Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ματθίλδη Μαγγίρα, Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ξερό ψωμί!

Ο ΑΝΤ1 έχει το Σάκη Ρουβά και τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο ALPHA τη Ρούλα Κορομηλά, το MEGA Ελλάδος τον Γιώργο Καπουτζίδη, το MEGA Κύπρου έχει την Ματθίλδη Μαγγίρα. Η άποψη που θέλει τον παρουσιαστή και τους κριτές να αποτελούν τον πιο δυνατό κρίκο ενός talent show επαληθεύεται και σε αυτή την περίπτωση όπου το GET ON STAGE δεν έχει μόνο παρουσιάστρια ικανή και έτοιμη για όλα αλλά και έναν αθυρόστομο Ιάσονα Τριανταφυλλίδη σε ρόλο κριτή που δε θέλει και κανένα φοβερό αντίλογο από τους "συναδέλφους" του για να ξεσηκώσει τα πλήθη!!!

Δεν ξέρω από τηλεθέαση πώς πήγαν οι οντισιόνς του GET ON STAGE, πόσοι και ποιοί είδαν τους υποψήφιους που διεκδικούσαν μια θέση στο κυπριακό όνειρο του να βγεις στη σκηνή, αλλά για τα lives μας υποσχέθηκαν Ματθίλδη Μαγγίρα και αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να καθήσουμε να δούμε το live show του δεύτερου GET ON STAGE του Γιώργου Χουλιάρα στην κατηγορία πλέον των ενηλίκων! Άραγε και το show ενηλικώθηκε ή έμεινε στο προνήπιο; Πιστεύουμε πως ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο. Βρίσκεται κάπου κοντά στην εφηβεία –όπως άλλωστε και οι διαγωνιζόμενοι- και έχουμε όλες τις αποδείξεις γι’ αυτό!















Η έναρξη του show με τον ακατάσχετο και ασυνάρτητο μονόλογο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη σε ένα κατασκότεινο σκηνικό, που αργότερα ευτυχώς φωτίστηκε (!), μας έκανε η αλήθεια είναι να βαριαστενάξουμε, αλλά όλα ξεχάστηκαν όταν εμφανίστηκε η "Lady MAGA" παρουσιάστρια του show Ματθίλδη Μαγγίρα που τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς της Lady GAGA βγάζοντας ασπροπρόσωπο το Χουλιάρα για την επιλογή του και κάνοντας τη Ρούλα Κορομηλά στην έναρξη του GREEK IDOL 1 να μοιάζει με γιαγιάκα που υποβαστάζεται σε Π.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ SHOW:




Η Ματθίλδη Μαγγίρα απέδειξε λοιπόν χθες πως ως ταλαντούχα show woman ήταν η καταλληλότερη για αυτό το ρόλο, τον οποίο διεκπεραίωσε και πολύ καλά, αν και θα μπορούσε και καλύτερα αν δε βιαζόταν τόσο πολύ –που δεν καταλάβαμε και για ποιό λόγο. Τί να πει δηλαδή και ο Σάκης που έχει εκτός από το ξενύχτι στο κέντρο και τις "βόμβες" να τον πιέζουν;- και άφηνε τους καβγάδες του Ιάσονα με τους χορογράφους να φουντώσουν και να εξελιχθούν διότι αυτό είναι άλλωστε που θέλει και ο τηλεθεατής!



Η γυναίκα όμως ήταν ευδιάθετη –στην αρχή τουλάχιστον, μέχρι τη 1.30 όμως που τελείωσε το show ήταν έτοιμη, όπως ήταν φυσικό, για να την πάνε με τον κάδο του HILTON PARK όπως και στο trailer! – και αρκετά ετοιμόλογη και σπιρτόζα ώστε να κάνει πολλές φορές και το ρόλο του «Θεοφάνους» όταν ο Ιάσονας «παραληρούσε» και η κριτική του μετατρεπόταν απο τριανταφυλλιδική σε μουρατιδική, όπως για παράδειγμα όταν του «την είπε» ότι δεν καταλαβαίνει τι λέει και πρέπει να της τα μεταφέρουν στο ακουστικό μαζί με το «ρ» (!)


ή όταν παρίστανε τη διαφορά μεταξύ των χειρονομιών της Μαριννέλας και μιας σκυλούς!



Τα «μαργαριτάρια» όμως δεν αποφεύχθηκαν, καθώς η Μαγγίρα, κάτι λίγο επηρεασμένη από το Πασαλιμάνι και λίγο από το παραλιακό της περιοχής της διαγωνιζόμενης Έλενας, μπέρδεψε τη γλώσσα της και εφηύρε μια νέα περιοχή της Κύπρου, το «Παραλιμάνι» (!!!),



ενώ κάποιος ξέχασε να της πει ότι εδώ κάτω είμαστε μεν «Κυπραίοι» αλλά μιλάμε τα «κυπριακά» και όχι τα «κυπραίοι-κα»!

Η μεγάλη διάρκεια του show μας κούρασε, ο χώρος στην κρατική έκθεση που φέτος φιλοξενεί το show του Χουλιάρα είναι αρκετά σκοτεινός και δυσκολεύει τα πλάνα που επιλέγει ο σκηνοθέτης των «Γυμνών Αγγέλων» που επιστρετεύτηκε και σε αυτή την προσπάθεια του Χουλιάρα –και είναι γεγονός πως το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλύτερο από το πρώτο "get on stage"-, ουρλιαχτά για την παρουσιάστρια και το πάθος του κοινού που έχει το Χ-FACTOR δεν τα είχαμε αλλά το show που ήταν κάτι μεταξύ του «Να η ευκαιρία», με τους άσσους στη βαθμολογία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και του Πάνου Μεταξόπουλου που ήρθαν σαν το κερασάκι στην τούρτα στο τέλος του προγράμματος, του GREEK IDOL σε...πρεμιέρα με όλο το «βαρύ πυροβολικό» του MEGA Κύπρου να δίνει το «παρών» του για να στηρίξει το talent show του Χουλιάρα και του X-FACTOR με τον Ιάσονα να ακολουθεί στην κριτική τη σχολή «Θεοφάνους-Μουρατίδη» με τα «ούξις» στο κοινό,



τις βολές κατά του «dansing with the stars» και την νικήτριά του «Έρικα Πρεζεράκου» (βλ. ανάρτηση πιο πάνω) και τους Πάνο Μεταξόπουλο και Ευριδίκη να προσπαθούν να ακολουθούν συμπαθητικά,



έχει κερδίσει το στοίχημα που μάλλον ο Χουλιάρας έχει βάλει στον εαυτό του, δηλαδή το show να είναι μια αντιγραφή όχι μόνο του X- FACTOR αλλά και του GREEK IDOL που αντιγράφει το Χ-FACTOR με μια τονωτική ένεση και από τις χλιαρές βαθμολογίες του «να η ευκαιρία»!

Συμπέρασμα:
Ε άμα κι εμείς που βαρεθήκαμε μεν από ένα σημείο και έπειτα επειδή βαρέθηκε και η Ματθίλδη αλλά δεν παραδώσαμε τα όπλα και απολαύσαμε το show καλύτερα και από ένα GREEK IDOL, πρέπει να θεωρείται, αν μη τι άλλο, επιτυχία! Διότι το ξεπατίκωμα πιάνει και πουλά κι άμα το κάνεις και καλά, μη σας πω μπορεί να πουλήσει το ίδιο καλά και με το πρωτότυπο!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α