Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 18/05/2009 - 24/05/2009

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ": ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Γεια σε όλους και καλή εβδομάδα! Καμία έκπληξη στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές της προηγούμενης εβδομάδας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ούτε ένα από τα επεισόδια της σειράς ια την Αγάπη σου" (10 προβολές - 5 κανονικά επεισόδια και οι επαναλήψεις τους) δεν τα κατάφερε να μπει στις 25 πρώτες εκπομπές. Αυτό δείχνει ότι η σειρά κουράζει πλέον, αφού παρόλο που βρίσκεται στο σημαντικότερο σημείο της, δεν γράφει καλά νούμερα. Κατα τα άλλα επέστρεψε το "Πάμε Πακέτο". Ανεβασμένο το ΣΙΓΜΑ, με τις 2 σειρές του "Σε Φόντο Κόκκινο" και "Επιστροφή" να καταλαμβάνουν συνολικά 11 από τις 25 πρώτες θέσεις. Δύο καινούριες εκπομπές κατέλαβαν τις 2 τελευταίες θέσεις του πίνακα. Ο λόγος για την "Βικτώρια" του ΣΙΓΜΑ και τον τελικό του UEFA Cup που προβλήθηκε από το ΡΙΚ1. Επιστροφή επίσης στην 25άδα για το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" στην 22η θέση, ενώ το Uncut της εκπομπής κατέλαβε την 7η θέση.

ΣΙΓΜΑ
Κατέλαβε συνολικά 12 θέσεις από τις 25 θέσεις του πίνακα, με τις 11 από τις 12 θέσεις να είναι από 2 μόλις εκπομπές. Επτά θέσεις κατέλαβε η σειρά "Σε Φόντο Κόκκινο", με τα 4 επεισόδια που προβλήθηκαν. Είχαν δηλαδή σχεδόν 100% επιτυχία αφού μόλις 1 επανάληψη δεν έγραψε αρκετά ψηλή ΤΜΛ για να είναι στον πίνακα με τις 25 πρώτες εκπομπές. Ψηλότερο ποσοστό για τη σειρά ήταν το 33.6% του επεισοδίου της Τρίτης, αλλά ψηλότερη ΤΜΛ κατέγραψε η επανάληψη της Δευτέρας (10.3%) καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Τέσσερις θέσεις κατέλαβε και η "Επιστροφή" με 3 καινούρια επεισόδια και 1 επανάληψη. Αρκετά καλά τα νούμερα της σειράς, ενώ ως προς την ΤΜΛ ήταν η ψηλότερη εκπομπή του ΣΙΓΜΑ αφού με 10.3% (όπως και το "Φόντο Κόκκινο" βασικά) κατέλαβε την 5η θέση στον πίνακα. Την 25η θέση στον πίνακα (και 12η για το ΣΙΓΜΑ) κατέλαβε η Μεξικάνα "Βικτώρια".

ΑΝΤ1
Να'ναι καλά η "Αίγια Φούξια" ο ΑΝΤ1 είχε για άλλη μια εβδομάδα τις πρώτες 2 θέσεις στον πίνακα της AGB. Συνολικά ο ΑΝΤ1 κατέλαβε 10 θέσεις από τις 25. Τρείς θέσεις για την "Αίγια" με τα 2 επεισόδια και 1 επανάληψη. Ψηλότερη ΤΜΛ, και η πρώτη θέση, για το επεισόδιο της Τρίτης, που ανέρχεται στο 20.8% ενώ το γενικό μερίδιο τηλεθέασης του επεισοδίου ήταν 51.7%. Με 4 στα 5 κτύπησε η "Λόλα" που παρόλο που δεν ανέβασε τα ποσοστά, είναι ακόμα σταθερή στον πίνακα. Ψηλότερη ΤΜΛ της "Λόλας" ήταν 7.1% και της έδωσε την 15η θέση. Στην 17η θέση η "Στιγμή της Αλήθειας", ενώ άλλες 2 θέσεις πήγαν στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" με καλύτερη την 7η θέση και ΤΜΛ 10%.

ΡΙΚ
Τρείς απο τις 25 πρώτες εκπομπές ήταν του ΡΙΚ. Ο λόγος για τις σταθερές αξίες "Πάμε Πακέτο" και "Πατάτες Αντιναχτές", αλλά και για τον τελικό του UEFA. Ως προς την ΤΜΛ πρώτη εκπομπή του ΡΙΚ ήταν οι "Πατάτες Αντιναχτές" με 10.9% έναντι 9.3% του "Πάμε Πακέτο". Αλλά λαμβάνοντας υπόψη το γενικό μερίδιο, πρώτη εκπομπή θα ήταν το "Πάμε Πακέτο" με 37.8% έναντι 33.1% των "Πατάτων". 17.2% κατέγραψε ο τελικός του UEFA, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι νούμερα θα καταγράψει ο αυριανός τελικός του Champions League που θα προβληθεί από το ΣΙΓΜΑ.

Όσο για τα κανάλια, για άλλη μια εβδομάδα ο ΑΝΤ1 έμεινε στη 2η θέση. Αυτή τη φορά πρώτο ήταν το ΣΙΓΜΑ, που θα ελπίζει να κρατηθεί στην πρώτη θέση χάρη στον αυριανό τελικό κυρίως. Ανεβασμένο το MEGA, ενώ το PLUS βρίσκεται - για άλλη μια εβδομάδα - στην τελευταία θέση.


Τα λέμε!

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α