Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Το Δελτίο του Σαββάτου

->Το Plus TV πήρε τα δικαιώματα του EURO και θα μεταδώσει αρκετούς από τους αγώνες. Καλά, και εγώ έπαθα μόλις το έμαθα αλλά το κανάλι κάνει περικοπές για να αντέξει. Έκοψε 2 από τα 7 κεντρικά δελτία ειδήσεων (τεχνικά προβλήματα imish).

->Και δεν είναι μόνο το EURO που θα μεταδοθεί από το Plus. Το κανάλι γίνεται σαν το Supersport και αυτό δεν είναι καθόλου κακό (αφού ενημερωτικό - ψυχαγωγικό δεν...)

->Ανοικτό ακόμα το ενδεχόμενο να μεταγραφεί το "Την Πάτησα" και όλο το team της στο ΣΙΓΜΑ λέει το TVMANIA. Η η μόνη κυπριακή σειρά που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ελληνική να πάει στο κανάλι με τα χαμηλότερα στάνταρ παραγωγής; Ακόμα και στο Plus καλύτερα θα ήταν.

->Ούτε το Καλημέρα της Μέλανης με guest τον "Τσουρουλάτο" τελειώνει. (δεν βλέπω κανένα να ενδιαφέρεται για αυτή την είδηση)

->Όπως διάβασα πρώτα στο satleo.gr νέο κανάλι βγήκε στον αέρα με όνομα "ΝTV. Κάποιος από Λεμεσό εδώ να μας στείλει screencaps?

->Η Ε.Ε. άνοιξε «παράθυρο» στα κράτη μέλη της, για να επιτρέψουν στα τηλεοπτικά κανάλια την προβολή έμμεσων διαφημίσεων. (ΦΙΛ).
Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης της Κύπρου δεν έχει μέχρι στιγμής επιτρέψει αυτό το είδος διαφήμισης, αν και το αγαπημένο μας κανάλι το εφαρμόζει εδώ και χρόνια...
--Αν με την υιοθέτηση της γκρίζας διαφήμισης καταργηθεί η κανονική, είμαι υπέρ.

->Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους στο ΣΙΓΜΑ (γενικά και ειδικά). Ποιος ο λόγος να γυρίζουν μια εκπομπή και έτσι απλά να την βάζουν να παίζει ώρα φαντασμάτων; Όχι τίποτα άλλο, έχει και την Ελίτα καλεσμένη την Τρίτη.

->Πέσαν όλα τα περιοδικά να φάν' τον Χρύσανθο. Εντάξει, το ότι δεν ήταν Αποδείξεις με καμιά δύναμη και το ότι έφερνε στην τρισμέγιστη Ειρήνη Δεν-Το-Συζητάμε Χαραλαμπίδου το ξέρουμε όλοι. Αποδείξεις στην Κύπρο δεν μπορούν να υπάρξουν. Τα studio είναι μικρά και ο ΔΙΑΣ δεν ξέρει να αντιγράφει σωστά. Χρύσανθε προχώρα κι ας μην σε θέλεις όλη η χώρα (έχεις όμως την κυρία Ελένη).

->Νέο πρόστιμο και στις "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου και το Συμβούλιο καλεί τον ΑΝΤ1 να πληρώσει 30,000 ευρώ για αθέμιτη χρήση κρυφής κάμερας. Μια χαρά την πήρα όταν διάβασα αυτή την είδηση στο D.M.N.

->Κυπριακό τηλεκανάλι φλερτάρει με τη Ζούμπι Την θέλει για Παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού. Ελάτε τώρα που δεν ξέρετε ποιο...

->Καιρός είναι να βγάλω και τον κομπιουτερά από μέσα μου.
Διαβάζω στην Offsite της Παρασκευής για το Service Pack 1 των Windows sVista. Η τελευταία πρόταση λέει
«Η αλήθεια είναι ότι σε κάτι τέτοια μας έχει συνηθίσει η Microsoft κάνοντας τα Apple όλο και πιο ελκυστικά.»

Δεν υπάρχουν «τα Apple». Υπάρχει η Apple Computers Inc., η οποία παράγει μεταξύ άλλων και τους υπολογιστές Macintosh ή πιο απλά Mac (που θα 'λέγε και ο Χρύσανθος).

->Και μια ευχάριστη είδηση. Το ΡΙΚ δεν θα μεταδώσει το Show Sexy
->Άλλη μια. Ούτε ο MEGA Ελλάδος (και Κύπρου) τους 9 Μήνες.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α