Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Ό,τι αγαπήσατε από τις φετινές κυπριακές σειρές!

Όχι αρκετά μεγάλο το δείγμα μας (μόλις 46 ψήφοι) στην πρώτη ψηφοφορία που διενήργησε το blog μας γι' αυτή τη σεζόν, σχετικά με ποιές κυπριακές σειρές παρακολουθείτε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και αντιπροσωπευτικό. Η δική μας λοιπόν "agb nielsen" και, αυτό κι αν είναι είδηση, κατατάσσει τη δραματική σειρά του Ντίνου Οδυσσέως " Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑ" στην πρώτη θέση (!!!!) (παιδιά, χάνουμε κάτι και δεν το ξέρουμε;;;;). Επίσης στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα βρίσκουμε και πάλι τις σειρές του ΑΝΤ1, συγκεκριμένα το Santa Γιολάντα και το "Λύκε, λύκε είσαι εδώ;". Το χλώμιασμα του Λουκή είναι μάλλον υπερβολικό, καθώς μόνο η ΠΡΕΜΙΕΡΑ δείχνει να μην αφορά καθόλου το κοινό, αφού τη συναντούμε μόλις στην προτελευταία θέση.


Αντίθετα αυτός που πραγματικά πρέπει να ανησυχεί είναι μάλλον ο Γιώργος Χουλιάρας του MEGA αφού οι σειρές του δεν έφεραν τα πολυπόθητα αποτελέσματα (βρίσκουμε την ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ τελευταία και... έσχατη και το ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΑΔΙ λίγο πιο πάνω στην 7η), ενώ και οι συνεχείς μεταφορές τους σε διαφορετικές μέρες και ώρες (με τελευταία αλλαγή στο "Τρίτο Σημάδι" που πήγε και Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00)όχι μόνο δεν ευνόησαν καθόλου την κατάσταση αλλά προκάλεσαν και τη δυσφορία του τηλεοπτικού κοινού.Από την άλλη το ΡΙΚ κινείται συμπαθητικά. Οι σειρές του ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ και ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ έχουν καταλάβει την 5η και 6η θέση αντίστοιχα, γεγονός που αποδεικνύει ότι ακόμη και στον 2ο κύκλο τους αποτελούν δυνατά χαρτιά καθώς συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σε αντίθεση με το ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ που φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανακάμψει, ακόμη και με το νέο ζευγάρι των πραωταγωνιστών (και αυτό γιατί κατά τη γνώμη μας το πρόβλημα της συκγεκριμένης σειράς είναι το σενάριο και η μέτρια προσαρμογή του ξένου σεναρίου στην κυπριακή πραγματικότητα και όχι οι ηθοποιοί...).Τα χρώματα του SIGMA, τουτέστιν ΑΣΠΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ και ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ έχουν μία σταθερή θέση στις δικές σας επιλογές αλλά δε φαίνεται να έχουν τη δυναμική που τους δίνει η agb nielsen, γι' αυτό και τα βρίσκουμε στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.


9. ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, MEGA 1 (2%)
8.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΑΝΤΤ1 3 (6%)
8.
ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ, ΡΙΚ1 3 (6%)
7.
ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΑΔΙ, MEGA 4 (8%)
6.
ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ΡΙΚ1 4 (8%)
5.
ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, SIGMA 7 (15%)
5.
ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΡΙΚ1 7 (15%)
4.
ΑΣΠΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ, SIGMA 8 (17%)
3.
ΛΥΚΕ, ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΑΝΤ1 9 (19%)
2.
SANTA ΓΙΟΛΑΝΤΑ, ANT1 12 (26%)
1.
Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑ, ΑΝΤ1 20 (43%)

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α