Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

"Μνή-στηθη" μου κύριε!!!

Διάβαζα χθες στο DOWN TOWN ένα άρθρο της Κωνσταντίνας Γεωργίου σχετικά με την άνευ προηγουμένου κίνηση του ΡΙΚ να τοποθετήσει "μωσαϊκό" (!!!) στο μπούστο μίας εκ των ηθοποιών που λαμβάνουν μέρος στη σατιρική εκπομπή του σταθμού ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ (στο πλαίσιο προφανώς της σεμνούς εμφάνισης που το ίδρυμα απαιτεί από τους υπαλλήλους του να διαθέτουν), κάνοντας μας, κάτι τέτοιες στιγμές, να αναρωτιόμαστε αν αυτό "ψευδό" στο "ψευδοκράτος" που χρησιμοποιούν για να χαρακτηρίσουν το παράνομο κράτος των κατεχομένων, ισχύει πιο πολύ για την απο δω κι όχι την άλλη πλευρά, και σκεφτόμουν ότι:

στις κυρίες Έλενα Παπαρίζου (ή Παπαβίζου που λέει και ο Μιχάλης Χριστοδούλου στο twitter, χα, χα!!!)

και Ελεονώρα Μελέτη


η είσοδος στο ΡΙΚ, προφανώς, απαγορεύεται!!!


***Αξίζει να σημειωθεί ότι το μωσαϊκό τοποθετήθηκε στη σκηνή των ειδήσεων μόνο, ενώ στις άλλες σκηνές οι Ρικ-άδες δεν θεώρησαν ότι το πλούσιο στήθος της κοπέλας είναι πρόβλημα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά ή η ιδέα μας είναι;


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α