Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

DANCING ON ICE α λα κυπριακά...Το φαντάζεστε;Αν το "Dancing on Ice" έρθει ποτέ στην κυπριακή tv, θα ΠΡΕΠΕΙ να:
1. λέγεται " Άι-σ-τα κομμάτια " (εξαιτίας της ποιότητας του προγράμματος, το οποίο, ακολουθώντας το ελλαδικό πρότυπό του, θα είναι τρις αθλιότερο...)2. το παρουσιάζει η Βίβιαν Κανάρη (αν από το ελληνικό DOI βλέπεις μόνο την Τζένη Μπαλατσινού να κατεβαίνει από τις σκάλες και να χαιρετάει την κριτική επιτροπή και έπειτα ξυπνάς όταν πια έχει τελειώσει το show, χωρίς να έχεις δει καν ποιός διαγωνιζόμενος αποχώρησε, τότε το κυπριακό " Άι-σ-" θα σε νανουρίζει με το που ανοίξει το στόμα της η προσωποποίηση του ύπνου που ακούει στο όνομα Βίβιαν Κανάρη, η οποία παρεμπιπτόντως ήδη κάνει την εξάσκησή της σχολιάζοντας καλλιτεχνικό πατινάζ από τη συχνότητα του ΡΙΚ2!!!)3. έχει στην κριτική επιτροπή τον αντίστοιχο δικό μας Αλέξη Κωστάλα, Ανδρέα Γεωργιάδη.4. έχει στην κριτική επιτροπή την αντίστοιχη δική μας "Παπα-βίζιον". Καταλληλότερες για τη διεκδίκηση της θέσης οι κυρίες Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Γαβριέλλα Χριστοδούλου και Μαριλένη Σταύρου των "Πατάτων Αντιναχτών".5. έχει για "έμπειρους πατινέρ" αλλοδαπούς -κατά προτίμηση από σκανδιναβικές χώρες- που εργάζονται στο νησί και έχουν δηλώσει, κατά τύχη, ως χόμπι το πατινάζ. Έτσι θα ανοιχθούν καινούργιες θέσεις εργασίας για τους ξένους, επιτρέποντας στους Κύπριους να ανακαλύψουν καινούργια επαγγέλματα όπως αυτό του πεζινάρη και του καθαριστή υαλοκαθαριστήρων!)6. έχει για διαγωνιζομένους όσους Κύπριους -ξεχασμένους- ηθοποιούς έχασαν τη δουλειά τους από τους Ελλαδίτες συναδέλφους τους που πήραν τις θέσεις τους στις κυπριακές σειρές.7. έχει για σκάλα αυτήν που πέταξαν πριν από κάποια χρόνια οι ΡΙΚάδες από το δελτίο ειδήσεων για αποφυγή δυσάρεστων ατυχημάτων.8. εχει για παγοδρόμιο αυτό της Ελένης Μαύρου στην παραμυθούπολη της Τάφρου Κωστάντζα!9. έχει στην κριτική επιτροπή στη θέση του Κωστόπουλου τον ίδιο τον " αντικύπριο" Κωστόπουλο για τη δημιουργία κάμποσης ίντριγκας και διαπληκτισμών, στοιχεία που, όπως έχει αποδειχθεί, κάνουν πάντα τον πάγο να σπάσει, την ατμόσφαιρα να ζεσταθεί και τα "νούμερα" ν' ανέβουν!10. έχει για οικοδέσποινα στο green room την Χριστιάνα Αριστοτέλους, διότι στην Κύπρο όπου τραγούδι και χορός.... η Χριστιάνα πρώτη (αλλά και για να μην -ξανά- λιποθυμήσει το κορίτσι μας από a-tvία (=όρος που χρησιμοποείται όταν κάποιος δεν μπορεί να μείνει μακριά από την tv περισσότερο από μία μέρα)....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α