Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ΖΟΥΜΕ...ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ: ΤΟ SIGMA "ΚΟΥΡΕΨΕ" τον Λαζόπουλο!


Εμ, δεν είναι μόνο οι Ευρωπαίοι που ξέρουν από "κούρεμα". Πήραμε και μεις φόρα και το εφαρμόζουμε από μόνοι μας, με τις ευλογίες πάντα της Μέργκελ και του Σόιμπλε. Η χάρη του έφτασε μέχρι και την τηλεόραση. Πώς είναι η κρίση στην ευρωζώνη συστημική; Έτσι και το κούρεμα, αποδεικνύεται και αυτό συστημικό αρχής γενομένης από την κυπριακή tv και το SIGMA.
 
 
Αφού μας πολυδιαφήμισε, που λέτε, το SIGMA την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ όλη την προηγούμενη βδομάδα με το trailer με τη ληστοσυμμορία της Μέργκελ να εισβάλλει στην Τράπεζα Κύπρου και τους δικούς μας κάπου εκεί γύρω (Αναστασιάδης, Σαρρής) να βοηθάνε στο όλο εγχείρημα, και αφού μας το θύμισε ξανά και ξανά με crowls στην οθόνη μας, την κρίσιμη στιγμή είχαμε πισωγύρισμα.
 
Τι συνέβη; Μήπως δεν κατάλαβαν καλά οι sigma-τικοί το trailer; Μα ήταν ξεκάθαρο ότι η εκπομπή θα κινείτο γύρω από την κυπριακή κρίση και το "κούρεμα" στην Τράπεζα Κύπρου, όπως και το ότι θα περιείχε αναφορές στις ευθύνες της δικής μας πλευράς. Κι ενώ εμείς το αναμέναμε πώς και πώς για να δούμε τι θα πει ο στόμας του Λάκη για τα χάλια μας -και βγει κι αυτός από τη δύσκολη θέση να ψάχνει τι δικό τους άλλο χάλι να σατιρίσει-, έρχονται οι κύριοι του SIGMA και κάνουν ένα περιποιημένο, καλοσυγυρισμένο "κούρεμα" της τάξεως του 70, 80 % μη σας πω. Σαν κι αυτό που αναμένεται να φτάσει στην Τράπεζα Κύπρου ένα πράμα. Αποτέλεσμα; Δεν είδαμε σχεδόν τίποτα απ' όσα το trailer μας υπόσχετο για μία ολόκληρη εβδομάδα, ενώ και το μοντάζ έδινε κι έπαιρνε πάνω από τις ατάκες του παρουσιαστή. Κι όμως ο Λάκης είπε και έδειξε πολλά για τους δικούς μας (αυτά για τα οποία μιλάει όλος ο κόσμος και το SIGMA φαίνεται τα έχει κρυφό καμάρι), μέχρι και για την παραίτηση Σαρρή της τελευταίας στιγμής ήταν ενήμερος ο άνθρωπος.
 
Το SIGMA δυστυχώς λειτούργησε ως τριτοκοσμικό, κρατικό κανάλι χώρας της Μέσης Ανατολής που θέλησε να ρίξει στα μαλακά τους κυβερνώντες και τους κρατικούς μας αξιωματούχους και να αποκοιμίσει το κοινό του, ασκώντας λογοκρισία. Λες και ζούμε στη δεκαετία του 80 και δεν θα παίρναμε χαμπάρι τί έγινε. Λες και δεν υπάρχει διαδίκτυο να δούμε ολόκληρη την εκπομπή λίγη ώρα μετά. Λες και ζούμε στον μεσαίωνα και η εποχή του Διαφωτισμού θα έρθει στο κατόπιν. Λες και η φτώχεια μας περιορίζεται μόνο στο υλικό μέρος. Η πνευματική ένδεια είναι μεγαλύτερο βάρος και δυστυχώς απ' ό,τι φαίνεται θα το κουβαλάμε για πολύ...

Δείτε πιο κάτω ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ SIGMA
(κάποια δεν τα έδειξε κανένα κυπριακό κανάλι...)
 
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στο πρώτο βίντεο κόψανε από το 2.50 μέχρι το 7.27, ενώ το απόσπασμα στο δεύτερο βίντεο αν το είδα εγώ, το είδετε κι εσείς!

Μπράβο τους και εις ανώτερα...


;

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α