Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΓΙΑ "ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ" ΚΑΙ "X-FACTOR"

Ξέρετε πολλούς καλλιτέχνες να παραδέχονται λάθη που έκαναν στην καριέρα τους;
Εγώ όχι, γι' αυτό και εξεπλάγην ευχάριστα από το θάρρος και την ειλικρίνεια της (αγαπημένης)Δήμητρας Ματσούκα, η οποία δέκα χρόνια μετά από την επιτυχία της κωμικής σειράς του MEGA "ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ" στην οποία και είχε πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Ρένο Χαραλαμπίδη, Κλέων Γρηγοριάδη και Ελευθερία Βιδάκη, παραδέχεται σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ότι έχει μετανιώσει που το έκανε, ενώ λέει τη γνώμη της και για το X-FACTOR!
Διαβάστε πιο κάτω τα όσα ενδιαφέροντα είπε η Δημητρούλα.

Έχεις αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να απολογηθείς για κάποιες από τις επιλογές σου;
Ναι, για το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Παρόλο που αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο και μου άρεσαν οι χαρακτήρες όπως ήταν γραμμένοι, δεν ξαναέκανα τρικάμερο, όπως λέγονται οι σειρές που είναι γυρισμένες μέσα σε ένα πλατό με τρεις αντί μιας κάμερας, γιατί δεν το αντέχω αισθητικά και δεν ξαναέκανα κωμωδία αυτά τα δέκα χρόνια. Δεν μετανιώνω γενικά όταν ομολογώ κάτι που νιώθω. Ασε που νομίζω ότι έτσι ξεκαθαρίζεις το τοπίο και προχωράς. Για καθετί που μετανιώνεις μπορείς κάλλιστα να επανορθώσεις. Αν είσαι τυχερός τουλάχιστον και δεν έχεις μετανιώσει για κανέναν φόνο.

Για ποιο πράγμα θα χρησιμοποιούσες τον όρο «χυδαίο» ως χαρακτηρισμό στον χώρο του θεάματος;
Δεν υπάρχει κάτι πιο χυδαίο στην τηλεόραση από αυτή τη μεγάλη περίοδο των οντισιόν στα ριάλιτι μουσικής και ταλέντων με τον εξευτελισμό ενός ανθρώπου που μπορεί να είναι αδύναμος πνευματικά, απελπισμένος και αντιμετωπίζεται σαν τον τρελό του χωριού. Το βρίσκω φριχτό. Εβλεπα στο «X-Factor» ένα παιδί που είχε σαφέστατο ψυχιατρικό πρόβλημα και η παραγωγή είχε βάλει στην παρουσίασή του μουσική υπόκρουση από ήχους κλόουν. Αυτό θυμίζει trash TV. Το να κάνουν κάποιοι σαν κριτές από θέση ισχύος τούς έξυπνους απέναντι σε ανθρώπους που πραγματικά είναι αδύναμοι είναι απαράδεκτο και βρίσκω χυδαία τη δικαιολογία ότι αυτός που συμμετέχει και εξευτελίζεται το κάνει οικειοθελώς επειδή είναι ψώνιο. Ε, τότε, ας τον προστατέψουν αυτοί εφόσον έχουν σώας τας φρένας κι ας μην τον δείξουν στον αέρα. Ο Θεοφάνους, για παράδειγμα, είναι ένας καλλιτέχνης που έχει παραγάγει έργο. Θα έπρεπε να έχει τη στοιχειώδη ευαισθησία στο να αντιμετωπίσει κάποιον που είναι ανεπαρκής για το τραγούδι με έναν πιο ευγενή τρόπο. Και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν επεμβαίνει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

συνέντευξη στον Τάσο Θεοδωρόπουλο (εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α