Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 12 Απριλίου 2008

Το Δελτίο του Σαββάτου

->Θα ξεκινήσω με την μεγαλύτερη βλακεία του Ελληνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Το είπα και στο προηγούμενο δελτίο ότι η Ελληνοφρένεια πάει στο ΕΣΡ. Έμαθα και το γιατί. Επειδή στην έναρξη κυματίζει η σημαία ανάποδα!!!

->5 του Μάη ξεκινά η Μαρίνα. Το ότι ακόμα δεν αποφάσισαν πως θα είναι η εκπομπή δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.
->Στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να μάθουν τι φταίει που έπεσαν στην 4η θέση.
->Ναι, κάτω και από το Mega. Οι Δυο Ξένοι ανέβασαν το κανάλι μισή μονάδα.
->Το Σίγμα το γιόρτασε δεόντως μαζί με τα γενέθλια τους (βλ Τηλεβόα).

->Επιτέλους η κυβέρνηση αποφάσισε να εξηγήσει στο ΡΙΚ την δουλειά του.
-->Βέβαια είναι η ίδια κυβέρνηση που
"CENSORSHIP – Πώς Αστυνομία & Εισαγγελία έβαλαν χέρι στο ίντερνετ
Στα ψιλά πέρασε η ενέργεια της Κυπριακής Αστυνομίας και της Γενικής Εισαγγελίας να ζητήσουν από τους παροχείς υπηρεσιών ίντερνετ στη Κύπρο, να απαγορεύσουν τη πρόσβαση των συνδρομητών τους σε συγκεκριμένους server που βρίσκονται εκτός Κύπρου για τους οποίους εκτιμούν ότι παρέχουν υπηρεσίες στοιχημάτων και τυχερών παιγνιδιών στη Κύπρο." offsite

->Μιας και μιλάμε για internet ας στείλει κάποιος τους δημοσιογράφους σε κανένα φροντιστήριο να μάθουν τίποτα. Το τι έχουμε να ακούσουμε για τους Hackers σήμερα... (ήδη ο ΑΝΤ1 έκανε εις βάθος ανάλυση, για γέλια)
->Hackάραν ιστοσελίδα εταιρίας στην Λάρνακα σε περίπτωση που δεν το ξέρατε.

->O ANT1 πιστός στις παραδώσεις ετοίμασε μια μίνι πασχαλιάτικη σειρά με τίτλο "Αγαπημένη Χαριτίνη".
Μια ιστορία που διαδραματίζεται στην Κύπρο του 1954, λίγο πριν να ξεσπάσει ο απελευθερωτικός αγώνας. Μέσα σε ένα χωριό μαυροφορεμένο από μια φονική έκρηξη στο μεταλλείο του πλούσιου Αντύπα Χατζηκλεάνθους, ο έρωτας του μισταρκού Διαμαντή για την πλουσιοκόρη Χαριτίνη, εξακολουθεί να είναι ζωντανός και έντονος, παρόλο που ο πατέρας του Διαμαντή σκοτώθηκε στο μεταλλείο του πατέρα της Χαριτίνης. Ο Χατζηκλεάνθους καταστρεμμένος οικονομικά και ανεπιθύμητος στο χωριό του, θέλει να παντρέψει την Χαριτίνη με τον εύπορο δικηγόρο Ηρακλή, από την Λευκωσία. Από την άλλη ο Διαμαντής έχει να αντιμετωπίσει την αντίδραση της χαροκαμένης του μάνας. Θα μπορέσουν η Χαριτίνη και ο Διαμαντής να βαδίσουν μαζί στο δρόμο της καρδιάς τους ή μήπως οι σκληρές συνθήκες της εποχής θα τους χωρίσουν για πάντα;
Free Image Hosting

->To Mega και αυτό πιστό στις παραδόσεις εμπλουτίζει το εορταστικό του πρόγραμμα με ακόμα περισσότερες επαναλήψεις.
->Το Σίγμα με τις νέες ταινίες τις Barbie.

->Το ΡΙΚ συνεχίζει τις Γενιές και για 2η σεζόν αλλά με την Άλκηστις Παυλίδου στο ρόλο της Άννας.

->Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο της Νταϊάνας Αζά για τα blogs.
->Θα σταθώ στο σημείο που λέει
Τα πιο δημοφιλή κυπριακά blogs: «Δρακούνα», «Φιρφιρής», «CNC minus TV», «TV Αγρινό», «Ξενύχτικο», «Γιώργος Στρατής», «Νέο ledras.com», «Φουκού blog», «Psychia»

Μας μέτρησαν την τηλεθέαση;;
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α