Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Put the telecontrol down, μπορείς ;;;

Τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της Ελίτας, σύμφωνα με την ίδια, παρά λίγο να προσβάλει πιστή τηλεθεάτρια της εκπομπής ‘με αγάπη’, αλλά η Ελίτα ετοιμοπόλεμη της έκλεισε το τηλέφωνο στη μούρη –έτσι δείχνουν αυτοί πόσο αγαπούν τους τηλεθεατές τους-. Υπήρξε όμως και συνέχεια, αφού ο ψυχίατρος της εκπομπής Γιάγκος Μικελίδης υποστήριξε την τηλεθεάτρια, λέγοντας στην Ελίτα: ‘τούν τες θρησκευτικούρες κόψε τες’. Όπως ήταν φυσικό η Ελίτα θίχτηκε από την παρατήρηση του γιατρού και απάντησε με το γνωστό γλυκό της ύφος: ‘γιατί να τις κόψω, αυτά είναι τα πιστεύω μου και τα πιστεύω όλου του κόσμου’.
→ απότομη και απαράδεκτη η παρατήρηση του γιατρού, αλλά και η Ελίτα δεν έπρεπε να κλείσει το τηλέφωνο στην τηλεθεάτρια, επειδή δήθεν υποψιάστηκε τί θα πει. Κατά τα άλλα το θέμα της εκπομπής ήταν για άλλη μία φορά οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και αν κρίνουμε από τις δικές τους σχέσεις στην εκπομπή, μάλλον πρέπει να τις φτιάξουν λιγάκι και μετά μιλoύν και για αυτές των άλλων.

Μέλανη Στέλιου –καλημέρα-:
‘είμαι αδηφάγα σε όλα’
→ τον Χρύσανθο όμως, δεν τον ‘έφαγε’ ακόμα η Μέλανη. Αλλά και αυτός σαν τη Λερναία Ύδρα είναι· του κόβεις ένα κεφάλι και φυτρώνει άλλο...

Γιαννάκης Νικολάου: - από μέρα σε μέρα-
'το εκκρεμούν θέμα...'
→ σιγά μην είναι και το ‘σιδηρούν’ Γιαννάκη μου....

μετά την αποτυχημένη και παρατραβηγμένη σάτιρα της φωνής του Μιχάλη Ασλάνη, ο Λάκης Λαζόπουλος επανήλθε την περασμένη βδομάδα με το θέμα του Πασχάλη και το εξώγαμο. Η εικόνα του Πασχάλη να σέρνεται σαν σκυλί από τη γυναίκα του, ήταν η καλύτερη στιγμή του περασμένου Αλ Τσαντίρι Νιους !
→ ειλικρινά δε θα μπορούσε να σατιριστεί καλύτερα το θέμα...

στο prime time μετέφερε τις κυπριακές σειρές του ο ΑΝΤ1 Κύπρου«την πάτησα» και «δείξε μου το φίλο σου» -, ενώ η ελληνική σειρά « Έρωτας» μεταφέρθηκε στις 10.00 το βράδυ. Καιρός ήταν, αν και το αδελφό κανάλι, αλλιώς αντιμετώπισε την τηλεοπτική του κρίση, η οποία μόλις τώρα έχει φθάσει και στην Κύπρο· μετά τον ‘Γητευτή’ που τελείωσε την περασμένη Δευτέρα, μας τελείωσε τώρα και ο ‘Γιούγκερμαν’.
→ Όλα και όλα, αλλά όχι και τον ΄Γιούγκερμαν΄ βρε παιδιά, αλλά θα μου πεις ακόμη και ο Μαρκουλάκης σε dvd την είχε δει τη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούσε κιόλας!

καλό έκαναν στα κανάλια τελικά οι εκλογές· κάποιοι απέκτησαν νέα στούντιο, τα οποία άφησαν ώστε να τα εκμεταλλευτούν και μετά τις εκλογές, όπως το ΡΙΚ και ο ΑΝΤ1 – ωραίο το στούντιο στο ‘μέρα μεσημέρι’, αλλά τα μικρόφωνα δεν έπρεπε να φύγουν;-, ενώ κάποιοι άλλοι ‘εμπνεύστηκαν’ νέες εκπομπές που θα αποκαλύπτουν όλα τα κακώς έχοντα της κυπριακής κοινωνίας, όπως για παράδειγμα τα '60 λεπτά' με τον Χρύσανθο Τσουρούλη.

Και σιγά που δε θα χρησιμοποιούσε και το sigma τα σκηνικά που έφτιαξε για τις εκλογές για τη νέα κοινωνική εκπομπή του '60 λεπτά'. Έτσι με ελάχιστες παρεμβάσεις στα σκηνικά, το ίδιο στούντιο,το οποίο είναι πιο κόκκινο και από εκπομπή του plus TV και που χρησιμοποίησε το κανάλι για τις προεκλογικές εκπομπές του, το εκμεταλλεύεται τώρα με τη νέα εκπομπή του Χρύσανθου που επιτέλους βγήκε στο αέρα. Το μουσικό σήμα πέφτει και ο Χρύσανθος μας καλησπερίζει. Παράλληλα ένα ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα, λες και μόλις τελειώσουν τα 60 λεπτά θα ακολουθήσει η έκρηξη!! Μια καρέκλα είναι αφημένη πιο πίσω, πού χρόνος όμως να κάτσει ο Χρύσανθος, ο οποίος έτρεχε να προλάβει σε όλο το χρονικό διάστημα της εκπομπής, όλα τα θέματα που έπρεπε να καλύψει για τις εξετάσεις αίματος. Απέναντί του οι καλεσμένοι του, ειδήμονες στο θέμα, μη φανταστείτε όμως και την εξέδρα του Ευαγγελάτου, ενώ απουσίαζαν και οι διάσημοι καλεσμένοι του πράσινου καναπέ, προφανώς λόγω έλλειψης χρόνου και χώρου. Ο Χρύσανθος πολύ μελετημένος - θα πρέπει να είδε στο dvd player του, ουκ ολίγες εκπομπές των ‘αποδείξεων’ του Ευαγγελάτου, εκτός από τη σύντομη εκπαίδευσή του στην Αθήνα, ακόμα και η κίνηση των χεριών του έμοιαζε με αυτήν του δασκάλου του – πιεστικός, όπως και ο δάσκαλος Νίκος, μπορεί στην αρχή να τα βρήκε σκούρα και να στριμώχθηκε από τους καλεσμένους!– στην Κύπρο επειδή όλοι είναι καλά βολεμένοι στις καρέκλες τους, χρειάστηκαν λίγη προθέρμανση οι άνθρωποι για να παραδεχθούν τα λάθη που γίνονται στα χημεία -, αλλά στη συνέχεια τους έφερε σε ένα σημείο όπου πλέον δεν μπορούσαν να αρνηθούν τους ισχυρισμούς του.
πολύ καλή η επιλογή και ο χειρισμός του θέματος της πρώτης εκπομπής από τον Χρύσανθο. Να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και πολλές αποκαλύψεις. Και εννοείται πως η εκπομπή πρέπει είτε να μεταφερθεί πιο νωρίς το βράδυ είτε να παίζει και σε επανάληψη, γιατί όσο να’ναι δυσκολευτήκαμε να κρατήσουμε το μάτι μας ανοικτό μέχρι τις 11 και 7 πρώτα λεπτά που ξεκίνησε η εκπομπή..

τι έβλεπα όλο το βράδυ μέχρι να ξεκινήσει ο Χρύσανθος;
Λίγο από όλα. Το Ειρηνάκι στο ΡΙΚ που αναζητούσε αν πρέπει να είναι διακριτός ο ρόλος θρησκείας και κράτους. Με ανύπαρκτο θέμα, ασχολήθηκε και πάλι η Ειρήνη μας. Ωραίοι οι ‘Λατρεμένοι γειτόνες’ του μεγάλου καναλιού. Μπορεί να μην έχουν και το πιο έξυπνο σενάριο, αλλά βλέπονται ευχάριστα. Ακούσαμε μάλιστα χθες ότι το ταλέντο Μπέτυ ,της οικογένειας Μουστοξύδηδων, θα έρθει στην Κύπρο για συναυλία. Ωραίο.. Είδα και λίγο από το ‘την πάτησα’ και παρατήρησα ότι η Μαριάννα Καυκαρίδου έχασε κιλά και άρχισε να θυμίζει τη Μαριάννα που βλέπαμε πριν καμιά δεκαριά χρόνια σε σειρές όπως τα 'Ανήσυχα Χρόνια’ του Λόγου. Να διατηρηθεί έτσι ευχόμαστε.... Τέλος πέτυχα και την Ελένη Μαύρου στο plus να μιλάει με το Νίκο Κέττηρο και επιβεβαιώθηκα ότι το plus απέκτησε ρόλο ημικρατικού καναλιού.
ε να μην πετύχω και την ποιητική βραδιά στο sigma; Ναι, κάπως έτσι μου φάνηκε μία σκηνή που πέτυχα προς το τέλος του επεισοδίου του 'μίλα μου'. Και τι άκουσα; Πάσχα λέει θα έρθει ο Γιώργος με την Κατερίνα στην Κύπρο; Δηλαδή μέχρι να γίνει η μοιραία συνάντηση των τριών, κάτσε γάρε ψόφα...

To 'Show... sexy' μας διαφήμιζε την προηγούμενη βδομάδα το ΡΙΚ, αλλά τελικά ποτέ δεν το είδαμε στο πρόγραμμα του κρατικού καναλιού.
→ τελικά το σκέφτηκαν καλύτερα φαίνεται και καλά έκαναν. Δεν είναι αναγκαίο να αναμεταδίδουμε, σου λένε, όλο το πρόγραμμα του ALPHA, μας φτάνει και το μισό..



πόσο μακιγιαρισμένη πρέπει να είναι μία παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων;
<-Το SIGMA έχει την απάντηση...






το δίδυμο Μαρίνος ΞενοφώντοςΑνδρέας Τηλεμάχου ξαναχτύπησε στην τηλεόραση και για άλλη μία φορά εμφανίστηκε στην εκπομπή ‘Πού πάμε’, ώστε να προωθήσουν τη νέα τους θεατρική δουλειά. Όπως ήταν αναμενόμενο ακόυσαμε από αυτούς υπέροχες ατάκες. Απολαύστε:

Μ.Ξ: ‘Ο Ανδρέας είναι κορυφαίος δραματικός ηθοποιός’,
‘οι πτυχιούχοι σκηνοθέτες θεάτρου θα έσκιζαν μπροστά του τα πτυχία τους’
'είμαι ένας πολύ καλός ηθοποιός, δεν είμαι καλλιτέχνης'

και το αποκορύφωμα της βραδιάς:

Α.Τ: ‘οι πραγματικοί καλλιτέχνες ή πρέπει να αυτοκτονούν ή να τρελαίνονται, το πιστέυω ακράδαντα’
‘δε με καταλαβαίνουν οι άλλοι, επειδή δεν μπορώ να με καταλάβω εγώ’


Λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει βρε παιδιά...
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α