Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Αχ "μένουμε Ελλάδα", αχ!

Έπρεπε να εμφανιστεί ο Αντώνης Κανάκης στην ΕΡΤ για να μάθουν στα υπόλοιπα κανάλια την ύπαρξη της εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα";

Κρίμα ρε παιδιά, διότι η συγκεκριμένη εκπομπή είναι μία "όαση" στη μεσημβρινή τηλεοπτική ζώνη και ειδικά τώρα που επέστρεψε στην ΕΡΤ ανανεωμένη, με καινούργιες ιδέες, παιχνίδια, δώρα και εμπλουτισμένο "ταξιδιωτικό" περιεχόμενο, αλλά με τους ίδιους πάντα αγαπημένους παρουσιαστές, τον Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου, οι οποίοι, σημειωτέον, είναι ίσως και οι πιο χαμηλών τόνων παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.


Δυστυχώς η ποιότητα που προσφέρει η μειοψηφία, κατάντησε να θεωρείται από την πλειοψηφία των συναδέλφων τους "ψευτοκουλτούρα" (θυμάστε τα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου για τον έλληνικό τελικό της Eurovision....), γι' αυτό και κάποιες εκπομπές (βλ. "that's life -alter) δεν ανέφεραν καν το όνομα της εκπομπής στην οποία μίλησε μέσω skype ο Αντώνης Κανάκης και αρκέστηκαν στο "σε κάποια εκπομπή της ΕΡΤ"), ενώ το μόνο που τους έκανε εντύπωση, ώστε να το πάρουν και να το αναπαραγάγουν για να καλύψουν έτσι λίγο από τον τεράστιο κενό τηλεοπτικό χρόνο που διαθέτουν στις δικές τους εκπομπές, είναι το γιατί ο Αντώνης Κανάκης δεν κατεβαίνει στο Λευκό Πύργο να διαδηλώσει μαζί με τους υπόλοιπους "Αγανακτισμένους".


Πάντως μόνο όσοι είδαν το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ξέρουν τον πραγματικό λόγο που ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στην εκπομπή, που δεν ήταν άλλος από το να μιλήσει για την εκστρατεία του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ εναντίον των greeklish, την οποία στήριξε η εκπομπή της ΕΡΤ. Ψιλά γράμματα δηλαδή...
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α