Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2008

Το δελτίου του Σαββάτου->Έρχονται οι κυπριακές "Αποδείξεις" με παρουσιαστή φυσικά τον Χρύσανθο Τσουρούλλη. Το ότι θα κάνει φροντιστήριο στου Νίκου Ευαγγελάτου με κάνει να ανησυχώ...

->Μάλλον για αυτό τον λόγο το κτήριο του ΣΙΓΜΑ είναι πλέον μικρό.

->Ετοιμάζεται όμως και για την νέα σεζόν. Νέα πρόσωπα έρχονται, ενώ έχουν ήδη προσεγγίσει της Άντρη Πολυδώρου ("Γενιές της Σιωπής")

->Αύριο με την Σημερινή κυκλοφορούν τα νέα περιοδικά του ΔΙΑ, Τηλεθεατής και ΟΚ!. Πρέπει να παραδεχτούν όμως ότι έκαναν πιο ηλίθιες διαφημίσεις και από τον Κασουλίδη.

->Πολύ καλύτερη από τις δυο προηγούμενες ήταν η χθεσινή εκπομπή "Πατάτες Αντιναχτές". Το team μας πάντως ερευνά προληπτικά για τυχών αντιγραφές...


->Το "ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ" ξέρει να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των αναγνωστών του. Το τελευταίο ψηφίο του τηλεφώνου το κάλυψα εγώ. Το περιοδικό προτίμησε να γίνει τηλεφωνικός κατάλογος.


->Ο mmexer στο TV MANIA. Και μετά λέει εμάς διαπλεκόμενους...

->Μάλλον πάει και για δεύτερη σεζόν η σειρά του Mega, Μαύρα Μεσάνυχτα.

->Τα ξαναβρήκαν LTV και Nova Cyprus.

->Καλό Μήνα!
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α