της κωμικής σειράς "ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΣ" που είναι πιο πάνω από αυτά ακόμη και της "ΛΙΜΝΗΣ", η οποία τελικά κάνει μεγάλα μακροβούτια στους πίνακες τηλεθέασης εξαιτίας μάλλον και του Σάκη Ρουβά που παίζει απέναντι. Σε γενικές γραμμές οι σειρές του ΡΙΚ κινούνται συμπαθητικά αν υπολογίσουμε και το φετινό σκληρό ανταγωνισμό και παρά το "κακό κλίμα" που δημιουργείται από σχόλια δικά μας και στον τύπο για την κακή πορεία κάποιων εξ αυτών, φαίνεται ότι το ΡΙΚ είναι αποφασισμένο να δώσει στα "παιδιά" του παράταση ζωής μέχρι και τον Ιούνιο.
Πιο αναλυτικά η κατάταξη έχει ως εξής:

1. PIK1 ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ (22.6%)
2. ΡΙΚ1 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ (16.1%)
3. ΡΙΚ1 ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ (15.8%)
4. ΡΙΚ1 ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΣ (10.1%)
5. ΡΙΚ1 ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ (8.6%)
6. ΡΙΚ1 ΛΙΜΝΗ (6.9%)









Στον πιο πάνω πίνακα παρουσιάζουμε στοιχεία παρμένα από την AGB NIELSEN που αναφέρονται στην τηλεθέαση μέσου λεπτού και στο τηλεμερίδιο των κυπριακών σειρών του ΡΙΚ για το χρονικό διάστημα μεταξύ 01/01 - 23/11/2010. Το item counter αφορά στον αριθμό των επεισοδίων που προβλήθηκαν για κάθε πρόγραμμα μεταξύ του πιο πάνω χρονικού διαστήματος. Τα στοιχεία αναφέρονται στο σύνολο πληθυσμού (4+) και είναι ο μέσος όρος για τα επεισόδια που μεταδόθηκαν σε αυτή την περίοδο.

(κάντε κλικ στη μικρή εικόνα για μεγέθυνση)


*τελικά και τα αποτελέσματα της δικής μας έρευνας τον προηγούμενο μήνα δεν ήταν και πολύ διαφορετικά, δείτε εδώ: http://cncminustv.blogspot.com/2010/10/blog-post_27.html


*ευχαριστούμε την AGB NIELSEN CYPRUS για την παραχώρηση των πιο πάνω στοιχείων


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α