Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

"Κουρεμένη" μου κυπριακή tv!

 
Η εβδομάδα που πέρασε μας βρήκε μπροστά στην tv και στο twitter να σχολιάζουμε τις ραγδαίες εξελίξεις στη χώρα μας μετά την "κουρέματος" εποχή.
 
Η κυπριακή τηλεόραση και οι δημοσιογράφοι μας, για άλλη μία φορά, επιδόθηκαν σε μαραθώνιες εκπομπές όπου πρωταγωνιστές ,στα περισσότερα τηλεοπτικά πάνελ που στήθηκαν -από τα οποία και πέρασε η ...μισή Κύπρος-, ήταν η παραπληροφόρηση, η τρομολαγνεία, η δημιουργία πανικού και φυσικά η... προπαγάνδα!
 
Τα όσα διαδραματίστηκαν (και συνεχίζουν να συμβαίνουν), τόσα τα τηλεοπτικά όσο και τα πολιτικά (κυρίως αυτά) είναι για κλάματα, γι' αυτό και εμείς βρήκαμε διέξοδο -πού άλλού- στο αγαπημένο μας "διαδικτυακό sport", το twitter.
 
 Απολαύστε μερικά από τα tweets (εμάς και άλλων) της τηλεοπτικής εβδομάδας που..ευτυχώς μόλις τελείωσε!
Εκτός από τη Ρωσσοπόντια γιαγιά της Πάφου που φρόντιζε να μαζεύει τα ευρουλάκια
της κάθε Παρασκευή για να τα καταθέσει ξανά τη Δευτέρα,
 και η κυπριακή tv φαίνεται πως προέβλεψε το "κούρεμα"!
Με γεια το κούρεμα Μαρία Μιχαήλ!
(photo:www.showbiz.com.cy)

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α