Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Ο Τοκαρής ξέρει πώς να μας κρατά σε αγωνία


Στο πικ της βρίσκεται αυτό τον καιρό η σειρά του SIGMA "7 ουρανοί και σύννεφα αλήτες" -μετά ακολουθεί  η γνωστή κοιλιά και ακολούθως το ξεχαρβάλωμα-, καθώς μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης της παπαδιάς, ακολούθησε αυτή του θεατρικού ζεύγους της σειράς.
 
 
Κι ενώ ο Τοκαρής το έπιασε καλά με τη Φάνη να κατευθύνεται στα παρασκήνια του θεάτρου με σκοπό να κάνει έκπληξη στην αδελφή της  για τα γενέθλιά της και  την τελευταία να της επιφυλάσσει μία μεγαλύτερη (Μεγαλοφυές. Κοίτα να δεις τί μου θυμίζει. Α, ναι. Την προσωπική ιστορία που μας αποκάλυψε πριν λίγο καιρό η Χριστιάνα Αρτεμίου στη ραδιοφωνική της εκπομπή, βλ. εδώ. Κανονικά η Χριστιάνα πρέπει να ζητήσει και δικαιώματα!), αντί να αφήσει την καπιτάλε σκηνή ως εκεί και να μας δείξει την αντίδραση της Φάνης στο επόμενο επεισόδιο, προτίμησε να την  ξεφουσκώσει, δίνοντάς μας στο πιάτο την άμεση αντίδραση της ηρωίδας που ήταν... μπαμ και κάτω!
 

Οπότε τι μένει για το άλλο επεισόδιο; Μας το αποκάλυψαν κι αυτό στις σκηνές του επόμενου επεισοδίου: την πήραν στο νοσοκομείο! Πάντως στο πάτωμα αποκλείεται που να έμενε. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ή αγωνία επ' αυτού. Αυτό πάει να πει Τοκαρής!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α