Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Κρίση είναι και ...δεν θα περάσει! Περνά όμως μέσα από την tv...

Δορυφορική δεν έχω...

Dream box δεν έχω...

αλλά πέτυχα αυτή την "ελληνικότατη εικόνα" στη tv μου,
απόδειξη του ότι η οικονομική κρίση είναι τελικά πολύ... οικονομική!
Καλά το μαντέψατε ομως. Ο Γιωργάκης ο Αυτιάς "κατέβηκε" πάλι στο νησί και συγκεκριμένα στο EXTRA της Λεμεσού -απ' όπου και το πιο πάνω στιγμιότυπο-. Αυτή τη φορά όμως δεν βρήκε, όπως ήταν φυσικό, τον Αντώνη Φανιέρο, αλλά πολλά άλλα συμπατριωτάκια του από τα οποία δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη για τις ανάγκες του σταθμού που τον εργοδοτεί όποτε οι απεργίες διαρκείας στο ALTER ή τα πρόσφατα γεγονότα (που οδηγούν το ελλαδικό κανάλι, όπως όλα δείχνουν, στο κλείσιμο) αφήνουν την αφεντιά του έξω απ' το "ελληνικό" γυαλί....


Βέβαια η κρίση, εκτός από "οικονομκή", μπορεί να οδηγήσει και σε διάφορες παρανοήσεις. Ειδικά αν είσαι γέρος, με αρτηριοσκλήρωση, ζεις στην Ελλάδα και ακούεις την Ντενίση στη Μενεγάκη να μιλάει για την παράσταση που θα ανεβάσει στην Κύπρο, σκέφτεσαι αν τα 'χασες πρώτος εσύ ή η Μιμή!


Θέλετε και άλλη παρενέργεια της κρίσης; Προσωπικά την βρίσκω πολύ... "ενωτική": ό,τι δεν καταφέραμε ως Κύπρος με τον αγώνα του 1955-59, το πετύχαμε φέτος μέσα από την tv: ενωθήκαμε με την Ελλάδα και τους Ελλαδίτες χωρίς η χώρα να πτωχεύσει (προς το παρόν). Αυτό κι αν συμμφέρει!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α