Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Το Δελτίο του Σαββάτου

->Το σημαντικότερο γεγονός της βδομάδας είναι φυσικά τα 60 ΛΕΠΤΑ του Χρύσανθου. (lol!!) Το τρέιλερ μπορείτε να το δείτε στην προηγούμενη ανάρτηση.

->Η ΑΘΗΝΑ ΣΑΤ πάει. Ψόφησε. Η μόνη της ελπίδα ήταν η συνεργασία με το PLUS TV αλλά την πρόλαβε η LTV. Όσοι από εσάς είχαν την ατυχία να είναι συνδρομητές αυτής της πλατφόρμας και έχετε προπληρώσει, συλλυπητήρια.

->Πάντως στο Plus μόνο σε κακό δεν τους βγήκε η ανάληψη της διοίκησης από την Λουμιέρ.

->Το διαβάσαμε πριν αρκετό καιρό στο "C", σήμερα στο TV MANIA και μετά από έρευνα βρήκα όλη την αλήθεια. Για τι πράγμα γράφω; Για την καταγγελία της Παγκύπριας Οργάνωσης Κωφών κατά του ΡΙΚ. Το blog PARPERIS γράφει
========CYBC.com.cy========
Ο “κόσμος της νοηματικής” είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας και απευθύνεται σε όλους. Η νοηματική γλώσσα είναι μια ορατή γλώσσα που εκφράζεται μέσα από τη δύναμη των νοημάτων, φτιάχνοντας υπέροχες εικόνες.
========

Νομίζω ότι ο πιο κωφός στην όλη φάση είναι η διοίκηση του ΡΙΚ.

Ενώ αυτή η εκπομπή, εκ πρώτης όψεως, θα μπορούσε να είναι η καλύτερη του ΡΙΚ και ολόκληρης της Κυπριακής τηλεόρασης, καταλήγει να ντροπιάζει. Δεν τα λέω αυτά γιατί είμαι κακός ή ιδιότροπος.

Ξέρεις αγαπητέ μου αναγνώστη ότι η κυπριακή νοηματική γλώσσα ΔΕΝ είναι αυτή που διδάσκεσαι από την εκπομπή αυτή;

Ξέρεις αγαπητέ μου αναγνώστη ότι η νοηματική που διδάσκεσαι δεν είναι ούτε καν η ελληνική, αγγλική, αμερικανική ή γαλλική νοηματική.

Την Κυπριακή νοηματική την κατέχω (λίγο). Η παρουσιάστρια της εκπομπής αυτής την γνωρίζει πιο λίγο από μένα.


->Η κίνηση του ΑΝΤ1 να μεταφέρει το "Την Πάτησα" έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για το κανάλι. Η σειρά από την 21η θέση "αντινάχτήκε" στην 4η.

->Είχα την ελπίδα ότι δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθώ με το Baby Dance του ALPHA (η οποίας μεταδίδεται παρακαλώ "Ζωντανά σε μαγνητοσκόπηση") αλλά παρακολούθησα μια συζήτηση σε άλλο blog (δυστυχώς δεν θυμάμαι url) την οποία και παραθέτω.

Διαφωνώ κάθετα με την άποψη ότι το Baby Dance εκμεταλλεύεται παιδικές ψυχές κι ότι προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα στα παιδάκια που δεν προκρίνονται.Τι ανοησίες είναι αυτές!?Το συγκεκριμένο show το παρακολουθώ κι έχω καταλήξει στα ακόλουθα συμπεράσματα:Τα παιδιά που συμμετέχουν στο show,συμμετέχουν με την σύμφωνη γνώμη των γονιών τους.

Από πότε οι ********** των αποτυχημένων γονιών που δεν κατάφεραν να γίνουν stars και να βγουν στην TV έγιναν σύμφωνη γνώμη;

Είναι μια εμπειρία εξέτασης που δεν θα τα βλάψει.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος επιστήμονας εδώ να μας πει αν αυτό πραγματικά ισχύει;

-> Αν είστε fan του Prison Break θα βρείτε ενδιαφέρον αυτό το blog.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α