Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Put the telecontrol down, μπορείς ;;;

η μάχη της πρωϊνής ζώνης
άλλες με τον κόπο και άλλες με τον.....τρόπο:
→ την περασμένη βδομάδα η Γαβριέλλα κέρδισε έστω για μία μέρα την αντίπαλό της με διαφορά στήθους !!!
το πρωί ρίχνουν στη μάχη το 'βαρύ
πυροβολικό' -Γαβριέλλα - και το απόγευμα καλούν και ενισχύσεις -Χριστίνα Δημητρίου - ->





Χρήστος «Επτά Δέκα»: Εγώ μιλώ με συνταγές, για σένα μάγισσά μου.......
Υπό τους ήχους του τραγουδιού «άγγιγμα ψυχής» του συμπατριώτη μας Μιχάλη Χαντζηγιάννη, μαγείρευε χταπόδι με πέννες την Τετάρτη ο μάγειρας του «Επτά Δέκα» και πραγματικά μας εξέπληξαν ευχάριστα με την επιλογή της συγκεκριμένης μουσικής, που αν θυμάστε ‘ένδυσε’ μουσικά την ομώνυμη δραματική σειρά του Μανουσάκη, στην οποία ένας παπάς τα φτιάχνει με την όμορφη αγιογράφο από τα Ιωάννινα.
→ Μια χαρά ταίριαζε η συγκεκριμένη μουσική στην κουζίνα και το φαγητό του Χρίστου, διότι ο Χρίστος στην κουζίνα του δουλεύει μόνος και η ησυχία που απλώνεται εκείνη τη στιγμή στο στούντιο είναι μεγαλύτερη και από την ηρεμία που νιώθει ένας παπάς. Αν όμως την ίδια μουσική την ακούγαμε στο «καλημέρα» θα βάζαμε μάλλον τον σταυρό μας· βλέπετε από εκεί επικρατεί τέτοιο μουρμουρητό στην κουζίνα όταν η κ. Στέλλα μαγειρεύει και η Μέλανη παρουσιάζει, που οποιαδήποτε μουσική επιλογή είναι περιττή, αφού επισκιάζεται από τις αχρείαστες παρεμβάσεις της παρουσιάστριας, του τύπου: «πρέπει να είναι κρύο το σιρόπι, κ. Στέλλα;» ερώτηση που κάνει η Μέλανη σχεδόν σε κάθε εκπομπή, για να λάβει πάντα καταφατική απάντηση από τη μαγείρισσα, και αποδεικνύει ότι προφανώς την ώρα που μαγειρεύουν στην κουζίνα, ο νους της είναι κάπου αλλού. Για κάποιους άλλους όμως, όπως ο Χρίστος, μία τέτοια ώρα είναι ιερή, εξού και η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού. Εμείς, απλώς το εγκρίνουμε !!!!

Η πιο κάτω σήμανση θα μπορούσε να προβάλλεται σε κάθε δελτίο ειδήσεων του PLUS TV αυτής της εβδομάδας:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΑΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ, ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:
1Ο: ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ PLUS TV!
2Ο: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ PLUS ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ !
3Ο: ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΣ !
4Ο: ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΡΙΚ1 !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
ΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ, ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ...........



‘Show me the money’ φωνάζουν οι παίκτες του νέου παιχνιδιού του ΑΝΤ1;
→ εμείς πάλι, τους έχουμε καλύτερο σύνθημα:
ΕΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ DEAL, οξά;;;;;


σε τηλεθεατές με γερά στομάχια απευθύνεται το ΡΙΚ.....
‘Υπέροχα πλάσματα’
οι ΡΙΚάδες, υπέροχα· πέντε λεπτά υπολείπονταν για να ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ το επεισόδιο της εν λόγω σειράς του Alpha , που βλέπουμε και εδώ στην Κύπρο μέσω ΡΙΚ και οι αγαπητοί του ημικρατικού καναλιού την διέκοψαν για να προβάλουν το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στις 11.30 το βράδυ.
→ αποτέλεσμα; δεκαπέντε λεπτά αναμονής για όσους τηλεθεατές ήθελαν να δουν το τέλος του επεισοδίου της σειράς! Ναι μεν παίζετε μόνοι σας εκείνοι την ώρα, αλλά δεν είναι ανάγκη και να μας εμπαίζετε.... (διότι ξέρουμε και εμείς από πού αλλού να δούμε ‘υπέροχα πλάσματα’......)

τελικά η εν λόγω σειρά είναι η μόνη στην ελληνική τηλεόραση που παρακολουθεί και σχολιάζει εύστοχα την επικαιρότητα και αυτό είναι κάτι που υποκινεί το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, ο οποίος τη φετινή χρονιά όλο ψάχνει, ψάχνει, ψάχνει δεν ξέρω και γω τί, μπας και βρει τίποτα που αξίζει για να δει. Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάπου θα βρείτε να ταυτιστείτε με το Μητσάκι, τον Μπίλη και την Έλη. Τρεις φίλοι συζητούν για θέματα της καθημερινότητας, το ποδόσφαιρο, τη μουσική, τις σχέσεις τους και ό,τι άλλο τους κινήσει το ενδιαφέρον, ενώ άμα λάχει τα φτιάχνουν και μεταξύ τους.....
→ σας προτείνω λοιπόν, ‘υπέροχα πλάσματα’ κάθε Κυριακή, στις 10.45 το βράδυ στο ΡΙΚ1. Ξεφύγετε για ένα σαρανταπεντάλεπτο από την πραγματικότητα και ζήστε την μέσα από τα «υπέροχα πλάσματα».......... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.....
αν βλέπετε Ελένη Μενεγάκη τότε θα έχετε μάθει πολλά για τον εν λόγω κύριο.....
->μέσα σε όλα η Ελένη μας, ακόμα και στην πολιτική.....

Όλο και χοντραίνει το αστείο του sigma με την Σκορδέλη στο ρόλο της πολιτικής συντάκτριας. Όπου πολιτική συνάντηση, η Σκορδέλη πρώτη. Έχει διάσκεψη τύπου ο Χριστόφιας; Ρεπορτάζ: Έλενα Σκορδέλη. Συναντάται ο Ταλάτ με τον Χριστόφια; Ρεπορτάζ: Έλενα Σκορδέλη.
Χρύσανθε, βάστα γερά, διότι με τη φόρα που πήρε το sigma, ακόμη λίγο και θα κάνουν και την ‘Ελένη’ διευθύντρια ειδήσεων....

τόσο αφοσιωμένη είναι στο νέο της ρόλο, που ούτε τί της λένε στο ακουστικό ακούει η Ελένη μας. «Εντάξει, Ελένη, σε ευχαριστούμε» να επαναλαμβάνει από το στούντιο ο Χρύσανθος, αλλά η Ελένη εκεί, επιμονή, να πει όλα της τα λόγια, που τα έμαθε και λέει τόσο ωραία !
→ και να φανταστείτε, πριν λίγο καιρό δεν ήξερε ούτε μία πρόταση να συντάξει σωστά. Και καλά ο Χρύσανθος έκανε μαθήματα ερευνητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα δίπλα στον Ευαγγελάτο, η Σκορδέλη πότε πρόλαβε και πού έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα νέων ελληνικών; Στην Μελέτη;


Διότι η Τατιάνα είναι μόνιμα «κλεισμένη» από την Ελίτα· θυμάστε την Ιταλίδα χορεύτρια που δεν έχει χέρια και κάνει τα πάντα με τα πόδια; Πέρσι την θαυμάσαμε πρώτη φορά από την Τατιάνα, φέτος την έφερε και η Ελίτα, δηλαδή άλλοι την έφεραν στην Κύπρο, αλλά η Ελίτα δεν έχασε την ευκαιρία και την φιλοξένησε στο στούντιο.
→ μετά την Ιταλίδα, ακολούθησε τις επόμενες μέρες ο γιατρός και ευρωβουλευτής Αδάμος Αδάμου, σε μία πολύ ωραία συζήτηση στο στούντιο. Τι έγινε; Το Ελιτάκι το γύρισε στα πρόσωπα; Ε, μα αφού τώρα όλα τα κοινωνικά θέματα τα πλασάρει στον Χρύσανθο και τα ‘60 λεπτά’ του, με κάτι πρέπει να ασχοληθεί και αυτή.

ο Χρύσανθος -ΤΟ ΘΗΡΙΟ............
για να πω την αλήθεια, τον φοβήθηκα τον Χρύσανθο την Παρασκευή · όσο να’ναι, από τις 6.55 μέχρι και τις 8.30 να σχολιάζεις την πολιτική επικαιρότητα και στη συνέχεια να προσπαθείς μόνος σου στο στούντιο να καλύψεις όλο το χρονικό της συνάντησης Χριστόφια – Ταλατ και να περιμένεις μέχρι τις 1.00 το μεσημέρι να «βγει καπνός» από την οικία Μόλλερ στην περιοχή του αεροδρομίου της Λευκωσίας, θέλει να έχεις γερό στομάχι και πολλές αντοχές!
→ και έμεινα και με την απορία: τουαλέτα πήγε καθόλου ο Χρύσανθος όλες εκείνες τις ώρες ;

την τιμητική της είχε η κολύμπηση και το καλλιτεχνικό πατινάζ από το ΡΙΚ2 την περασμένη εβδομάδα.
→ και φυσικά στο σχόλιο ο Ανδρέας Γεωργιάδης. Η πιο γνώριμη φωνή στην κάλυψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Πιο χαρακτηριστική φωνή δε θυμάμαι και ούτε θα υπάρξει. Καλή δύναμη να του ευχηθούμε και να ζήσει επιτέλους την εκφώνηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου για την Κύπρο στους ολυμπιακούς του Πεκίνου....

«σε είδα» λέγεται η νέα κοινωνική σειρά του alpha. Και εμείς την είδαμε την περασμένη Τρίτη το βράδυ στις 9.00 που έκανε πρεμιέρα, αλλά δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας. Σενάριο σχεδόν ανύπαρκτο, ηθοποιοί που κινούνται νωχελικά για να βγάλουν ένα μεροκάματο, ενώ στα πλάνα πρωταγωνιστούν πιο πολύ οι δρόμοι της Αθήνας παρά οι ηθοποιοί, προφανώς για να δικαιολογηθεί και ο τίτλος της σειράς.
→ νέα κοινωνική σειρά, αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής alpha. Μόνο για όσους έχουν ξεμείνει σε κάποιο καναπέ και βαριούνται να σηκωθούν και να πάνε για ύπνο...............

τον Νίκο Χαραλάμπους είδαμε σε επεισόδιο της στυνομικής σειράς «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και μάλιστα σε ρόλο δολοφόνου!
→ από τη «Βασιλική» έχουμε να τον δούμε σε κυπριακή σειρά. Τώρα, την παρουσία του σε ελληνική αστυνομική σειρά πώς να την εκλάβουμε; Ως ευγενική προσφορά του sigma; Ε, με τόσους Έλληνες ηθοποιούς που έχει φέτος στις σειρές του, να μην δώσουν και αυτοί κάτι στην Ελλάδα;

συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στην τηλεόραση η Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά το «παρά πέντε» και τον «Γιούγκερμαν» η Ζέτα έχει αναλάβει, πέρα από τις δουλειές της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, την παρουσίαση του «baby dance», στο οποίο είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή!!!
→ κερδίζει λοιπόν τις εντυπώσεις σε ένα δύσκολο είδος παρουσίασης η Ζέτα και την βλέπω του χρόνου να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα πράγματα στην τηλεόραση.... Την παράσταση όμως εννοείται πως την κλέβουν σε κάθε ζωντανό πρόγραμμα τα παιδάκια, που είναι ταλέντα στο χορό και έτσι όπως μας βλέπω, το βραβείο θα πάει και πάλι στην Κύπρο, έστω και από τα παιδιά που είναι από τη Ρωσία και μένουν στο νησί μας.


και μέσα σε όλα αυτά, το ΡΙΚ θυμήθηκε τα πρώτα βήματα της Γιώτας Κουφαλίδου στην τηλεόραση

-> τώρα που πάει να τα ξεχάσει αυτή......

απορίες του τηλεθεατή:
- Θα αρχίσει καμιά φορά ο τρίτος κύκλος του LOST από την τηλεόραση του ΡΙΚ ή να τον περιμένουμε να μας βγεί από πουθενά αλλού;
- Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, τι άλλο έμεινε ακόμη για να συζητάει, υπάρχει θέμα που δεν έχει ακόμη συζητήσει;
- Πόσο συγκλονιστικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε μία κυπριακή κωμική σειρά, όπως η «ζωή ποδήλατο» και μας τρελαίνει το sigma με τρέιλερς;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α