Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Δεν είναι Ράδιο αρβύλα: οι ΤΗΛΕΑΓΓΕΛΙΕΣ τώρα και στην Κύπρο με την ευγενική χορηγία της Χρισταλένης!

Είστε νέος, άνεργος και ψάχνετε δουλειά;

Μην ανησυχείτε!


Το MEGA και πιο συγκεκριμένα η εκπομπή "ΓΙΑ ΣΕΝΑ" επειδή ως γνωστόν είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και αφουγκράζονται τις ανάγκες της εποχής και της κοινωνίας, έχουν αναλάβει να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και τη μίζερη διάθεση. Τώρα πλέον δε χρειάζεται να ξοδεύεστε για την αγορά της "Καριέρας" ή των "Χρυσών Ευκαιριών". Τώρα αναλαμβάνει να "καθαρίσει" για εσάς η

ΧΡΥΣ-τ-ΑΛΕΝΗ με τις ΤΗΛΕ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ της!!!Όχι, δε σας κάνουμε πλάκα, οι "αγγελίες" είναι ενότητα στην εκπομπή της Χρισταλένης μας και επειδή ως ιδέα, πέρα από το αστείο το πράγματος, μας άρεσε γιατί είναι έξυπνη, πρωτότυπη και χρηστική, την παρουσιάζουμε και την επικροτούμε αναφωνώντας μάλιστα: "Γιατί όχι, Χρισταλένη, γιατί όχι"; (Αντίθετο του: "Γιατί Χρισταλένη, γιατί;")


υ.γ. Χα, χα! Κάποιοι εκεί στο MEGA βλέπουν πολύ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ"....(γι' αυτό και το σχετικό ύφος στο πιο πάνω κειμενάκι)

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α