Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Το δελτίο του Σαββάτου (ειδήσεις δεν έχουμε)

->Να τους χαιρόμαστε τους βουλευτές μας.
->
Ο Λαζόπουλος με τη σάτιρά του μέσω της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ενοχλεί και προκαλεί, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο. Η βουλευτής Αθηνά Κυριακίδου με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ζητεί από τον αρμόδιο υπουργό (Εσωτερικών, Νεοκλή Συλικιώτη) όπως ελέγξει και ενημερώσει τη Βουλή «πως είναι δυνατόν το ΡΙΚ, να μεταδίδει παραμονή αργίας στις 9.25 το βράδυ, εκπομπή του Λαζόπουλου, που περιλάμβανε σωρεία αισχρών και ακατονόμαστων λέξεων και εκφράσεων και όπως αποστείλει στη Βουλή τη συγκεκριμένη εκπομπή σε κασέτα». Με την ίδια ερώτηση, η κ. Κυριακίδου ζητεί να ενημερωθεί για τον έλεγχο που ασκεί η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει η Κυπριακή Δημοκρατία προς όφελος της κοινωνίας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, όταν προβάλλονται εκπομπές σε μέρες και ώρες που μπορεί να τις παρακολουθούν παιδιά». Ενδιαφέρουσα η ερώτηση και είμαστε βέβαιοι ότι και η απάντηση θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Ιδιαίτερα εάν ακολουθήσει συζήτηση και επεκταθεί μέχρι τη junior eurovision.
του Λούκα Πάρπα.

->Που να ανακαλύψει και τα υπόλοιπα κανάλια η κυρία να δεις τι θα γίνει.

->Ένα mail που έλαβα.
->
Αποφάσισα την προηγούμενη εβδομάδα να δω την κυπριακή πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά «Μίλα Μου» την οποία αρκετοί Κύπριοι βλέπουν με τυφλή αφοσίωση. Δεν θα πω με έκπληξη αλλά με θυμό και αγανάκτηση διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει αρκετές ομοιότητες με την ξένη σειρά Lost…Ο φαλακρός ο τύπος, ο Αντώνης φέρνει αρκετές ομοιότητες με τον John Locke. Και οι δυο είναι φαλακροί ,έχουν πίστη και ναι, είχαν δυσκολίες με τα πόδια τούς και τώρα περπατάνε. Και οι δυο στην αρχή έδωσαν ένα παράδειγμα με τον μεταξοσκώληκα ο οποίος βρίσκεται μέσα στο κουκούλι του. Αρκετές ομοιότητες εεε; Μόνο που ο Locke το έκανε 3 χρόνια πριν…

Μην μου πείτε τώρα ότι ούτε ένας τηλεοπτικός παράγοντας τού Σίγμα δεν το σκέφτηκε αυτό αλλά Κύπρος είναι ,που θα ασχοληθούν μαζί μας; Το ότι ξέρουμε από πού αντλεί τις πληροφορίες του ο κ. Τσίακκας δεν είναι κοινό μυστικό. Δεν είναι κακό να διαβάζεις αρκετά βιβλία και να βλέπεις ξένες σειρές αλλά, άλλο το να επηρεάζεσαι από αυτά και άλλο να τα κλέβεις. Αυτό είναι κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Είσαι κλέφτης!!!

Το μόνο που βγάζω το καπέλο στον κ. Τσίακκα, είναι ότι κατάφερε να κυπροποιήσει το Lost και η κοπιά να παίρνει υψηλότερα νούμερα από το πρωτότυπο. Η γνωστή φόρμουλα θρησκεία ,ρομάντζο , κοινωνικά προβλήματα πάντα ήταν επιτυχία στην κυπριακή κοινωνία. Και ναι καταλαβαίνω ότι ο εκδοτικός Δίας θέλει να διαφημίζει το προϊόν του ,η μικρή που βγαίνει και τραγουδά σε κάθε παραγωγή του Σίγμα, αλλά είναι παιδί αφήστε το ήσυχο .

Υ.Γ. έως και τον ήχο του Lost,αυτόν τον ψυχεδελικό, βρε αθεόφοβε τολμήσατε να αναπαράγεται με μερικές διαφορές. Εκείνο ήταν που σε πρόδωσε και τα έκανα όλα κλικ.

Γιώργος ,Φοιτητής Λευκωσία


->Τη Δευτέρα στις 8:00 κάνει πρεμιέρα η Καιρούργια Μέρα στον ΑΝΤ1. Για να δούμε...
->Ο Χρύσανθος αποφάσισε να αντιγράψει τον Ευαγγελάτο (να το έκανε και σωστά τουλάχιστον). Το θέμα της Δευτέρας το είδαμε από τον ΑΝΤ1 σχεδόν πριν ένα χρόνο.
->Η Ζούγκλα του Μάκη 30φ (σιγά μην το γράψω ολόκληρο) τώρα online.

-->Το ΣΙΓΜΑ για ακόμη ένα καλοκαίρι θα προάγει καθημερινά τον πολιτισμό με το "Alive!"
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α