Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Με το καλό και (αγαπημένη) παρουσιάστρια ειδήσεων Χρισταλένη μου!

Χθες έψαχνα κάτι στο megatube -εννοείται βέβαια ότι δεν το βρήκα!- και "έπεσα" πάνω στην ενημερωτική εκπομπή "Για σένα" !!!

Ναι, καλά διαβάζετε και για του λόγου το αληθές να και η σχετική φωτό από την ιστοσελίδα του MEGA Κύπρου.


Ξέρω, θα απορείτε, όπως κι εγώ, από πότε έγινε το ΓΙΑ ΣΕΝΑ ενημερωτική εκπομπή και δε...μας ενημέρωσαν;

Έλα μου ντε! Εγώ μέχρι τώρα ήξερα για τη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ "Από μέρα σε μέρα", για το "Μεσημέρι και κάτι" του SIGMA, για το "Μέρα μεσημέρι" του ΑΝτ1 (που προσφάτως έγινε μέρα με..σιέστα, καθώς μας αποχαιρέτησε μια και καλή) και γενικά όπου δω σε τίτλο μεσημβρινής εκπομπής τη λέξη "μέρα", ξέρω τι μου ...ξημερώνει!


Από πότε επομένως μία εκπομπή που:  • δεν συμπεριλαμβάνει καν τη λέξη "μέρα" στον τίτλο της,  • αντίθετα ο τίτλος θυμίζει κάτι από ελαφρύ rock καψουροτράγουδο και τα σχετικά (βλ. δε θα δακρύσω πια για σένα, πεθαίνω για σένα, εγώ για σένα, για σένα μόνο κ.α.)  • αναπαράγει το μεσημέρι το αδιάφορο, πρωϊνό-ελαφρύ αθηναϊκό gossip των ελλαδικών πρωϊνάδικων και των ελλαδικών lifestyle ιστοσελίδων (βλ. yupi, tlife κ.λπ)


  • διαθέτει όλα τα δομικά στοιχεία ενός πρωϊνάδικου (συγκεκριμένα ενός μόνο πρωϊνάδικου, αυτού της Μενεγάκη), άσχετα αν μεταδίδεται σε λάθος ώρα


  • έχει για παρουσιάστρια το κλώνο της Ελένης Μενεγάκη, γνωστή ως Χρισταλένη  • διαθέτει κλωνοποιημένο πάνελ της Μενεγάκη: ο Ηλίας είναι ο Γκουντάρας, η Άνδρη η Έλενα Αρσένη, η Ρούλα είναι κλώνος του εαυτού της...


  • γράφει το "παι" του ρήματος "παίζω" με "ε"!


  • ισχυρίζεται ότι την παγκόσμια μέρα προσφύγων η μισή Κύπρος....γιορτάζει!!! (αυτή και το τσαντίρι του Λάκη!)

μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό της "ενημερωτική";


Απάντηση:

Από τη στιγμή που και το "Περνάμε Καλά" θεωρεί εαυτόν "ψυχαγωγική" εκπομπή, τη στιγμή που ελάχιστα διαφέρει από ένα γαμήλιο πάρτι την ώρα που αυτό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσεις κάθε φορά τη "νύφη και το γαμπρό" είναι οι καλεσμένοι, ο τραγουδιστής και.... το φόρεμα της Χριστιάνας!

Εν ολίγοις, στο MEGA Κύπρου όταν ο Μπούτος λείπει,
οι υπόλοιποι μπερδεύουν τα... μπούτια τους!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α