Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

υποψήφιος -συνεργάτης Ν.1 ΤΟ ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ σχολιάζει...

Πριν λίγες μέρες είχαμε απευθυνθεί σε εσάς λατρεμένοι επισκέπτες αυτού του blog για να βρούμε νέους συγγραφείς ώστε να ενισχύσουμε αυτήν την ομαδική προσπάθεια και δουλειά, η οποία άρχισε δειλά δειλά την προηγούμενη χρονιά και η οποία όπως φαίνεται από αυτά που ακούω και βλέπω καθημερινά και τώρα στα emails σας εχει αγαπηθεί τελικά πολύ. Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη σας ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύετε. Επειδή τα e-mails που λαμβάνουμε καθημερινά είναι πολλά, κάντε λίγη υπομονή και θα σας απαντήσουμε. Mπορείτε να στέλλετε τα e-mails σας και στο: stella.ky@hotmail.com

Σήμερα κάνουμε αρχή με τον πρώτο υποψήφιο - συνεργάτη μας , το τηλεφτυάρι. Διαβάστε τι δεν δεν θέλει να ξαναδεί στην κυπριακή τηλεόραση και πώς βλέπει τις νέες κυπριακές παραγωγές και..... δώστε του ψήφο εμπιστοσύνης. (τα κείμενα δημοσιεύονται όπως ακριβώς μας τα έχετε στείλει)

Τι δεν θέλω να ξαναδω στην τηλεόραση
- Την εκατοστη επανάληψη του "Βουράτε γειτόνοι"
- Τον Κασκανούνια να κάμνει τον χαντό!
- Τα κανάλια να μας αλλάζουν τις ώρες των εκπομπών συνέχεια
- Την Ελενα Σάββα άλλως Γιούλη, που παίζει στο "Η ζωή είναι ωραία"
να παίζει ακόμα τον ίδιο χαρακτήρα που έπαιζε στο "παρα πέντε" πριν δέκα χρονια!
- Σαββατοκυρίακα που δεν δουλεύει ο κόσμος, να είναι η Παγκόσμια μέρα Επανάληψης!
- Τον Αρναούτογλου να κάμνει ότι είναι το καλό παίδι της τηλεόρασης
- Την καλογρια στο "Για την αγάπη σου" με το βγαλμένο φρύδι!
- Τον Γλαύκο Μιχαηλίδη στο CNC που λαλεί τα αθλητικά να νευριάζει αμα δεν τα πάει καλά
η ομάδα του
- Να βλέπω την εκπομπή που έδειξαν στην Ελλάδα μετά απο μια εβδομάδα και βάλε
- Τον Τσιμιτσέλλη να το παίζει γκομενος
- Τον Τοκαρή και τον Τσιάκκα να έχουν την αποκλειστικότητα των σειρών στο Σιγμα
- Τον καλαμαρά στο πρωινό του Αντ1 με την Μαρίνα Φιλιπίδου

Περίοδος νέων προγραμμάτων - Κυπριακές Παραγωγές

Αντ1
"Για την αγάπη σου" το ένα, και "Η ζωη είναι ωραία" το άλλο. Και τα δύο βραζιλιανικοκυπριοποιημένα (σημειώστε την λέξη αν θα παίξετε κρεμάλα) που ανακάλυψε ο Οδυσσέως. Το πρώτο κάτι λέει, αν και ο ηθοποιός που υποδύεται τον "αγαπητικό της βοσκοπούλας" (Φώτης Γεωργίδης) έπιασε ένα στυλακι εδώ και μερικά χρόνια και ερμηνεύει το ίδιο. Το γνωστό αππωμα αλα κασκαούνιας.Το άλλο το παρολίγο κωμωδία, αν δεν ήταν η ερμηνεία του "Ηρωα" δεν νομίζω να άντεχε και πολλη καιρό. Και κάτι τελευταίο, ακομα ηχεί στα αυτιά μου το "2 συνεργεία , 40 ηθοποιοί" αλλα δεν θα το σχολιάσω (προς το παρών)

Σίγμα
Φύγαμε απο τες κρεμπρουλε της Πολύτσας στους "γειτόνους" και πήγαμε στους αλα κρέμ τους καραόλους. Πάλι φαεί είναι. Με την διαφορά οτι το δευτερο δεν τρώγεται. Ούτε στην πρωτη προβολή, ούτε στις επαναλήψεις. Τη μόνη που λυπούμε είναι την Έλενα άλλως "τάκκα" που ο ρόλος της την αδικεί και ελπίζω να το καταλάβει σύντομα.Οσο για το "Φοντο κοκκινο", τί να πω. Κάμποσοι ηθοποιοί απο την Ελλάδα, μαζι με τον Φκιακουρή και ότι υλικό έμεινε απο το "Ζωή Ποδήλατο", να προσπαθούν να βγάλουν το απωθημένο του Τοκαρή να γράψει δραματική σειρά. Για το κόλλημα του σταθμού στους "Τοκαρη-Τσιάκκα" θα ασχοληθώ άλλη φορα.

Ρικ1
Αν εξαιρέσω της "Γενιές της σιωπής" και τες "πατάτες αντιναχτές", ακόμα δεν εκατάλαβα τί άλλο προσφέρει το ΡΙΚ. Ενα Λάκη Λαζόπουλο είχαν και αυτον φροντίζουν να τον "κάψουν". Αν δεν ήταν και η συνεργασία του με τον "Alpha" θα είχαν ποιό κάτω νούμερα και απο το Plus. Αλλα δεν πειράζει. Ας υπάρχει και το ΡΙΚ για να διωργανώνει την Junior Eurovision. (ελπιζω να μην δω το σκηνικό με τους κύβους πάλε επειδη δεν θα το αντέξω!)

Μεγα
Ελλάδα, ελλάδα και πάλι ελλάδα! Αλλα καλύτερα επειδη ένα πράμα πήγανε να κάνουν και είδαμε αποτελέσματα. Ο "wannabe lazopoulos" Κωστάκης Κωσταντίνου, νομίζοντας οτι απευθύνεται σε γέρους σαν εκείνους που βρίσκει στον "Κατακλυσμό" στην Λάρνακα αμα πάει να κάμει σάτυρα, μας δίνει την απάντηση γιατι δεν κάνει ποτέ του δικές του παραγωγές το Μέγα.

Plus
Το κανάλι αυτό εκτός απο τα αθλητικά του που θα βοηθήσουν την ομάδα των περισσότερων που το χρηματοδοτούν, δεν νομίζω να το νιάζει και για τίποτε άλλο. Αν και εδώ ισχύει πάλι το "Ελλάδα, Ελλάδα και πάλι Ελλάδα"
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α