Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ "ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ" ΤΟ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ"!!!

Σε "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ - κατατοπιστικός οδηγός για το νησί της Νάξου" έχει μετατραπεί από χθες η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


Το πρωϊνάδικο της Ελένης έχει ξεπεράσει στη διαφήμιση της χώρας ακόμα και το "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ", αφού η Λενιώ δε μένει μόνο στις "εικόνες" από το νησί, αλλά φροντίζει να ικανοποιεί και τις υπόλοιπες αισθήσεις των τηλεθεατών της.


Έτσι από τα χθες δε φτάνει να χαρίζει στους τηλεθεατές της τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού που την φιλοξενεί, όπως τυριά και τσουβάλια με... πατάτες!!!
Την ίδια ώρα, η πιο ταξιδιάρικη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, αρκείται στο να χρησιμοποιεί τα παραδοσιακά προϊόντα ως .....ντεκόρ του σκηνικού, γι' αυτό και πρέπει να υποκλιθούμε στη... "βασίλισσα"!!!!


Πολύ καλή η προώθηση της Νάξου από την Ελένη και αν συνεχίσει έτσι όλη την εβδομάδα, βλέπω τους Ναξιώτες να την παίρνουν από πίσω για να ξεπωλήσουν... Δεν είναι δα και δύσκολο. Άλλωστε και η "προκάτοχός" της Βουγκιουκλάκη στην ταινία " ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ" μια χαρά τα κατάφερνε με τα ψάρια...


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α