Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

3ος υποψήφιος συνεργάτης: TV_MANIAC

30ς υποψήφιος συνεργάτης ο TV_ Maniac, ο οποίος επιθυμεί να σχολιάζει τις 25 πρώτες εκπομπές της agb. Αν λοιπόν αυτό είναι κάτι που θέλετε να βλέπετε εδώ, πέστε μας το.

Να πω βέβαια ότι εσείς μπορείτε ακόμη να στέλλετε κείμενα, αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία με την ανάρτηση των κειμένων σας, θα ανακοινωθούν και οι συνεργασίες. -με εξαίρεση βέβαια τον Νεκατωμένο, που πήρε απευθείας 'εισιτήριο' -

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB ΕΒΔΟΜΑΔΑ 10/11/2008 – 16/11/2008

ΜΙΛΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ, ΜΙΛΑ ΜΟΥ…
* «Μίλα μου, ναι, μίλα μου…» λέει το γνωστό σε όλους μας τραγούδι! Την προηγούμενη εβδομάδα η σειρά «Μίλα μου» κατέλαβε τις 3 πρώτες θέσεις, ενώ το 4ο επεισόδιο της εβδομάδας βρίσκεται στην 5η θέση! Ενώ η Άννα (σταθερά έκλαιε) και έψαχνε για συμβατό δότη, τα μηχανάκια της AGB χτυπούσαν κόκκινο και η σειρά του Γιώργου Τσιάκκα έγραψε το ψηλότερο της ποσοστό 38.3% την Τετάρτη, αφήνοντας εκείνη τη μέρα αρκετά πίσω τη σειρά «Για την αγάπη σου», στην 22η θέση με ποσοστό 21.8% (Υπενθυμίζω ότι οι σειρές παίζουν την ίδια ώρα). Παρόλα αυτά είναι η τηλεθέαση μέσου λεπτού που του δίνει την πρώτη θέση με 107 χιλιάδες σχεδόν τηλεθεατές να παρακολουθούν με αγωνία της εξελίξεις. Παρόλο που τα ποσοστά είναι πιο χαμηλά από πέρσι, η σειρά, που πλησιάζει στο τέλος της, αρχίζει να γράφει και πάλι αρκετά ψηλά νούμερα (Η Γερόντισσα ναν καλά!)

* Απίστευτα ικανοποιημένοι πρέπει να μένουν οι υπεύθυνοι στον ΑΝΤ1 Κύπρου, με τα ποσοστά που γράφει το «Χ-Factor Live» ως προς την ώρα προβολής της. Το ψηλότερο ποσοστό της προηγούμενης εβδομάδας, 46.2% ανήκει στο X-Factor, ενώ το ποσοστό ανεβαίνει βδομάδα με βδομάδα! Αντιθέτως στην Ελλάδα τα νούμερα είναι κάθε άλλο παρά ικανοποιητικά…Α ρε Κύπρος με τα ταλέντα σου! Όπως όλα δείχνουν, όσο ο καιρός πλησιάζει και οι παίκτες λιγοστεύουν, και ενώ οι Κύπριοι παίκτες είναι φαβορί, είναι θέμα χρόνου το X-Factor να ανέβει κι’άλλο στη σχετική λίστα της AGB. Ακόμα και στην επανάληψη του, το X-Factor γράφει πολύ ψηλά ποσοστά.

* Η αγαπημένη σε όλους Αίγια Λάσσυ, γράφει αρκετά ψηλά νούμερα παρόλα αυτά δεν έχει σταθερότητα. Τη μια βδομάδα βρίσκεται στην κορυφή την άλλη πιο χαμηλά. Κάτι που είναι πολύ κρίμα για τη σειρά καθώς πρόκειται για καταπληκτική δουλεία. Την προηγούμενη εβδομάδα το επεισόδιο της «Αίγια Φόυξια» της Δευτέρας αρκέστηκε μόλις στην 11η θέση (30.0%), αλλά με 3 μονάδες αύξηση την Τρίτη (33.0%) κατάφερε να σφηνώσει μεταξύ του «Μίλα μου» και να πάρει την 4η θέση στον πίνακα της AGB. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσει να ανεβάζει τα νούμερα του βδομάδα με βδομάδα.

* Σημαντική πρόοδο σημειώνει βδομάδα με βδομάδα η σειρά «Σε φόντο κόκκινο». Και αυτή την βδομάδα, με αυξημένο αριθμό τηλεθεατών, έχει βάλει και τα 4 επεισόδια της στην πρώτη 13άδα. Πιο ψηλό ποσοστό τηλεθέασης ως προς την ώρα προβολής της, την Πέμπτη με 34.5% και 88330 τηλεθεατές… Λογικό αφού ξήλωσε ολόκληρο το Ελληνικό star system (και το παρακολουθούν όλοι από περιέργεια)! Ναν καλά οι Έλληνες ηθοποιοί! Θα δούμε κατά πόσο θα αλλάξουν τα νούμερα με την είσοδο του Στράτου Τζώρτζωγλου ως guest star στη σειρά.

* Μόνο η Βίκυ Χατζηβασιλείου μπορεί να πάρει «Πακέτο» στο ΡΙΚ… 24 από τις 25 πρώτες εκπομπές της προηγούμενης εβδομάδας ήταν του ΣΙΓΜΑ και του ΑΝΤ1 και μόνο το «Πάμε Πακέτο» του ΡΙΚ (;) κατάφερε να φτάσει μέχρι την 17η θέση με ένα αρκετά ψηλό ποσοστό 31.2%. Κρίμα για τις «Γενιές της Σιωπής»Τι να φταίει;

* Η ζωή δεν είναι και πολύ ωραία γι’αυτούς παρόλο που η σειρά «Η Ζωή είναι ωραία» κατάφερε να μπει στην 25αδα αυτή την βδομάδα έστω και στην 24η θέση… Πολύ χαμηλά παρόλα αυτά τα νούμερα, 22.8%…Τουλάχιστον κερδίζουν τους «Καραόλους»! Βέβαια τώρα θα μου πείτε μα όλοι κερδίζουν τους καραόλους… Δίκαιο έχετε! Στοιχηματίζω όμως πως αν ο ΑΝΤ1 έδειχνε το original βραζιλιάνικο θα έγραφε πολύ ψηλότερα νούμερα παρά το Κυπριακό! Όπως και το βραζιλιάνικο του ΣΙΓΜΑ «Μαρίνα»… Έχει καταφέρει να βάλει 4 από τα 5 επεισόδια του στην 25αδα, με ψηλότερο ποσοστό ως προς την ώρα προβολής του την Πέμπτη με 30.4%.

Tv_Maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α