Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Το πραγματικό "μήνυμα αγάπης" από το SIGMA...

φυσικά και δεν είναι η εκπομπή της Μέλανης Στέλιου.

Έτσι θα μπορούσε όμως να χαρακτηριστεί η διαφήμιση του GET ON STAGE του MEGA Κύπρου από το SIGMA μέσω ALPHA!


Όχι η Ελένη Μενεγάκη δεν στέλνει τα φιλιά της στο Γιώργο Χουλιάρα του MEGA Κύπρου, αν και θα μπορούσε με την τόση διαφήμιση που του έκανε σήμερα στην εκπομπή της. Απλώς στο στιγμιότυπό μας το Ελενάκι βήχει και βάζει το χέρι μπροστά απο ευγένεια.


Και επειδή ο βήχας είναι κολλητικός, τα ίδια συμπτώματα μπορεί να παρουσιάσαν την ίδια ώρα και στο SIGMA που έβλεπαν μέσα από το κανάλι τους να διαφημίζεται το GET ON STAGE του MEGA Κύπρου και μάλιστα μέσα από ένα δημοφιλές τους πρόγραμμα του ALPHA όπως είναι το «Καφές με την Ελένη» με αφορμή την καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, Ματθίλδη Μαγγίρα. Είναι τέτοιες ώρες που λες ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή για τη συνεργασία σου με τα ελλαδικά κανάλια...
Είναι γεγονός πως από αλλού την περίμεναμε (βλ. Χριστιάνα Αριστοτέλους) και απ’ αλλού μας βγήκε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ή αυτή μπέρδεψε τις παρουσιάστριες (δεν είναι δα και δύσκολο) ή οι παρουσιάστριες τις εκπομπές τους! Αυτό κι αν είναι εύκολο!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α