Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

OTAN H AGB ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ GOGO...

"GO..GO" ..STOP!

Μια ματιά στα νούμερα της περιβόητης εκπομπής της Γωγώς ήταν απαραίτητη!! Ρωτήσαμε λοιπόν και μάθαμε τι νούμερα γράφει η εκπομπή της Γωγώς κάθε εβδομάδα, από την αρχή της εκπομπής μέχρι και σήμερα...


Λίγο το "βαρύ" όνομα που κουβαλά η παρουσιάστρια, λίγο η περιέργεια αν θα τα καταφέρει, έδωσαν στην εκπομπή αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά στην πρεμιέρα καθώς και σε ολόκληρη την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής. Την πρώτη λοιπόν εβδομάδα, η εκπομπή κατέγραψε ΤΜΛ 3.1%, με το γενικό ποσοστό και των 5 πρώτων εκπομπών μαζί να ανέρχεται στο 10.9%. Τα νούμερα αυτά όμως δεν έμελλε να συνεχίσουν για πολύ. Από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα ξεκίνησε η πτώση.


Συνέχεια λοιπόν με την δεύτερη εβδομάδα, όπου και οι 5 εκπομπές μαζί κατέγραψαν ΤΜΛ 2.0%, δηλαδή 1.1% πιο χαμηλή απο την πρώτη εβδομάδα, ενώ το γενικό ποσοστό και των 5 εκπομπών ήταν 9.0% (επίσης 1.9% πιο χαμηλό απο της πρώτης εβδομάδας).






Όσο για την τρίτη εβδομάδα; Περισσότερη πτώση. Πιο συγκεκριμένα, η γενική Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού της εβδομάδας ήταν 1.7%, δηλαδή 0.3% πιο χαμηλή από την προηγούμενη εβδομάδα, και 1.4% πιο χαμηλή από την πρώτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής. Το γενικό ποσοστό των 5 επεισοδίων ήταν 7.8%, 3 μονάδες πιο χαμηλό από αυτό της πρώτης εβδομάδας.


Και κάπου εδώ, υπήρχε μια εβδομάδα χωρίς "GoGo" λόγω των Εορτών του Πάσχα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι που φταίει, αλλά υπήρξε άνοδος στα ποσοστά της Γωγώς την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Δεν ήταν μεγάλη, αλλά ήταν η αρχή για περισσότερη άνοδο στη συνέχεια. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, οι 5 εκπομπές κατέγραψαν γενική ΤΜΛ 1.8% (0.1% πιο ψηλή από αυτήν 2 εβδομάδες πριν), ενώ το γενικό ποσοστό των 5 επεισοδίων ήταν κατά 1.9% ψηλότερο, δηλαδή 9.7%. Μάλλον μετά το Πάσχα, την πεθύμησαν την Γωγώ οι τηλεθεατές.

Περαιτέρω άνοδο υπήρξε την αμέσως επόμε
νη εβδομάδα, δηλαδή την προηγούμενη εβδομάδα που μας πέρασε. Συγκεκριμένα, 1.9% ήταν η γενική ΤΜΛ, πάλι κατά 0.1% πιο ψηλή δηλαδή. Μικρή πτώση για το γενικό ποσοστό των 5 επεισοδίων, που για την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 9.0%.

Δεν ξέρουμε ακόμα τι νούμερα κατέγραψε η εκπομπή για αυτή την εβδομάδα. Πείτε μας την γνώμη σας, εσείς τι πιστεύετε ότι φταίει για την πτώση αρχικά και την μικρή άνοδο τελευταία; Τι θεωρείτε πως μπορεί να αυξήσει την τηλεθέαση; Και που ξέρετε, μπορεί αυτό να καταλήξει στην Γωγώ κάποτε (λίγο που την είδα χθες διάβαζε νέα από άλλο γνωστό blog).

Αξίζει επίσης να αναφέρω ότι:
Σε 5 εβδομάδες προβολής, η γενική ΤΜΛ ανέρχεται στο 2.1%
και
το γενικό ποσοστό όλων τον επεισοδίων είναι 9.4%.

Σας αφήνω λοιπόν με ένα πίνακα με τα στοιχεία που έγραψα πιο πάνω πιο μαζεμένα για να βγάλετε πιο εύκολα συμπεράσματα. Θα προσπαθήσω να μαθαίνω τα νούμερα της εκπομπής κατά διαστήματα να δούμε πως πάει. Απολογούμαι για την καθυστέρηση στην ανάρτηση - προβλήματα με το internet.

Τα λέμε!



tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α