Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008

Το Δελτίο του Σαββάτου

->Το Ανέκδοτο της χρονιάς

Η δικαιολογία του ΣΙΓΜΑ για πολεοδομική παρέκκλιση

Η δημιουργία δεύτερου τηλεθαλάμου και γραφείων θα συμβάλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για τηλεθέαση και καλύτερη μετάδοση ιδεών, καλύτερης πληροφόρησης του κοινού και συνεπώς στην ανάπτυξη του πολιτισμού

Έχουν τρομερό χιούμορ στον ΔΙΑ.

->Και οι Πατάτες επιτέλους βρήκαν τον παλιό καλό εαυτό τους. Το επεισόδιο της Παρασκευής ήταν ένα από τα καλύτερα.

->Η ομάδα της σειράς ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ είπε όχι στην πρόταση του ΣΙΓΜΑ.

->Και καλά κάνει. Δεν νομίζω το ΣΙΓΜΑ να επενδύσει τόσα όσα ο ΑΝΤ1 στην σειρά. Δείτε το Ζωή Ποδήλατο και θα καταλάβετε.

->Η άλλη σειρά του ΑΝΤ1, "Δείξε μου τον φίλο σου" κάτι έχει πάθει. Η πλοκή δεν προχωρά και συνεχώς βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια.

->Οριστικά τα Μαύρα Μεσάνυχτα για δευτερή σεζόν!

->Η Ράνια (Μαρία Σολωμου) δεν θέλει να παίξει στο Singles 4. Εγώ δεν θέλω να πάει η σειρά σε τεταρτη σεζόν. Πρέπει να ξέρουν να σταματούν όσο είναι στην κορυφή.

->Πάει καιρός να βάλω δημοσκόπηση. Η νέα έχει θέμα "Δικαιούμαστε να έχουμε άποψη;" ή μήπως πρέπει να είμαστε κάπως έτσι:

tibet2

Η εικόνα είναι από το  in.gr


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α